Отговори
# 660
eeee, оправих се най-после, отворих сайта с теста и явно съм тип Е, ще пробвам пак, з да няма объркване..Абе не е нещо нова за мен, аз знам, че бързо мога да сваля 3-4 килца и по-добре да наблягам на спорто, отколкото на диети...я да видим сега какво ми препоръчват да хапвам...

# 661
  • където си пожелая...даааа...
Понеже ми е невъзможно да изчета всичките 30 и няколко стр. по темата, ще попитам за водата и по-точно - в книгата няколко пъти се споменава да се пие вода, която не съдържа натрий /Na/ и авторът препоръчва дестилирана такава. Чудя се обаче каква е тази дестилирана вода за пиене newsm78.
Ако някой има идея коя вода НЕ съдържа натрий /минерална ли, изворна ли, трапезна или друга/ нека да напише за нея.
Мерси

# 662
доколкото знам трапезната и изворната са с по-ниско съдържание на натрии, а от минералните - Хисаря, тя затова се препоръчва при бъбречни проблеми. другия вариант е да си купуваш тези с розовите етикети и капачки. и пак вариянт - преварявай си вода от чешмата - и без това е добре да се пие от време на време, пък и да не я преваряваш -няма проблем, това няма общо с натрия тъй или иначе...за дестилираната не знам нищо - май е се едно преварена, но не съм сигурна... newsm78

# 663
Здравейте на всички!Споделям мнението ви за книгата-наистина е страхотна.Вече ми е 5ден и свалих до сега 4кг.Иска ми се да знам дали се запазват килограмите след това.Аз съм тип в,имам да свалям още 5 кг.и ще я продължа 10 дни.Интересува ме дали някой е спазвал 10 дни и има ли ефект др.4 дни.Благодаря ви предварително

# 664
Аз я спазвах около 8-10 дена. не помня колко беше. Свалих около 5 кг. Беше преди месец. Сега се придържам горе-долу към принципите и не съм качила. Даже май още 1 кг е на път да си отиде.

# 665
Здравейте, момичета!

Някой има ли представа дали могат да се ядат моркови при тази диета? Не ги срещнах за нито един тип, нито в забранените храни.

# 666
по-горе питаха за водата..
от всички води, които прегледах само 1 става за тази диета - Савина
няма абсолутно никаква минерализация - savinawater.com
проблема е че трудно я откирвам (поне в моя квартал)
само да не решите, че правя реклама на водата  Wink

колкото до диетата... много съм доволна
чак не мога да повярвам  Heart Eyes

пожелавам успех на всички, които я прилагат! Peace

# 667
абсолутно = абсолютно
Blush

# 668
Здравейте момичета!Изчетох почти цялата тема,малко се озорих Simple Smile Поздрави за всички,които са успели,а аз сега мисля да започна,но имам проблем с намирането на книгата,защото съм от провинцията.Опитах се да отворя линковете към сканираните части,но не се отваря.Бихте ли пробвали дали все още се отваря при вас или проблемът е само при мен.Много ще съм благодарна ако има и ми дадете някой друг линк към сканираните части,за да мога да понавляза в материала.
Иначе с теста се справих-тип C съм,обаче имам да свалям 15кг и мисля,че ще ми трябва сериозно задълбочаване.Колкото до упражненията,има едно което при мен действа безотказно-бързо ходене,минимум 1 час.Много се зарадвах,че точно то е препоръчано.Хайде помогнете ми,че и аз да мога да се зарадвам и похваля след някой ден Simple Smile

# 669
Дойде време и аз да се разпиша в тази тема (почти цялата я изчетох) Mr. Green Всъщност я бях отваряла в началото и си бях правила теста даже (тип Б съм), но към книгата не проявявах никакъв интерес, защото предполагах, че има много упражнения (все пак съм виждала Майкъл Търмънд само в Пълна промяна, а там основно с фитнес се занимава), а и аз по принцип хич не си падам по диети. Не ми допада да ям по график само определени неща. Още се чудя как преди няколко години успях да смъкна 3 кг. с едно чудо, което дори не беше диета. Според въпросната "диета" в храната, която ядях съотношението на въглехидратите към протеините към мазнините трябваше да е 4/2/1. Наистина не знам как се получи още повече при положение, че едва ли съм изчислявала точно съотношението на съставките. Може би просто защото бях много млада Laughing Но май вече много се отплеснах. Та тази сутрин чух, че в Искрено и лично споменаха въпросната книга на Майкъл Търмънд и когато разбрах, че става въпрос за метаболизма реших, че може и аз да се пробвам. Още повече, че аз повече от 5 кг. не ми трябват да свалям. В момента съм 51-52 кг. при 164 см. Някои може да кажат, че не е много, но аз наистина не съм слаба, а искам да бъда. Все пак ако не сега то кога? Като родя всичките деца, които искам да имам ли Laughing И другото нещо е, че в момента се храня 1-2 пъти на ден по много и предполагам, че въпросният режим наистина ще ми се отрази добре. Така че казах на приятеля ми да потърси книгата тази вечер, но ако той не я намери аз ще си я взема утре и се надявам следващата седмица да изпробвам режима. Много ще се радвам ако има някой, който още не го е правил или иска да повтори, за да можем да си правим компания тук Hug

# 670
АЗ СЪМ НАВИТА ДА СИ ПРАВИМ КОМПАНИЯ, МАКАР ЧЕ СЪМ ТИП Е, но това няма значение голяма, те нещата са почти еднакви като гледам...абе аз нещо имам проблем с тези зелени листни зеленчуци, струва ми се, че повечето от тях няма кака да набавя...също и къпини и подобни, хайде малини ще си намерят, може би и грейпфрути. честно казано още не съм почнала само заради мързела да си направя менюто или по-дскоро да изчисля какво количество от тези гадни месища тр да си купя...ако не си почнала още - искаш ли да стартираме в понеделник? за да имам време да се организирам..  newsm78

# 671
Здравейте на всички!Споделям мнението ви за книгата-наистина е страхотна.Вече ми е 5ден и свалих до сега 4кг.Иска ми се да знам дали се запазват килограмите след това.Аз съм тип в,имам да свалям още 5 кг.и ще я продължа 10 дни.Интересува ме дали някой е спазвал 10 дни и има ли ефект др.4 дни.Благодаря ви предварително

Аз направих диетата два пъти поред - май 12 дни. В първите 6 дни свалих 3 кг. В следващите - още 1.5 кг. Но после веднага качих 1.5 кг., така че ми останаха чисти 3 кг. като ефект.

# 672
Искам да попитам тези,които са свалили килограми-стриктно ли я спазвахте диетата,заменяхте ли едни храни с други и как ги свалихте тези килограми? Shocked Ние с мъжо я започнахме,ама то ...направо не трябва да излизам от кухнята.Ядене през 3 часа и нон-стоп готвене.Ние започнахме да си я нагаждаме-заменяхме пуешкото с пилешко,когато е дадена салата ядяхме само краставици,а мъжо понеже не яде риба караше само на пилешко.Еми...издържахме 3-4 дни и постепенно си минахме на някаква си наша измислена диета.Разбира се ефект нямаше.

# 673
Скоро ще пробвам и ще ви кажа как е при мен....аз повече от 4-5 не искам да свалям... Само се чудя не е ли натоварващо за организма толкова много месо /към 2кг и нещо за тия 6 дни/ и какво ли ще стане ако после мина за няколко дни на плодове и зеленчуци...А като мина да не взема да сваля още кила, че няма смисъл, без цици ще остана...

# 674
АЗ СЪМ НАВИТА ДА СИ ПРАВИМ КОМПАНИЯ, МАКАР ЧЕ СЪМ ТИП Е, но това няма значение голяма, те нещата са почти еднакви като гледам...абе аз нещо имам проблем с тези зелени листни зеленчуци, струва ми се, че повечето от тях няма кака да набавя...също и къпини и подобни, хайде малини ще си намерят, може би и грейпфрути. честно казано още не съм почнала само заради мързела да си направя менюто или по-дскоро да изчисля какво количество от тези гадни месища тр да си купя...ако не си почнала още - искаш ли да стартираме в понеделник? за да имам време да се организирам..  newsm78
Ами аз започвам от утре, приятелят ми и той се нави. Плодовете честно казано и мен ме притесняват, аз грейпфурт не обичам, но ще се пробвам с него. Най-много малини и ягоди да търся. А за зелените листни зеленчуци май ще ползвам зеле, че много не си падам по марулята. Някой има ли представа дали ще е проблем?

Общи условия

Активация на акаунт