Отговори
# 750
Здравейте!
Дали случайно някой има възможността да сканира книгата и да я пусне някъде! Предполагам, че ще има легиони от благодарни майки. Преди време я имаше сканирана, но изглежда са я махнали. Аз продължавам да търся и ако намеря веднага ще пиша.
Поздрави!
А защо не си я купиш?
Предполагам живееш в БГ.

# 751
Аз също се интерисувам от втората книга. Шест дневната диета е супер, но сега имам нужда от шестседмичната програма. Banghead

Дали я има вече в България? Някой по запознат с това  newsm78

bouquet

# 752
някой ще ми помогне ли??? моля ви кажете ми къде мога да си нямеря диетата за тип С ... или ако някой разпомага с книгата и не му представлява трудност да ми я драсне на email-а. Благодаря предварително  Hug   
email-a mi e : da_bitch@mail.bg
бих се радвала ако ми пратите диетата на пощата защото около децата не ми остава много време,а искам да изглеждам добре...
БЛАДОДАРЯ ВИ!!!  Hug

# 753
  • София
Хайде, има ли още спазващи този режим?
Аз 4 дена съм на него и съм - 2,5 кг... давайте и вие да се подкрепяме, че тази риба до гушата ми дойде

# 754
Момичета само да ви попитам-вие рецептите от книгата ли си приготвяте или импровизирате от позволените за групата ви продукти?
Аз си взех книгата преди доста време,но имам чувството,че не трябва да излизам от кухнята,а и това често хранене ме плащи.За това и се отказах,но вече направо се отчаях с тази смяна на диети и се чудя дали да не пробвам.Виждам,че сте писали че има резултати и това ме обнадеждава:)

# 755
Вчера ми беше последния 6-ти ден. Simple Smile
За първи път съм на този режим. Доволна съм. Мобилизирах и мъжа ми, двамата диетувахме, а и сме една група- С.
С 3кг съм долу; сантиметри съм смъкнала от талията, ханша и краката - около 3-4; в момента не пиша точно за тях, защото сутринта ги отчетох и дадох книгата на една позната.
Упражнения правих рядко.
При мъжа ми също има резултат. Той също е 3кг долу, но в сантиметри повече е смъкнал. Изобщо не е спортувал.
За готвенето: първите дни ми идваше да се откажа, но се свиква. Simple Smile Правила съм някои рецепти от книгата, но главно карахме на печени пилешки филета в тефлоновия тиган / за обяд и вечеря /.
Общо взето ядохме едно също меню 6 дена.
-Сутрин: по половин грейпфрут; 2 дни белтъци; останалите пуешките кюфтета.
Предиобед: пуешки кюфтета със зелана салата, на която прибавях понякога един винегрет, има рецепта за него в книгата; най- често салата с краставица и лимон;
Обед- кафяв ориз; зленчуци- тук импровизирах бая; пилешко.
От рецептите / карам по памет / съм правила Пилешко със зеленчуци, но без бамята и гъбите; Пълнени чушки; Пилешко с аспержи; Пилешко с чесън, риган и лимон.
Следобед- пак от зелената салата с риба тон от консерва- изцедена и измита или пъстърва във фолио / разкош, а и става за 15мин /. Идеята пак е от книгата, но с мои промени.
Вечеря- като обеда.
Късната вечеря я пропускахме.

За пуешките кюфтета: взех около 2кг месо, смелих го и подправих; сложих го в тава и във фурната да се пече; след това режем, мерим и ядем; избегнах хамалогията да правя кюфтенца и после едно по едно да пека; става нещо м/у салам и пастет.

За пъстървата: във фолио 2 риби; вътре сложих кръгчета лук и лимон; отгоре стръкове магданоз, чесън нарязан и дафинов лист; покрива се с фолио и се пече.

За зеленчуците: някои комбинации:
- варени броколи и карфиол
- брюкселско зеле, броколи, чесън и подправки в плик и пека във фурната
- варени грах и зелен фасул
- печени / в тефлоновия тиган / тиквички, лук, скилидки чесън, гъби; може само и тиквички с чесъна; после подправям с копър, магданоз и лимон; ей по тая салата полудях; последните дни с нея карахме; чесъна го пека с люспата и после беля.

Беше ми по- удобно месото, ориза и зеленчуците по отделно да сервирам. Така знам по колко грама от всяко се изяжда. Всичко мерих.
Месо: 100гр мъжа ми; 50гр аз
Ориз: 150гр на 75гр
Зеленчуци: около 200гр и за двамата

Навсякъде слагах лимон, за да не е толкова блудкаво. Вода много пих и мисля да пия- по 3-4 л на ден. За мярка едно шише от 1.5л, по- лесно ми е.

За честото хранене- ангажиращо е малко, наистина. Имах дни, в които си стоях вкъщи, за да ям. Simple Smile Но мисля, че пак е въпрос на организация.
Мъжът ми закусваше и вечеряше вкъщи, за другите 3 хранения си носеше в купи и на работа.

Сега няма да продължавам с разширения вариант. Връщам се към един друг режим. Но мисля да спазя хранене 5 пъти на ден; много вода; много малко сол; грамажите; без тестено и сладко.
Това месо множко ми дойде, той отрича млечните, а на мен ми липсват.
След Великден мисля пак да я правя, ако трябва тогава и с разширения вариант.

Надявам се да съм била полезна.
Успех!   bouquet

# 756
Привет на вси4ки! Аз също си направих теста и ми се падна 4е съм тип А    Sad   е не е като за умиране но все пак не е мн приятно..дали някои може да ме посъветва какво да хапвам ..ако можете да дадете някакъв линк 6те съм мн благодарна....

# 757
аз имам въпрос към всички, които са си правили теста от книгата. аз вчера забелязах, че въпросите които попадат в колонка 5 нямат никакво отношение към определянето на типа.... защо така, това някаква грешка ли е или какво? става дума за въроси с номера 5, 11, и т.н през 6... някой друг забелязал ли го е това?

# 758
Здравейте момичета нека и аз да споделя от моя опит с диетата на Майкъл.Разбрах за книгата от този форум и я поръчах по Интернет.Много не вярвах, че ще имам резултат от нея, но реших да пробвам и отслабнах около 4 кг. Бях направо очарована и не можех да повярвам на резултатите , защото ми беше писнало от разни диети, които бях пробвала, но без никакъв резултат.Направих диетата декември месец 2006 г. и все още не съм си върнала кг., а напротив продължих си режима по 5 пъти хранене, около 2 л. вода на ден и тренировки главно на веларгометър по 30 - 40 минути през ден два, както дойде /е признавам си не толкова стриктно /.Хапвам си всичко, но  в по- малки количества и от тогава съм смъкнала още кг. Свалям постепенно, и трайно.Бях 73 кг. когато я започнах, а сега 5 месеца по- късно съм 61 кг.Този режим за мен се оказа много добър и се радвам, че го открих и то благодарение на вас. Благодаря ви .Пожелавам на всички успех.   bouquet

# 759
Аз преди доста време я взех,но дори още не съм я прочела Embarassed
Трябва да го направя Rolling Eyes Иначя и мен малко  хранителните режими ме притесниха... Rolling Eyes

# 760
Здравейте момичета нека и аз да споделя от моя опит с диетата на Майкъл.Разбрах за книгата от този форум и я поръчах по Интернет.Много не вярвах, че ще имам резултат от нея, но реших да пробвам и отслабнах около 4 кг. Бях направо очарована и не можех да повярвам на резултатите , защото ми беше писнало от разни диети, които бях пробвала, но без никакъв резултат.Направих диетата декември месец 2006 г. и все още не съм си върнала кг., а напротив продължих си режима по 5 пъти хранене, около 2 л. вода на ден и тренировки главно на веларгометър по 30 - 40 минути през ден два, както дойде /е признавам си не толкова стриктно /.Хапвам си всичко, но  в по- малки количества и от тогава съм смъкнала още кг. Свалям постепенно, и трайно.Бях 73 кг. когато я започнах, а сега 5 месеца по- късно съм 61 кг.Този режим за мен се оказа много добър и се радвам, че го открих и то благодарение на вас. Благодаря ви .Пожелавам на всички успех.   bouquet
браво, това се казва подход и хубав резултат!!! поздравления

# 761
  • Paris
Наскоро си купих книгата, и сега чета из форума всичко, което сте писали. Много ми е ценен опита, който имате. Целта на преобразяването при мен е не толкова да отслабна, а да стопя целулита и да оформя мускули.
Ще ми помогне ли в този случай тази диета?

# 762
  • София
Четох че Албена и Максим свалят с тази диета, навих се да си купя книгата и ще пробваме с мъжа ми, аз имам да сваля 2кг, а мъж ми 10...

# 763
Еееее...накарахте ме да си извадя отново книгата:) Мисля пак да  пробвам,но този път вече сериозно  Peace

# 764
Наскоро си купих книгата, и сега чета из форума всичко, което сте писали. Много ми е ценен опита, който имате. Целта на преобразяването при мен е не толкова да отслабна, а да стопя целулита и да оформя мускули.
Ще ми помогне ли в този случай тази диета?

Няма диета на този свят от която да се оформят мускули. За тази работа трябва да се поразмърдаш. И то здраво!

Общи условия

Активация на акаунт