Когато любовта не стига...

• 12 015
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
Намери друг женен. С лопата да ги ринеш.

Или пък ... сапунче, като има сърбеж - помага.

# 16
  • София

Поисках съвет как да забравиш човек когото обичаш...не защото,той не те обича,а защото просто така е правилно.Естествено,очаквах нападки и не се сърдя за тях Simple Smile

Ми, не, не си поискала това.
Прочети си поста пак.

# 17
Такава тема вече има. Любовта никога не е достатъчна. Винаги има нужда от още нещо.

Раздялата, за мен, никога не е била проблем - така съм устроен, така разбирам света.

Не мисля, че е нужно да забравяш някого или да спираш да обичаш другиго. Тоест, как днес обичаш, а утре не помниш? Или не си на ясно какво е то любов, или... Не знам.

# 18
Само едно мога да ти кажа: хак да ви е и на двамата.

# 19
Нападайте,нямам нищо против...Не съм безгрешна,но съм благодарна,че изживях всичко това Simple Smile Малцина имат късмета да изпитат такива емоции и със сигурност,аз не съжелявам Simple Smile Безгрешните да хвърлят камък...

# 20
Няма да го забравиш - това ще е цената която ще платиш затова че си си позволила лукса да изневеряваш и разваляш семейства. Дано споменът за изживяното те грее. А дали ще съжаляваш времето ще покаже

# 21
Ааа, онзи с розата, помня го. И какво стана авторке, кажи, че да получиш съвети. Бъди по-конкретна, разкажи някакви случки. Доколкото схващам от написаното, сте се събрали най-накрая, но нещо не ви се получава. Какви са проблемите?

Е, как какви?
Открила е, че розата има бодли. И логично – следват сълзи.

# 22
Само едно мога да ти кажа: хак да ви е и на двамата.
Joy Ох, много си лоша Grinning

Заедно ли живеете вече? Него какво го мъчи? Че не е с детето си? А тебе какво те мъчи? Все пак може да се окаже, че е толкова зле всичко

# 23
Аз не знам каква е тази мания любовниците да стават съпруги. Любовницата си е любовница и в ролята на съпруга, ще е голям провал.

# 24
Нещо искаш ли, или пусна тема, за да просиш камъни по себе си? Виновна ли се чувстваш, че във всеки пост не пропускаш да споменеш, че очакваш нападки?

# 25
Да,бях любовница...и какво от това,всяка втора жена е била...влюбих се,явно 90% от хората не знаят какво е това...Не пуснах темата като продължение на стара...исках конкретно мнение,но бях нападната,нормално...Simple Smile Съдете,това правят хората,когато не знаят,когато не обичат...
Да не ти пука изобщо, забавлявай се на коментарите. Размисли и страсти.
Гледам, че не ѝ е особено забавно. Явно пасящият рози се е оказал епик фейл. Да се чудиш и маеш защо ли.

# 26
  • Бургас
Любов по-жива от живота,по-силна от обстоятелствата и никога не умираща...
"Когато любовта не стига", не е любов. 
Патосът, който пишеш ме навежда на мисълта, че са ви събрали страст и личностни дефицити, ами  - това не стига само, мда...Неумиращи са други неща, не и истории като вашата.

# 27
Наби си я тоя розата, ама отзад нали? То да живееш с някой не е само да се виждате на кефенце и еване.Има и мръсни чорапи, боб, пръдни, пране и друго. Нъли. Не са само парфюмите и сладките приказки. Идея нямаш колко усилия се полагат за една истинска връзка с плюсовете и минусите. Пък има и дете намесено. Каквото търси, това намери. Рано или късно всеки си плаща за всичко. Помисли си хубаво другия път. Може пък ти да си тогава глупачката с детето, която ще вземе за съпруг любител на рози и чужди фусти. Та тъй.
Когато любовта не стига...дано ебането да си го е бивало. Ако ли не, си съвсем капо.

# 28
Да,бях любовница...и какво от това,всяка втора жена е била...влюбих се,явно 90% от хората не знаят какво е това...Не пуснах темата като продължение на стара...исках конкретно мнение,но бях нападната,нормално...Simple Smile Съдете,това правят хората,когато не знаят,когато не обичат...
Да не ти пука изобщо, забавлявай се на коментарите. Размисли и страсти.
Гледам, че не ѝ е особено забавно. Явно пасящият рози се е оказал епик фейл. Да се чудиш и маеш защо ли.
Мен ме е жал за половинките им или бивши ли не знам. Горко  им ако ги  приберат обратно. А как е сигурна, че  в нея  не е проблема? За мъжа стана ясно, че  е несериозен.

# 29
Ами, как ще е в нея пък точно. Едвам я е навил ...

Общи условия

Активация на акаунт