С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 842
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Тия дни заспива в колата като му пусна "Old McDonald had a farm". Преди малко заспа от умора след 20 минути от новоусвоеното "пръцкане" с уста.

# 661
Вирус ли има ,зъби ли са,макар че дежурният в спешното къде ходихме онази вечер ми се накара ,че такава глупост температура от зъби НЯМАЛО!!!Побърках се но от няколко дни вдига температура и с Панадол я свалям до 37.5 ,и после пак ,освен това и разтройство,и сме на лечебна хуманна,ако започна да се оплаквам няма да спра👾👾👾
Прав е човека✌От никненето на зъбите пада имунитета, и всякакви безобидни по принцип бактерийки и вируси дават усложнения в този случай.Щом и разстройство имате вирус е някакъв според мен🤔

# 662
  • София
И моят юнак е 2ри ден с 38,1-3, 2 поредни нощи е ад, буди се с рев, не спи повече от час непробудно...а днес цял ден поддържа тази Т и ми е много притеснено, утре сутрин сме при педиатъра

# 663
Бърз въпрос, момичета, ако ни няма в София за предвидената консултация на малката какво да правя?
Доки не вдига, а утре трябва да ходим!

# 664
  • София
Е щом не вдига, няма какво да направиш.

# 665
Алекс, от месец сме така. Буди се на 40 мин, макс час с плач и единствено на гърда се успокоява и то не винаги. Вече съм като призрак, не знам ден ли е нощ ли е. Надявах се като избият първите зъби и да се успокои, уви! Сякаш стана по-зле. Поне няма температура и дано така си остане 🙏🙏🙏

# 666
  • София
Някой знае ли колко трябва да е тая почивка от Камилия защото без нея положението е страшно
Днес отидохме при педито в 9ч, до 11.30 ме бяхме минали, появиха се и 2 деца с Т и не знам си какво още и си тръгнхме, малкия се вкисна че му се доспа и утре дано ни излезе късмета

# 667
Аз седмица, макс 10 дни давам почивка от Камилията. То се не трае просто и няма как да е повече.
А сега и с болестта му, положението едвам се търпи. Вчера от толкова рев при чистенето на нослето и слагането на капките и спреят в него, направо прегракна и днес още няма глас хайвана. Много ме е жал, сърцето ми се къса.

# 668
Мале, ужас направо, докато ви чета и настръхнах. Дано бързо се оправят всички мъничета и много сили на мамите 😘
Момичета какъв зехтин слагате в пюретата, екстра върджин?

# 669
  • Варна
А какви количества храна и мляко изяждат децата вече? Не знам моя малко ли яде....примерно дала съм му бурканче 125 пюре, после не мрънка и не му и предлагам мляко. Но това количество е малко....

# 670
Бо закусва каша с плод и после плодово пюре или плод общо около 220 гр. Зеленчуково пюре пак около 220 гр. В 18ч- 200 мл мляко с АМ и в 21 същото количество мляко. Има 4 хранения

# 671
Днес му дадох малко бурканче с пюре от сливи на Гербер покрай палачинките на закуска. Повърна 7-8 пъти. С каши ще продължа да пробвам, ама тия пюрета много му "дразнят" рефлукса. Повече няма и да пробвам с тях. Само с храна на парчета. Не бих се учудила да я предпочита точно, защото се връща по-трудно.

# 672
Борис, ако не е добре пасирано всичко отказва, с изключение на намачкан банан.
Иначе яде 3 пъти по 180мл АМ, едно зеленчуково 180 и една каша с плод 180 на ден. Тия дни покрай тая пуста попара всичко му се обърка.
Чудя се, като се замести и трето ядене през деня как ще изпива по около 500мл мляко, колкото е препоръчителното количество?

# 673
  • София
Аз съм заместила три хранения  и пие 500 мл мляко. Като отделно за закуска й давам мляко с плод.
Аз в пюретата слагам ги или шарлан.

# 674
  • София
Малкият яде 190-220гр за обяд и СЗ, но го ограничавам. Понякога може и 300 да изяде, особено следобяда.

Общи условия

Активация на акаунт