Отговори
# 735
Ванче, то първите 2-3 дни наистина се ошашках, но после се чукнах по тъпата глАва, че той има да сваля 15 кг, а аз 8. Наистина не съм се отказала. Нито пък той. Много сме горди, че вече не опукваме по кило сирене и кашкавал на седмица, че готвим зеленчуци без мазнина, а ако има е няколко капки. Единствено не мога да спра 3 в 1-то, пия по 1 на ден, и сладкото, което хапвам по много мъничко. Например по 1 кубче шоколад. аааааа и газирано не пия, а странното е, че след тази диета и двамата нямаме афинитет към алкохола. Да не помислите, че сме алкохолици, де Embarassed, но като ходим на купон изобщо не ни се пие, най-много 1-2 чаши вино

# 736
Наистина е важно човек да се осъзнае и да престане да издевателства над тялото си.

# 737
Здравейте момичета някоя от вас поръчвала ли си е тази книга по интернет? По-точно ме интересува как става получаването на книгата -по пощата или чрез куриерска фирма?  Моля ви ако някоя от вас знае нека да ми каже.

# 738
Ана, поръчваш чрез някоя онлайн книжарница и ти я носят чрез куриер. Плащаш на него и таксата е минимална..стотинки

# 739
Простете ми,че не съм много в час с темата ,но много ме интерисува Моля някой да прояви търпение и да ми обясни как да си направя теста или да ми го прати по   mpi66@abv.bg   Имам много килогорами да свалям-30 Родила съм преди 14 г. но моля да ми помогнете Вие сте последната ми надежда.Посъветвайте ме какво да правя.Не се чувствам добре от тези килограми Трябва спешно да направя нещо На 34г съм и съм 170см.Смятате ли,че тази книга ще ми помогне и ако не какво да предприема Помогнете ми още веднъж МОЛЯ!
Купи си книгата. Теста няма как да ти се направи от страничен човек.
Диетата е доста трудна и наистина се изисква воля. Изглежда лесна, но хич не е . Правила съм я 1 път и на втория път се провалих.
От понеделник я започвам пак за около 10 дена.

# 740
И аз си купих книгата и много се навих да го пробвам това 6-дневно преобразяване. Направих проучване на пазара, но не мога да открия риба тон без натрий - някакви предложения по този въпрос? М/у другото съм група Д, имам си доста килца за сваляне Embarassed, но не можах много да разбера, как да продължа след 6-те дни...Това което пише е все едно същата диета с малки разлики, т.е по-голямо разнообразие. Някой дали е пробвал да продължи да се храни така? Ще се радвам да ми отговорите!
Успех на всички в начинанието!

на пазара на Красно село съм виждала прясна риба тон. вероятно и на други места има.

# 741
Мамчета, а тази за преобразяване на тялото за 6 седмици дали е дошла в България и колко струва, ако не е дошла от къде мога да я поръчам и на каква цена? Благодаря предварително за отговорите. Hug

# 742
# 743
И аз си купих книгата и то отдавна и се опитах на този режим.Дадох около 50 лв за продуктите а тези които неможех да намеря ги заместих.Но нещо не се получи цялата работа , незнам защо просто е много трудно за изпълнение с грамажи и тем подобни простотии.Смятам че точно този режим не е за нашия стандарт на живот а си е точно за американците. Rolling Eyesнезнам за вас момичета. Thinking

# 744
аз си купих книгата, прегледах я и нещо не ми беше по вкуса, а и след това тръгнах на диетолог.  мога да я подаря на някоя любопитка обаче ;о) който я иска да пише на лични. хубава седмица!

# 745
  • Варна
тази е за 6 дни,а питането беше за 6 седмици. За различни книги ли става въпрос?

# 746
Ianka, не мисля, че е толкова трудно да спазваш режима. На мен даже ми излезна много евтина диетата, защото съм тяло B. Справих се идеално, отслабнах 2 кг, които още държа. Смятам да я повторя. Имай предвид, че мъжа ми отслабна 6 кг за 6 дни, а сега е още 3 отдолу. При него отпуши и започна да отслабва и сега е страшно секси Crazy Надявам се и аз да започна да слабея така, а не на час по лъжичка

# 747
Да, книгите са различни. Интересува ме дали се разпространява вече в България. Иначе тази за 6 дни си я купих и дори спазвах режима. Честно казано метаболизмът ми се посъбуди. Искам сега да пробвам тази за 6 седмици.  Grinning

# 748
Аз също се интерисувам от втората книга. Шест дневната диета е супер, но сега имам нужда от шестседмичната програма. Banghead

# 749
Здравейте!
Дали случайно някой има възможността да сканира книгата и да я пусне някъде! Предполагам, че ще има легиони от благодарни майки. Преди време я имаше сканирана, но изглежда са я махнали. Аз продължавам да търся и ако намеря веднага ще пиша.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт