С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 853
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро. Мен напоследък започва да ме притеснява хранителния му режим. Яде 4 пъти общо за деня и прави много големи паузи които незнам дали саа удачни на тази възраст. Мъча се в момента да му вкарам още  1 ядене, но не ми се получава. Вчера примерно обядва в 12:30 и след това чак във 18:00 не е ли страшно голяма пауза.

# 556
И Боги яде 4 пъти. В 9, 14,18,21 ч. Дори понякога в 14 не в гладен и реве, когато искам да го нахраня. После, в 15 ч като му дам същата храна я яде... В един момент реши, че ще си ляга по- рано и за това станаха 4 хранения

# 557
Днес бяхме на консултация:
+200гр (7950) и +3см (70)

Педиатърът очакваше, че вече го кърмя по 1-2 пъти на ден, а не по 7-8. Яде твърда храна по 3-4 пъти, ама си търси и млякото.

Малко отчет и за мен: вече си върнах теглото от преди раждането (а тръгнах от +17).

# 558
Тони,и моят е същият.Много неспокойно спи.Буди се по сто пъти на вечер,върти се,плаче на сън.Дори да не се буди за хранене,то ще е за друго.От месеци е така и незнам какво му е.
Днес бяхме на консултация,док нищо не казва по въпроса.
Откакто почнахме пшеницата моя се е ошишкал 8300,73 см.Качил е 440гр. за един месец.Док ми направи забележка,че съм го извела навън с чорапи.Но във Варна все духа вятър и незнам как да го обличам.

# 559
+400гр(8200),+2см (70) доволна съм.
Яде всичко, дъвче и пюретата🤣
Храни се 4 пъти на ден с твърда храна, кърменето вече е по-скоро за успокоение преди нощния сън, за закъска в 6 сутринта и през нощта ако много ми се спи и ме мързи да я разнасям да заспи.Вижда му се краяяя:)))Нямам търпение вече да свършва, но ще изчакам да мине “голямото” море другият месец, за да имам варианти ако се првцака нещо (вируси, липса на апетит и т.н.)но върнем ли се...край на кърменето, нямам нерви вече.

# 560
  • Варна
Оххх, тези зъби не може ли да им излизат в студентска възраст, когато са се изнесли вече. На почти 8 месеца, нито един зъб, подути венци и киселеене цял ден.... Всъщност аз го отдавам на зъби, ама може просто да си е кофти характер. Мраз като дойде време да го храня.

# 561
Мале, днес беше нетърпим!!! От сутрнта нагрочен, кисел, не иска да спи. Направо нямам думи!!! Цял следобед мрънкане. Сега излязоха малко с баща му,че иначе щях да се гръмна

# 562
Аз мисля,че при моя дечко се касае до характер,а не заради зъби.Той откакто се е родил е неспокоен.Сега започна да става и агресивен.Смешно ми е като си играем,но е много щур.Скубе,стиска,хапе,пищи като зверче.Все едно съм си взела животинче от зоопарка да гледам.Вашите правят ли така?
И храненето ни е трудно.Хвърчи пюре навсякъде.Постоянно се върти,бърка в устата и маже навсякъде.На игра го обръща.При смяната на памперса,същата работа.Особено ако е свършил нещо голямо,пада страшно ритане,въртене в резултат на което е омазан целия.Много ми е трудно да се боря с него,с малкия звяр. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
И моята щипе и драска, а като е наакана, в момента на отлепването на памперса прави опит за кълбо назад. И висва във въздуха, защото ѝ държа краката. Ако изпусна някой от тях, директно е топнат в памперса.

# 564
Ангела, Ради също ни един зъб няма и като киселее, все на това го отдавам.

Караме се много вкъщи, вечер излизам и обикалям квартала, един час пеша навъртам, да изпусна парата. Напрегнати сме и двамата и от най-малкото избухваме и си го знаем, гледаме да си дадем време и да си легнем в добри отношения :Д.

Ние сменихме педи, оказа се обаче, че и тоя месец се водим при старата педиатърка и пак там трябва да ходим.

# 565
Тоооолкова трудно сменям памперс, че да си призная, ако не е свършил нещо голямо, а е само напишкан, го оставям така. Такова въртене и пищене, сякаш го коля.

Стефи, и аз мисля, че е до характер. Нали го водих и на невролог, жената каза - детето ви е напълно здраво и няма проблеми, вие имате проблем, защото страдате от хронично безсъние. При него се касае до такъв тип нервна система, израствало се ама Божа работа на 1 или 5 години....

# 566
  • София
Рядко щипе, но иначе няма спирка. Не сяда и не лази, но пък се опитва и е доста активен.
Той трудно ака. Събувам памперса и по 30-40мин масаж на коремчето, каране на колело, разтварям му бузите на дупето, с извинение. В чудо съм се видяла. Сливи круши и тиква не помагат.

Joony, ти как си, как протича бременността? Интересна ми е връзката дали примерно, ако си повръщала с първото и е момиче, а с второ - не и е момче.

# 567
  • София
Елени щипе ужасно, завърта чак да ти е гадно, скубе ме- аз съм с коса до кръста.
Аз 4 пъти съм забременявала винаги адски лошо ми беше и повръщах по един и същи начин.

# 568

Joony, ти как си, как протича бременността? Интересна ми е връзката дали примерно, ако си повръщала с първото и е момиче, а с второ - не и е момче.
С Ради не повръщах, а беше момиче :Д

Няма връзка, тва някоя женица си го е съчинила на база на собствен опит. Всяка бременност е различна, мен тая не ми е лека хич за разлика от предната, но имам бебе, което се учи да стои, става нощно време да яде и сутрин спи до 7 макс. Не е като да не съм си аз виновна :Д.

Днес вкъщи е пълен безпорядък отново. Не се шегувам, ако не подреждам и мина с метлата поне всекидневно, в нас става кочина. В момента на масата в трапезарията може да бъде намерено всичко от сгънати дрехи дет чакат от вчера да ги прибера, през лекции та до използван памперс.

# 569
  • София
Ох и аз съм в сесия и едва издържам, честно. Имам още два изпита и два държавни. Види му се края.

Общи условия

Активация на акаунт