Отговори
# 675
Здравейте!4-ти ден ми е на тази диета,но и аз днес не съм много стриктна.
1.започнах да правя упражнения на 3-тия ден Blush
2.днес пропуснах 2 яденета  Embarassed
3.миналите дни прегреших леко с 2-3 праскови и сини сливи + малко диня  Embarassed
4.купих си микс от горски плодове,но те са замразени  Blush
5.днес даже съгреших с една меденка...ох,чувствам се виновна..май си провалих диетата.
Вие какво ще кажете?  newsm78 #Crazy

# 676
Ми, ще кажа, че не си на диета. Или си на някаква диета, но тя със сигурност не е на Майкъл Търманд. В книгата изрично пише да не се прегрешава нито веднъж и, ако се прегреши се започва броенето на дните отначало ( нали не бъркам?)

# 677
Искам да попитам тези,които са свалили килограми-стриктно ли я спазвахте диетата,заменяхте ли едни храни с други и как ги свалихте тези килограми? Shocked Ние с мъжо я започнахме,ама то ...направо не трябва да излизам от кухнята.Ядене през 3 часа и нон-стоп готвене.
Еми аз свалих близо 5 кг. Не е вярно, че само се готви. Аз например правех риба на пара или пилешко в големи количества.
Вие действително ли ядехте месо колкото кибритена кутийка на размери?
Аз си избирах храна от листа с разрешените.
Месото го имах сготвено. За салати ядях краставици и марули по 2-3 листа, картоф варях в микровълновата. Сварявах ги предния ден за следващия.
Например за едно ядене ядях:
1/2 краставица+ 2 листа маруля+ мъъъъничко парченце пилешко филе с 1/2 люто чушле.
Ако имам въглехидрат в менюто ядях по 1/2 картофче.
С тези оскъдни порции няма как да няма ефект.
Съмнявам се, че порциите са ви били по-големи.

# 678
Можете ли да ми помогнете, не мога да отворя сайта с рецептите, които сте сканирали от книгата? Предварително ви благодаря

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 15:24 от Svetla_

# 679
Mamica ,тва пък за прегрешаването и започването на диетата от начало не съм го прочела никъде..Пък и се чувствам невероятно,така че вече не ми пука  Grinning И без това едва ли ще сваля повече от 1-2 кг ,защото съм 53 кг при 1.70  Rolling Eyes

# 680
Можете ли да ми помогнете, не мога да отворя сайта с рецептите, които сте сканирали от книгата? Предварително ви благодаря
Това е сайт за снимки и в момента не работи. Ще го оправят, но не се знае кога.

А аз иначе исках да се похваля, че днес започнах диетата (приятелят ми и той с мен) обаче готвенето за двама май ще ми дойде в повече или ще трябва наистина в промишлени количества да приготвям всичко. Иначе съм стриктна, но ми се наложи да оставя към 4-5 часа между 2 ядения, защото трябваше да изляза.

# 681
А някой дали не си е дръпнал предварително частите от книгата и ако не е много нахално да ми го изпратите на ss_ss@abv.bg

# 682
Mamica ,тва пък за прегрешаването и започването на диетата от начало не съм го прочела никъде..Пък и се чувствам невероятно,така че вече не ми пука  Grinning И без това едва ли ще сваля повече от 1-2 кг ,защото съм 53 кг при 1.70  Rolling Eyes
Еми аз ти отговорих в този стил, понеже сама каза, че се чувстваш ВИНОВНО, а сега пък страхотно  newsm78
Здравейте!4-ти ден ми е на тази диета,но и аз днес не съм много стриктна.

5.днес даже съгреших с една меденка...ох,чувствам се виновна..май си провалих диетата.
Вие какво ще кажете?  newsm78 #Crazy

# 683
При мен е нормално,когато хапна нещо,което не ми е позволено,да се чувствам виновно.Но иначе сега съм в страхотна форма ,независимо от моите "прегрешения"  Hug
 Утре свършвам и нямам търпение да се кача на кантара  bowuu

# 684
Правих си теста от тип Б съм, с каква диета са те?

# 685
пфу! аз още не съм почнала, реших да минат разни важни рождени дни и събития и тогава, тоест от утре-другиден...не знам кой каза, че е 53 кила при ръст 1.70, каква диета имаш да му пазиш при това положение, само гимнастика за стягане и тва е..ти си знаеш де...Аз днес си пуснах изследвания за хемоглубин, кръвна захар и др, тъкмо ще знам как съм, че и без тва кръвното ми е ниско. Аз също съм 1.70, но 60кг, повече от 5 не искам да свалям, че горко ми на циците, а и по-се харесвам женствена, иначе лицето ми става едно издължено, абе не се искам кльощава...вярно, че зелето спада към листните зеленчуци... кажете обаче към бобовите култури какво се включва, освен боб...  newsm78

# 686
Хайде малко да укоража мамите и момичетата които искат да пробват,но незнаят дали има ефект.Наистина има и направо не мога да повярвам и не само върху мен,но и върху майка ми има.Аз съм на 18 години,а тя е на 47.Заедно с нея сме правили какви ли не диети аз лично съм пила L-карнетин в ударни дози вярно помогнал ми е,но след като го спрях си върнах половината кила.Сега опитахме и книгата и направо сме изумени от резулатата и двете сме различни типове аз съм Б а тя е Е,но си направихме режима заедно и наистина постигнахме сваляне на килограми та дори и на номера от дрехите.Аз започнах на 64 кг а сега съм 59,тя започна на 74 и сега е 70.И двете спазвахме режима 6 дни плюс още 4 които ги пише в книзата за след 6тиа ден.След 10-тия ден вече си започнахме да си ядем нормално дори специално аз понеже много обичам сладко си ям всеки ден и досега нито аз,нито тя сме си върнали обрартно кг.(да се надяваме ад си остане така)напротив дори продължихме да сваляме.

# 687
аз вече си купих книгата и яразгледах много е интересна но на мен не ми хареса това че трябва да ям всеки ден месо и то по три пъти аз не съм вегетарианка но...

# 688
  • На небето
О, аз съм му фенка на този треньор, въпреки че нямам нужда от отслабване, само дето не ми харесва това, че в диетите му преобладава месото. а ние вегетарянците какво да правим.  Sad Мъжа ми иска да си я купи, за да си постегне тялото, но тази задължителна консумация на месо, малко го притеснява.
А някой знае ли дали книгата я няма текстов формат в нета?
Моя приятелка си е купила книгата и каза, че за 1 седмица е смъкнала 6кг.

# 689
О, аз съм му фенка на този треньор, въпреки че нямам нужда от отслабване, само дето не ми харесва това, че в диетите му преобладава месото. а ние вегетарянците какво да правим.  Sad Мъжа ми иска да си я купи, за да си постегне тялото, но тази задължителна консумация на месо, малко го притеснява.
А някой знае ли дали книгата я няма текстов формат в нета?
Моя приятелка си е купила книгата и каза, че за 1 седмица е смъкнала 6кг.

Имаше и някакво уточнение за вегетарианците с какво могат да заместват месото, така че не е невъзможно съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт