Отговори
# 150
  • София
В интернет като се тествах първия път бях Б, втория С. Вчера като ми дойде нижката па се тествах и излезна Б. Та от днес почнах на хранителен режим на тяло тип Б. Ще се отчета след 6 дни, дано резултата е добър, както го хвалят в книгата, а и като гледам някой от вас, доста добре вървите с килограмите на долу, дано и аз имам същия успех!  Simple Smile
А инече ако можеше да се слабее само докато четеш нигата ще ше да е страхотно!!!  Mr. Green

Успех на всички дето са се захванали да слабеят!!!  Hug

# 151
а пуешко месо има ли по супемаркетите? От къде си ги купувате? Гледам повечето сме тип С.

aз почнах от днес. Обаче понеже нямах време да тръся пуешко дали може да се замени с пилешко.
Само да ви кажа ако имате кафяв ориз в менюто и не ви се приготвя и сте на работа може те да си го поръчате от Вегетариа& … 72;нт. Даже е със зеленчуци и мисля порцията да си я разделя на два пъти.

А горцица без натрий от къде? Дали има в диетичните магазими? То това си е без сол, нали? Само дето като съм гледала съдържанието на повечето горчици- то вътре кво ли няма, нишесте, консерванти, сол, захар и тн. От къде да си намеря такава в чист вид знаете ли?

# 152
Извинявайте за въпросчето, но в сканираните страници има ли и теста за определяне на групата?

# 153
Теста е някъде на зад в темата.Мисля на 3,4,страница.

# 154
  • София
Днес съм още 1 килце надолу, и то без тренировките..ОБАЧЕ... нямам сили за нищо.. като дроб съм... КАк е при вас?

# 155
  • София
Днес съм още 1 килце надолу, и то без тренировките..ОБАЧЕ... нямам сили за нищо.. като дроб съм... КАк е при вас?

Браво!!! А на теб 3-ти ден ли ти е вече? Колко кг общо станаха (ако не е тайна)? Аз съм първи ден ама ми е мноооого гладно, а и това пиле както и да го сготва все ми е сухо!  Crossing Arms

# 156
... а и това пиле както и да го сготва все ми е сухо!  Crossing Arms
Мариновай го.
Марината от бяло вино, или от горчица няма да му качи калориите, но ще го направи по-сочно. После само малко черен пипер и - на скарата. Достатъчно е да преседи половин час, но може да си го слагаш в марината от вечерта за другия ден. Не бих те съветвала да мариноваш със соев сос, защото е с високо съдържание на сол, следователно и на натрий.

# 157
Аз съм първи ден ама ми е мноооого гладно

А аз дори немога да си го изям.Другото както и да е, но тоя ориз ми е отврат Sick.

# 158
  • София

Браво!!! А на теб 3-ти ден ли ти е вече? Колко кг общо станаха (ако не е тайна)? Аз съм първи ден ама ми е мноооого гладно, а и това пиле както и да го сготва все ми е сухо!  Crossing Arms
Да.. трети ден ми е и за първите 2 дни съм 2 кг. надолу. Пилето го мариновам с дижонска горчица + лимонов сок и става страхотно и мъжо снощи много го хареса. Пека го на скара. Но наистина не се чувствам хич добре. За тренировки и дума не можа да става. Чудя се дали да не ударя едно кафенце с малко захар... newsm78 Ужас.. даже захарин не може..

# 159
Зарибихте ме и мен. Направих си теста , тип Е съм. Поръчах си сега книжката, получа ли я ще се присъединя към отбора Laughing

# 160
А ориза как го правите?

# 161
  • София
А ориза как го правите?

варя го ииииии .........го варя....без нищо  Laughing ако знаеш само колко е безвкусен

# 162
  • София
Да.. трети ден ми е и за първите 2 дни съм 2 кг. надолу. Пилето го мариновам с дижонска горчица + лимонов сок и става страхотно и мъжо снощи много го хареса. Пека го на скара. Но наистина не се чувствам хич добре. За тренировки и дума не можа да става. Чудя се дали да не ударя едно кафенце с малко захар... newsm78 Ужас.. даже захарин не може..

мдаа, няма начин, чувстваш се така може би защото се случват там някви нови неща с организма ти, работи по друг начин...по по-добър начин...на мен пък не мие чак толкова зле...даже вече се чувствам по-лека.
мдаа, захарина съдържа натрий...по-добре с малко захар отколкото със захарин, аз тази сутрин например си пих кафето с кафявата захар на Ема.

# 163
  • София
А ориза как го правите?
Варих го и му сложих малко краставица..  Sick Днес го пропуснах просто... 

# 164
варя го ииииии .........го варя....без нищо  Laughing ако знаеш само колко е безвкусен
За това питам че направо ми се повдига от него.Благодаря все пак.

Общи условия

Активация на акаунт