Отговори
# 765
  • Paris
Наскоро си купих книгата, и сега чета из форума всичко, което сте писали. Много ми е ценен опита, който имате. Целта на преобразяването при мен е не толкова да отслабна, а да стопя целулита и да оформя мускули.
Ще ми помогне ли в този случай тази диета?

Няма диета на този свят от която да се оформят мускули. За тази работа трябва да се поразмърдаш. И то здраво!
Nadin_ka, явно не си чела книгата. Там става дума за цяла система за отслабване , не само диета. Тя включва, разбира се, и спорт Peace

# 766
Чела съм я:) Преди една година. Наистина има спорт, но това са така наречените кардио упражнения при това автора препоръчва леко натоварване с цел изгаряне на мазнини. Ако ти си я чела, щеше да забележиш, че накрая има забележка, че след приключване на процеса по отслабване или поне на активния е добре да почнат да се правят силови упражнения с гирички, ластици или във фитнес с цел възстановяване на мускулите, които са метаболитно активни и наличието им подпомага метаболизма.
Т.е ако не искаш да отслабваш, а искаш мускули започваш да тренираш. Ако искаш да отслабнеш - диета или по-точно хранителен рецим. И то не за една седмица, а за цял живот.

# 767
Правих диетата преди ноколо 6м. Отслабнах близо 5 кг. После смъкнах още, но се отпуснах и сега съм качила 2-3 кг. Доста е трудна и затова не мога да се насиля да я започна отначало. Много тгрудно ми идва това ядене без сол, но ще я започна от утре. Бях я забравила.

Има някакъв знак на съдбата. Докато преглеждах темата една комшийка звънна на вратата да ми върне книгата. Извод: Почвам диетата.

# 768
Mamica за колко време ги свали тези 5 кг?

Това с комшийката наистина си е знак на съдбата:)))

# 769
  • Paris
И на мен най-трудно ми се вижда това със солта и пиенето на много вода. Каня се от доста време, но трябва да се стегна и да я направя.

# 770
Тази диета е МНОООГОООО ефикасна. Преди 1 месец я направих за първи път и се чувствам страхотно. Свалих точно 3 кг, които ми тежаха. Който има воля и желание може да издържи липсата на сол. Аз компенсирах с повече лимонов сок в салатите. Принципно пия доста вода, т.ч. 2,5 литра не ми пречиха, но лошото е че се ходи и до тоалетна често. Не съм огладняла нито веднъж за тези 6 дни. Ако някой се плаши от глад, с тази диета няма да бъде подложен на такива лишения.

Най-важното е, че не съм качила нито грам вече месец и мога да споделя, че резултатите са трайни.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Успех и воля на всички, които искат да опитат!!! newsm10

# 771
Днес си купих книгата, щом я прочета започвам. Имам да свалям 5 килограма до желаните 55.  Simple Smile

# 772
  • където си пожелая...даааа...
А правил ли е някой само диетата, без физическите упражнения? Ще има ли ефект, ако започна само с хранителния режим, защото нямам време за тренировки newsm78, кажете, моля ви Praynig?

# 773
Ще стане и без упражнения, да, но се сваля по- малко.

# 774
Ще стане и без упражнения, да, но се сваля по- малко.
И аз така си мисля.

# 775
Mamica за колко време ги свали тези 5 кг?

Това с комшийката наистина си е знак на съдбата:)))
За по-малко от месец. Задържах ги дори по КОледа.

# 776
За по-малко от месец. Задържах ги дори по КОледа.
За колко време я прави? И после какъв ти беше режима на хранене? Това на мен като че ли ми е по- трудно.
Аз я правих само 6 дена. След това около 10 дена горе долу се съобразявах какво ям т.е. каквото той е позволил за моята група, но с мазнина и малко сол. Гледах да ям и по 5 пъти на ден. Може би месец задържах килограмите. На кантар умишлено не се качвам, но по едни панталони съдя, че положението не върви на добре. Пак ще я почвам, но искам да съм повече стриктна.

# 777
А правил ли е някой само диетата, без физическите упражнения? Ще има ли ефект, ако започна само с хранителния режим, защото нямам време за тренировки newsm78, кажете, моля ви Praynig?

Дори и да нямаш време за тренировки, ходенето пеша също е упражнение, което помага. Ходи пеша доколкото ти позволява времето -  поне час на ден пак е полезно Peace.

# 778
  • където си пожелая...даааа...

Дори и да нямаш време за тренировки, ходенето пеша също е упражнение, което помага. Ходи пеша доколкото ти позволява времето -  поне час на ден пак е полезно Peace.
Мила, аз ходя много повече от час на ден, заради малката Laughing Laughing, но все тая. Имам предвид, че не съм почнала диетата, но колкото да ходя  не мога да отслабна. Сега като я започна тези дни, ще видим какъв ще е резултата са мо с ходене Peace.

# 779
NIk's mom привет,

Става въпрос за ускорен ход, не за разходка  Blush
В книгата пише нещо от сорта, че сърдечният пулс трябва да се ускори, за да започне тялото да разгражда мазнините. Това зависи от възрастта, например моят (аз съм на 29г) пулс трябва да е над 105 удара/мин, за да започна да разграждам натрупаните мазнини.

Успех с диетата newsm10

Общи условия

Активация на акаунт