С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 517
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Ванко има 2 дремки по 30 40 мин през деня. Към 9 и после преди обяда към 11 пак , обядва към 12 и 30 и заспива към 13и 30 14  най късно до към 16 17  пу пу тогава гледам да ушетам набързо и дремвам с него по час и нещо 😆😆 после си заспива към 21 и сутрин в 7 е кукуряк да изпраща татко си на работа

# 121
Богомил основно има един график. Заспива към 10-10.30 ( тогава задължително трябва да съм излязла, че много се вкисва). Може да спи в нас или навън, няма значение, само да го оставя на мира. Спи до към 12-12.30. Яде в 14. Заспива в 14.30 или 15 до към 16-17. След това или е буден до 23ч за къпане или заспива в 21 до сутринта. Като все по-често запсива в 21ч.Аз обаче не спя с него следобеда. В повечето случаи сме навън.

# 122
Боян става към 5-5:30 Sad
Заспива за около 30-40 мин към 8.
После отново спи към 10:30-11 за около час.
Последно спи около 14 за още час.
Ляга в 19-19:30. Не издържа повече.

Както 19ч. е рано, така пък 22 ми се Струва късно за лягане на дете. Ако сме някъде на гости или на заведение, издържа и до 20-20:30.

Спането между 19 и 5 е много трудно. Все още се буди по 10 пъти нощем, върти се, проплаква. Няколко пъти суче. Дано като избият зъбите и се успокои вече. Чудя се дали вечерта да не пробвам да му дам оризова каша примерно? Но ще изчакам зъбите първо. Почти е пробил, не остана.

# 123
  • София
Приемала съм доста критики за режима му и по-специално, че заспива късно. Без да се оправдавам: направен е заради две неща: първо, че ММ понякога се прибира към 21, а го къпем заедно и второ, че не си представям лятото детето ми да заспива в 19, когато тъкмо ще е поносимо за разходка. Всяка майка си преценява най-добре за детето.

P. S. Скъса ми нервите. Запечен е, реве заради зъбаците и спа дали има 4-5ч.

# 124
Тони,същото е и при нас.Снощи обаче последното му хранене беше в 19ч.Дадох оризова каша.Изяде малко,къпахме го,пробвах после мляко да му дам,но неискаше.В 21:30 заспа след много мрънкане и сега странното е,че още спи,не се е будих за хранене освен постоянното скимтене насън.Може и ти да пробваш с каша пък дано има ефект.

# 125
Ние пробвахме да го къпем около 21, за да заспива към 22.  Не минаваше номера. Още към 20 вече много му се спи.

Лошото е, че вчера заспа в 18:30 и продължи да спи. Буди
се няколко пъти да се както обикновенни . От 1 час е кукуряк и дава зор да ставаме.

# 126
И аз (не)търпя критики заради режима му, но не ми пука. Той ако иска да спи, ще заспи когато реши. Вчера започнах да замествам следобедното хранене с оризова каша с плод. Явно го засити добре, защото заспа в 21ч и сега доспива. всеки ден е различен и не мога да кажа кое как ще е Wink

# 127
Малкия ме побърква в последните 2-3 дни, хора. Почти постоянен рев по цял ден, ако не реве - мрънка. Да избиват тия зъби, че ще откача вече.
Все по-малко спи през деня, вчера сумарно е спал максимум 2 часа.
Вечерта заспа в 22 ч. и от 4 ч. до 5 ч. тази сутрин беше на линия, ухилен, говорещ и играещ. А аз съм дроб Sad
Сега спи пак.

# 128
Лягай със него подремни и ти. Да живеят хората които казват когато бебето спи спиш и ти. Твърдо защитавам това мнение. Винаги ще се намери време да свършиш дом.работа и докато е буден.... а спането..няма как

# 129
Преди спях с него много по-често от сега. Някак се чувствам виновна , когато го държа у дома. За това сме много навън. А като се прибера гледам да си наваксам. Предполагам ,когато е горещо ще подредя по-правилно своя и неговия режим

# 130
А да в Казанлък тези дни беше мн жега... излизахме към 9 и едвам се прибирам към 12 ще се разтопя😆 за текезесарския тен да не говоря 😆😆😆

# 131
Не мога да легна през деня, отчитам го като грешка, но не мога. И да легна - въртя се, въртя се и ставам.
Все гледам като заспи аз да действам из вкъщи, че домакинството и нещата на детето мен си чакат.
ММ доста ми помага, не мога да се оплача в интерес на истината.
В Пловдив беше добре времето тия няколко дни, ставаше да се излезе на обяд и да се прибере човек около 18-19 ч. Обаче не да се обикаля по пътищата, че напича зверски на моменти, а на парка под сенчицата. Grinning

# 132
  • София
Жана ние миналия уикенд с ММ бяхме до Пловдив, уникален град, парка с многото езерца е страхотен, хубави и чисти градинки , сянка, супер.
Аз пробвах във вечерното мляко да му сложа малко каша ефект никакъв. Не знам от зъбите ли е, но на нощ спи непробудно макс 3-4 часа и се буди и реве, яде и трудно заспива, побърква ме и едвам гледам. През деня мрънка, бута играчките и нищо не му е интересно, не знам с какво да го разнообразявам, навън в количката след известно време започва да мрънка, не иска да стои в нея, в къщи не стои...откачила съм

# 133
  • София
Малкият само на музикални играчки се радва - навън сме като катун. Пиано, бебешко телефонче, всякакви свирукащи играчки

# 134
Вечерното мляко не е ли късно за каша? Аз я давам за закуска или най-късно в 18ч.
Сега избутваме пакета с оризовата и започвам царевична и овес да редувам

Общи условия

Активация на акаунт