С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 843
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен, как сте всички. Не мога да ви изчета че отдавна не съм влизала, бяхме на моренце тази седмица и дребчовците се представиха достойно:) Нямам много какво да кажа аз освен че бебо си обикаля цялата къща лазейки, изправя се, казвам Мама с което съм много горда:) И наистина си го казва съзнателно,гледайки ме:) И ам -ам казва:) И те така.

# 646
Като чета такива постове за деца, с месец по-малки от моето и се замислям...Rolling Eyes
Моят лази само на спалнята, на ламината реве. Не се изправя, не казва ам-ам, камо ли пък мама, още по-малко пък целенасочено, гледайки ме.

# 647
Жана, моят е почти същият. Само вече е ОК да стои на пода, защото може да се развихри повече. Нито мама казва, нито ам-ам. Не се изправя.

Всяко бебе си се развива различно.

# 648
  • София
,,лазене,, и при нас е силно казано. На пода се изтегля и мести като червей, с ръцете, засилва се с дупето и...абе няма как да го обясня хаха, не се изправя ! Повтаря сричките мама за всичко, показах му го и сега всичко е мама...тръгнали са отгоре !!4те зъба!!което е равно на ритуално самоубийство за мен, хора не се издържа, нощния сън е мираж, а дните...ад
Е, това е от нас хаха

# 649
_Neytiri_, малкия в началото ми отказваше попарата, чак в истерия изпадаше.
Започнах да му давам най-ситния кус-кус на Плазмон, него го ядеше.
После реших пак да пробвам с попара, но сухарите ги направих направо на сол, толкова ситно натрошени. Е, така я яде.
Аз, първия път му я дадох на малко по-едри парченца, но след това направо с пасатора, супер фина стана, като каша. Днес, трети неуспешен опит с тая попара и реших да не го мъча повече, ще пробвам с кус-кус.

Иначе малкия казва мама, баба и ам ам, но не пълзи. Прави някакви опити за сега неуспешни, даже днес си удари главата в пода 😐

# 650
  • София
Малкият не сяда сам, не лази, не се изправя. Говори обаче постоянно и въобще не се спира. От няколко дни ме гледа и ми вика ко-ко. Баси.. и детето ме нарича кокошка. Тъпа работа.

# 651
Моят наскоро почна да пълзи,а от няколко дни започна да се опитва да се изправя в кошарата.Не сяда стабилно,но като ходихме на ортопед каза че всичко му е наред и се успокоих.
Днес регистрирахме първото падане.Дечко падна от повивалника.Добре че до повивалника има скрин които е две педи по нисък и падането не беше от високо.Успях да го хвана да не се свлече надолу,но му се зачерви главата от едната страна.Много се върти по корем и вече един памперс не мога да сменя.Докато се обърна да взема мокрите кърпи и ето на..Confused

# 652
  • София
Елени не иска да сяда. Хваща ме за ръце и се изправя, не пълзи.
Сега изкисвам сирене за попара.
Иначе днес й взех козе мляко  и дадох, много го хареса. Изобщо след като е яла я слагам с нас на масата и иска още. Добро прасенце е.

# 653
Анди се татрузи по пода ала "бътърфлай по корем".

Аз от повече от 2 месеца го сменям на леглото или дивана. С това шаване отдавна да се изтърсил от повивалника.

# 654
И аз от доста време го сменям на спалнята, ама е такъв зор...голямо въртене, голямо чудо.

Моят хубавец падна от спалнята една нощ, преди десетина дни някъде беше. Аз бях виновна, защото се разсеях и не го гледах. Не мога да си го простя и сега постоянно съм с него като е буден, за секунда не го оставям.

# 655
Ванко пълзи, сяда от легнало, изправя се в кощарата и на дивана.. казва мама и тата но не съзнателно просто си ги крещи ...немисля че е проблем и да не ги правят всяко дете е индивидуално, още няма зъби а така бели се виждат надявам се тези дни да се покаже първото

# 656
Големия ми син не правеше и четвъртинка от нещата които сега бебо прави на няма 8 месеца, аз го отдавам на това че гледа брат си и съответно има стимул да се развива по-бързо.
Колкото до Мама и Ам АМ, отдавам го на това че аз на големия си му виках Бебе до годинка сигурно, не се чувствах ок да му кажа Мамо, явно съм била по-млада а и за първи път майка, а сега на бебо нон стоп му викам мамо, това,мамо онова. Хайде ам му казвам като яде и той като роботче е запомнил:)

# 657
Аз мамо казвам вече и на кучето... Неусетно Wink

# 658
Как да я науча да заспива сама?!😔
Три дни беше с 38,7- днес вече няма, 4-ти и 5-ти зъб, горе и долу едновременно растат.Не ми се живее просто!Спря да яде, ужасТ!

# 659
Вирус ли има ,зъби ли са,макар че дежурният в спешното къде ходихме онази вечер ми се накара ,че такава глупост температура от зъби НЯМАЛО!!!Побърках се но от няколко дни вдига температура и с Панадол я свалям до 37.5 ,и после пак ,освен това и разтройство,и сме на лечебна хуманна,ако започна да се оплаквам няма да спра👾👾👾

Общи условия

Активация на акаунт