Отговори
# 135
Ох, и аз се зарибих. Но сега точно почвах стъпка 2 от Страхотната диета и изпитвам угризения, че захващам едно, зарязвам го за друго. И друго ме притеснява. Това е само за 6 дни, а аз не бих могла да сваля всичките 7-9 кг., които искам. Вие как мислите - може ли да се изкара на този режим примерно 15 дни? ooooh!

А, и още нещо. Много благодаря за сканираните страници от книгата. За съжаление аз съм тип С, а половината дни точно на този тип ги няма. Ако някой може да помогне... А къде четохте за упражненията?

# 136
  • Пловдив
Има ги на 2-ра страница

# 137
А някой можели да напише рецептите за приготвяне.

# 138
Извинявай, къде е тази втора страница. От това, което виждам втората сканирана е всъщност 36-та стр. и на нея започват 7-те принципа за отслабване. Може би нещо не се ориентирам... Rolling Eyes

# 139
  • Пловдив
Мацки... ето РЕЦЕПТИТЕ.
Дерзайте. От утре и аз съм на линия!!

Ето ги рецептите.

# 140
  • Пловдив
Извинявай, къде е тази втора страница. От това, което виждам втората сканирана е всъщност 36-та стр. и на нея започват 7-те принципа за отслабване. Може би нещо не се ориентирам... Rolling Eyes
На първа страница са до 49 стр. На втора са от 50 стр. Като погледнеш отдолу има 2-те страници.

# 141
  • София
За още повече мотивация четете eй тукачка на!!!

# 142
Мацки... ето РЕЦЕПТИТЕ.
Дерзайте. От утре и аз съм на линия!!

Ето ги рецептите.

Благодаря!Толкова съм разсеяна че не ги видях.

# 143
Добре,ама аз не разбрах...като свършим с ударното отслабване,тоест тези 6-10 дни..как продължаваме до 6 седмици? И изобщо какво правим тези 6 седмици,спазваме принципите,и ползваме храните от списъка с позволените храни ли? Нищо ли не се споменава за 6 седми4ната програма?

# 144
Добре,ама аз не разбрах...като свършим с ударното отслабване,тоест тези 6-10 дни..как продължаваме до 6 седмици? И изобщо какво правим тези 6 седмици,спазваме принципите,и ползваме храните от списъка с позволените храни ли? Нищо ли не се споменава за 6 седми4ната програма?
Майкъл Т. дава основните принципи на храненето според всеки тип, но няма примерни менюта. Само казва кои храни могат да се добавят и как да се съчетават, мисля че като принцип е достатъчна тази информация. А и тази книжка е за 6 дни, има и за 6 седмици до колкото разбирам, но сега в летния сезон целта е да станем по-красиви за по-кратко време Flutter

# 145
  • София
Пете, ти до къде стигна?? Удържаш ли фронта? Резултати? Един ден пред мене си..

# 146
Пете, ти до къде стигна?? Удържаш ли фронта? Резултати? Един ден пред мене си..
Оххх, ами 1.800кг. по кантар от сутринта, но утре се надявам да са поне 2 Rolling Eyes Лошото е, че днес сътворих една кулинарна издънка, а и си подправям по съвсееем малко салатките със сол Embarassed Нооооо, кантара е важен и казва, че въпреки отклоненията има резултати!!! Peace

# 147
  • Бургас
 Danisport   bouquet

Тествах се 2 пъти - единият път набързо, втория по-прецизно - все съм Е. Трябва да изчета по-подробно принципите на преобразяването, стига да намеря време ooooh!. Засега хвърлих поглед на примерното меню - е омлет от белтъци абсурд да хапна  Sick, пък и много месо бе - на всяко ядене Thinking - нито имам хладилник в офиса, нито мога да си поръчам 75 грама телешко от някъде. Хм, затруднения ще имам май...

# 148
Добро утро момичета!
Започвам и аз от днес.Стартирам от 55.1кг да видим какво ще стане.
Успех на всички.

# 149
Забравих да напиша че втория път теста показа тип 'в' и с тази програма започвам.

Общи условия

Активация на акаунт