С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 852
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Миналата седмица с мъжът ми бяхме в усилени репетиции и подготовка на премиера плюс фестивал. Не ме питайте как издържах.. у дома беше паднала бомба, дребен крив. Добре, че беше майка ми иначе бях жив зян!! Едва вчера въведохме къщата във вид. Чак не знам как се справят майките на две деца...?!?!

# 571
И аз не знам, но вече имам огромен респект :Д

Поздравявам всяка майка на улицата, която видя с дете :Д Като луда съм, но не мога да се сдържа!

# 572
Момичета и при нас смяната на памперс си е приключение,някой път така крещи чак се притеснявам какво ще си помислят съседи че му правя Stuck Out Tongue Winking Eye , ритането с крака едно на ръка,пък и незнам вашите момченца.. ,но при нас голямо опознаване пада..и сам си отлея памперса иска да го махне , бърка вътре... Пробвахме гащи на памперс и да ви кажа по добре ми се струват.. незнам дали сте пробвали.

Иначе докато се храним отначало супер.. и после почва едно мрънкане нямам идея защо... И аз пускам някакви музикални играчки и му говоря ,казвам му какво правят животните и той много се забавлява и така хапваме напоследък.

# 573
  • София
Хаха и малкият е така с опознаването. Много ми е смешен.

# 574
Малкият откак почна да усвоява пинсетния захват преди около месец също проявява голям интерес, особено докато седи на гърнето.

# 575
Аз имам батко на 3г2м и съвсем откровено си признавам,че не се справям Grinning Само гледам да сготвя,колкото да хапнем и това е.Ако някой дойде вкъщи ще си помисли,че са ни обрали Grinning

# 576
  • София
Много ме разсмя- обрали са ни.
Синът ми много ми помага за малката. Не веднъж съм казвала. Радвам се , че са с по- голяма разлика.
Мм днес е рожденик.

# 577
  • София
Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

# 578
  • София
Момичета, напоследък не пишете много. Жана ми се губи от известно време...
Аз влизам да се похваля (направо не е за вярване), че детето ми го приеха в ясла на Трето класиране! Grinning
Сега започвам да се притеснявам, че е много малък, ама пусти пари, трябват!
Може ли някой да препоръча добър АГ, който работи по здравна каса и евентуално как стоят нещата с последващи изследвания, които също да се поемат от касата?
Моето дете щъка из цялата къща, пълзейки. Много е бърз. Смяната на памперса е, както прочетох скоро във ФБ, като канадска борба с октопод! Grinning
Яде с огромен апетит когато е гладен и му харесва. Понахрани ли се или не му хареса, започва да пръцка с уста, да върти глава, да дърпа лъжицата, и тогава не го мъча, не давам повече, ако е останало малко или сменям пюрето! Не го забавлявам, докато яде! Време е за ядене и толкова! Но нямам никакво въображение за готвене май. Дайте някакви идеи, че ние сме само на каша с плод, зеленчуци с месо или жълтък (а вчера от разсеяност бухнах и двете), пак каша и това е!
Зъби няма!
А коя ни е ФБ групата? Аз съм в някаква, мисля обаче, че не е нашата!

# 579
Keiti, честито за яслата! И моя приятелка ги приеха на трето класиране, голям късмет.

За закуска моят дребс много хареса качамак (царевичен грис) с череши или с ягоди. Joy Давам още фини овесени ядки с плодово пюре, или чисто плодово пюре с банан вътре, банан с авокадо също е засищащо (моето не го яде обаче). Сега като въведа кисело мляко, ще давам с бисквитки или с плодове. Разни десерти има и с извара, но ще е след почивката.

Ние утре заминаваме, дребс за пръв път ще лети. Планирали сме почивка, каквато ни кефи - с много обикаляне и пусти плажове, да видим на бебето как ще ѝ понесе. С ММ подозираме, че ще е супер изнервящо за всички и само се разбрахме да не решаваме там дали да се развеждаме. Grinning Оптимистично сме настроени.

# 580
  • София
Кейти, честито за яслата. Във ФБ групата не приемат нови членове за съжаление. Иначе, ако искаш ми пиши на лс, ще се радвам да си пишем и в соц.мрежи.

Попи, приятна почивка. Къде ще ходите?

# 581
Неизвестна, отиваме към южен Пелопонес, под Атина. Отлагаме го няколко години и избрахме най-подходящия момент.

# 582
Ние също заминаваме за Гърция. Чудим се дали въобще да взимаме количката. Той напоследък е много по-спокоен в ергораницата, а сме с кола и количката заема доста място.

Аз вече само по ЗВБ захранвам. Той позволява да го храна с лъжица само с кисело мляко. Не виждам смисъл да се правя на маймуна, за да изяде няколко лъжици блудкаво пюре. Гладен няма да остане. За закуска съм му предлагала:
- принцеса с яйце и обезсолено сирене
- мини банички
- попара с големи парчета, за да може да ги хваща с ръце.

# 583
  • София
Само моя ли няма дъвкателен рефлекс? Давам му парчета, еми той ги цока и ги гълта. Как въобще се създава такъв рефлекс? С два долни зъба е, ако е от значение.

# 584
Ние си взимаме количката. Ама раница нямаме, защото съм противник на мъкненето (това след първите месеци, в които само до веце не ходих със слинга), в нея ще я храня и в нея мисля да спи на плажа. За плажа е под въпрос малко де, че е много мазохистично. Освен това сме с комби и не се съобразяваме много с количеството багаж.

Дъвкателният рефлекс не зависи от зъбите, мисля.

Общи условия

Активация на акаунт