Зрелостници 2018-та!!!

• 115 153
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 1 050
  • гр.София
Сама съм си досадна вече, но да докладвам за Градския транспорт.
Младежът отишъл днес на Центр баня, там се заяли с него, че в Уверението не пишело Редовно обучение. Къде е блял и той, като е попълвал! А и аз не погледнах.
Излязъл, седнал, написал си "редовно"  и отишъл в подлеза на Метро Сердика. Там направо са му заредили старата карта. Не са правили нова пластика. Прибрали му уверението ( говорихме, ако може, да не го оставя, за да не вади отново за следващия месец)  и му казали, че до октомври може спокойно да си презарежда само срещу личната карта, а после вече с документ от ВУЗ. Платил 21.50 лв

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 17:15 от blanc

# 1 051
  • Пловдив
Сигурно е коментирано, но да уточня за себе си: Завършилите 2018г . средното трябва да платят здравни осигуровки за месеците юни, юли, август и септември, нали? Имам предвид, че като редовни студенти започват от октомври. И може ли да ги платя наведнъж, авансово, а не месец за месец? Благодаря!

# 1 052
  • София
Сигурно е коментирано, но да уточня за себе си: Завършилите 2018г . средното трябва да платят здравни осигуровки за месеците юни, юли, август и септември, нали? Имам предвид, че като редовни студенти започват от октомври. И може ли да ги платя наведнъж, авансово, а не месец за месец? Благодаря!

Без юни, само юли август и септември. В петък ходихме в НАП да подаваме декларация 7, питахме за месеците, понеже не бяхме сигурни. Може да се плати всичко наведнъж, след като се подаде декларацията.

# 1 053
  • ново
Аз пак да кажа - във всеки университет е различно. В ТУ осигуряват студентите от датата на записването. Попитайте си във вашия университет първо.

# 1 054
  • София
В СУ осигуряват от 1 октомври. Поне така пишеше в декларацията към документите за записване. Моят син си извади ПИК и ще следим кога какво излиза за плащане. Деклатация 7 май може и онлайн да се подаде с този код. Много ми е странно това затишие в момента. Не трябва да се занимавам с нищо, свързано с ученето му. След офанзивата в края на 12 клас сега направо ми е скучно Wink

# 1 055
  • София
Наслаждавайте се спокойно на скуката и се радвайте, че младежът а студент. От 01.10 започва страшното и то с пълна сила. Моите студенти от 1 курс Информатика по време на зимната сесия формулираха прозрението: "Бързо трябва да се научим как се учи."

Приятно лято!

# 1 056
Аз пак да кажа - във всеки университет е различно. В ТУ осигуряват студентите от датата на записването. Попитайте си във вашия университет първо.
Това не го знаех. Благодаря за информацията. Щях да се засиля да платя три месеца наведнъж...

# 1 057
  • ново
ВечеПетя не попълвахте ли декларация за ЗО при записването?

# 1 058
Попълвахме, но никъде не видях да пише откога започват да ги осигуряват, а не съм и питала.

# 1 059
Кои блокове са общежитията на СУ? На сайта пише само семейните кои са 😁. Имате ли идея в какво състояние са?

# 1 060
  • София
Здравейте, има ли информация кога ще излезе трето класиране в СУ

# 1 061
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, има ли информация кога ще излезе трето класиране в СУ
Излезе.

# 1 062
  • Вече на светло в София
Излязло е

# 1 063
  • София
Не сме мръднали, каквото такова в четвъртък ще се запишем, пък догодина ще мисли за прехвърляне.

# 1 064
Не сме мръднали, каквото такова в четвъртък ще се запишем, пък догодина ще мисли за прехвърляне.

Каква записвате?

Общи условия

Активация на акаунт