Отговори
# 315
Ооо, Чал май по- хубаво звучи, по американски някак. 😀
На когото както му се иска, щото той тук е в  сериозна роля, пък аз глезени имена му търся. 😀

Още чакам на бг да излезе 2 еп., но може довечера да го захапя на руски.

# 316
Чаги e идеално Simple Smile И сериала е супер. Следя ви Wink
И аз гласувам за Чаги, ама да питаме дългогодишните му фенки и тях. Друга възможност е Чал - аз давам по глас и за двата варианта.

Дданни, приемам, че визираш мен

ЧАГИ  е идеално! Лепва му отраз!

# 317
Мери, много е важно на вас да ви допада идеята да го прекръстим Чааларчо. Той е вашето момче.
Ама и аз май като Пепелчето ми се иска да му викам Чал. По-близко до неговото Чаалар ми звучи.

Най-късно утре каза Алекс 2 серия на български ще е на екран. Момичетата са свършили страхотна работа, остават последни обработки.

# 318
  • Плевен / София
Мери, много е важно на вас да ви допада идеята да го прекръстим Чааларчо. Той е вашето момче.
Ама и аз май като Пепелчето ми се иска да му викам Чал. По-близко до неговото Чаалар ми звучи.

Най-късно утре каза Алекс 2 серия на български ще е на екран. Момичетата са свършили страхотна работа, остават последни обработки.

# 319

В момента го гледам на руски, после и на български ще го изгледам. Много забавни моменти има, а персонажите са много оригинални. Сега се смях на Хулки - щял да бие продажника, който ги прекарва през границата, за да каже къде е французина. Те го питат - ами ако не каже и той - повече ще го бия Simple Smile ))))))
А Сердар с голямо самочувствие - бил свикнал жените да го гледат Wink Красавчик наш!

# 320
В кой ден от седмицата го излъчват? Нямаме първа страница за инфо...

# 321
  • Плевен / София
В неделя

# 322
В неделя

Благодаря Blue Heart

# 323
Първа страница е толкова стара, че вече нямам права да я редактирам.
Много се чудех как да стане, но не можах да измисля начин.
Някой по- вещ в занаята , ако знае как, да казва, че да не се излагаме. Simple Smile
Ако бързо изпишем още 30 страници Simple Smile, новата тема ще е с нова информация.

# 324
  • Плевен / София
Първа страница е толкова стара, че вече нямам права да я редактирам.
Много се чудех как да стане, но не можах да измисля начин.
Някой по- вещ в занаята , ако знае как, да казва, че да не се излагаме. Simple Smile
Ако бързо изпишем още 30 страници Simple Smile, новата тема ще е с нова информация.
Модератор  както направи промени в заглавието не може ли да добави деня на излъчване на сериала и сайта....Другата информация ще е в новата тема

# 325
Мислех си да сложа 2 изречения за филма уж като текст на анкета, но не е много удачно.
Утре може да пиша пак на модератор.

# 326
Леле, Пепелче, аз прегледах няколко странички темата назад, но не и първа страница. Не предполагах, че Чал е и твое момче, ти си била авторът на темата. Сега направо се почувствах у дома. Joy

# 327
Мислех си да сложа 2 изречения за филма уж като текст на анкета, но не е много удачно.
Утре може да пиша пак на модератор.

Аз само попитах за деня, темата е стара за редакция, когато я изпишем, ще я оформиш. Не е проблем Simple Smile ))))

# 328
Тогава да пишем повече, за да изкараме 50 страници.

Дениз Байсал и Чаалар нали заедно бяха двойка във Фазилет, и сега също ще станат двойка. Различни са ми в двата сериала, и не ги припокривам с предишните им роли. В други теми съм срещала мнения, че като се повтарят двойка актьори и предишните им роли се бъркат със сегашните. Дениз и Чаалар са ми интересни, все едно не са играли заедно.
Дениз сега играе много по-добре от Фазирет

# 329
Дениз игра с Толга Саръташ в Обещание, военния, не този по БТВ. Там пък беше прокурор, обаче тук в тази роля стои по-добре. Поотслабнала е също и се е разхубавила в сравнение с Обещанието.

Общи условия

Активация на акаунт