Зрелостници 2018-та!!!

• 115 380
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 855
  • София
В СУ резултати ще има утре следобед!

# 856
Приети в УНСС, в очакване на СУ 😊

# 857
Браво, Креми, пожелавам ти най-хубавия подарък днес - детето да е прието там където иска най-много!

# 858
Браво, Креми, пожелавам ти най-хубавия подарък днес - детето да е прието там където иска най-много!

Мерси, Гери! Сега се вълнувам повече отколкото едно време за мен! Да ги приемат, където те искат и да са доволни от избора си след години!

# 859
Айде, днес майките на бъдещите студенти в СУ да се похвалите до една с класиране в най-желаните специалности!

# 860
  • Plovdiv, Bulgaria
Непрекъснато рефрешвам, резултати никакви още??

# 861
Непрекъснато рефрешвам, резултати никакви още??
И аз.

# 862
  • 1st floor
В една група във фейса пишеше, че са се обаждали в СУ  и резултати ще има след 12ч или следобед. Успех и от мен на всички.  Peace
Девойката е на листовки в ДАИ и аз взех входящия номер за да рефрешвам. За първи път влизам в сайта им в отдел класиране - много добре е направен, браво на тях! Peace СУ не е първото желание на девойката, но е един вид резервен вариант. Най-вероятно за Фармация няма да й стигне бала заради химията (на изпита е имало материал, който не е бил включен в подготовката за МУ). Предполагам, че ще се закачи някъде из Молекулярната Биология и Биология с английски, но да видим...Вече не смея да гадая, защото покачването на баловете на седмокласниците ме изненада много неприятно.

# 863
  • София
Успех на кандидатстващите в СУ и от мен!

# 864
  • София
Няма смисъл толкова рано да рефрешвате информацията! Резултати най-вероятно след 12 часа, а може и по-късно. По този начин само претоварвате системата и има възможност да даде бъг.

# 865
Няма смисъл толкова рано да рефрешвате информацията! Резултати най-вероятно след 12 часа, а може и по-късно. По този начин само претоварвате системата и има възможност да даде бъг.

Вие ли ни отговаряте така любезно и търпеливо и в групата на СУ във фейса? Ако да, огромно благодаря!

# 866
Тя и по-горе го е писала това - да се проверява най-рано след 12 часа. На тази страница е дори. Аз затова не питам познатите деца, които кандидатстват там, за резултати. Явно е рано още, макар че малко остана до 12.00

# 867
  • 1st floor
Един въпрос - къде трябва да гледам класирането - в Персонална информация или ще се появи нов раздел Класиране? Simple Smile

# 868
  • София

Вие ли ни отговаряте така любезно и търпеливо и в групата на СУ във фейса? Ако да, огромно благодаря!
 Да Simple Smile

Непокорна - там излиза информацията където гледате сега.

# 869
Ужас, снимките ни май не са мат, да я пращам ли да вади нови? Чак днес го пише това с мата.....Е, ще изчакаме резултатите първо де Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт