Отговори
# 600
  • София
Здравейте, слабеещи дами! Дано не сте се отказали междувременно от режима на Търмънд! Реших да ви напиша една рецепта за пилешки гърди на фурна с домати и тиквички.  Grinning

На дъното на тавичката слагате нарязани кръгчета пресен домат. Поръсвате ги леко с босилек (изсушен). Върху доматите слагате пилешките гърди, предварително начукани. Подправки: розмарин, индийско орехче, кимион. Върху пилешкото месо изсипвате нарязани кубчета тиквички (за три парчета пържоли ми стигна една голяма тиквичка). Добавяте две скилидки чесън, накълцани на малки парченца. Накрая поливате с доматена паста (използвам тази на Корона, че е без сол). Ако сте любители на по-пикантните ястия, можете да смесите малко люто чили с доматената паста. Завивате отгоре с фолио и печете около час на 200 градуса. После махате фолиото и печете още 10-15 минути, само на горен реотан, на 150 градуса, докато се изпари съвсем водата.

Днес за пръв път пробвах да сваря аспержи. Последвах съвета на Майкъл Търмънд и ги задуших 7-8 минути. Той смята, че са най-вкусни, когато са леко крехки, а не съвсем сварени. Поръсих ги с изстискан лимон и черен пипер.  Не бяха лоши. Някои имаха доста дебела долна част и тя остана леко сурова и жилава. Най-крехка е горната част на стъблата. Общо взето, по-тънките станаха супер.

Това са засега кулинарните ми експерименти. Вече един месец съм на този режим- сега вече в разширения му вариант, разбира се. Прибавих и редовни упражнения вкъщи почти всеки ден по половин час. От две седмици съм в застой- и на килограми, и на сантиметри. Старая се да не се отчайвам и се настройвам за повече търпение и дългосрочни резултати.

# 601
  • София
днес имам много работа, и сега работя, и кръвното ми е паднало и не мога да го вдигна с манджичка и вече съм зла, но нямам сила да се разфуча... как минахте този период?

Аз също имах такива проблеми в шестдневния период. Държах си на работа един черен шоколад и когато се чувствах много отпаднала, хапвах по едно квадратче. Също така на няколко пъти се наложи да "прегреша" с банан или ябълка, пак по същите причини. В книгата пише, че тези, които имат ниско кръвно, трябва да имат под ръка въглехидрати за "спешни случаи".

# 602
  • София
Здравейте и от мен, отново. След 3 седмици почивка, реших да повторя пак диетата. Днес ми е втори ден и се чувствам страхотно. През изтеклите двайсетина дена не качих нито грам и съм дива и щастлива от факта / при положение, че не спазвах режим и лишения, пиех си биричка и по ракйика със салата/. Може би метаболизма ми наистина да си е влязъл в ритъма. Сега смятам да повторя шестте дни, пък да видим дали ще смъкна още.Аз също съм с ниско кръвно, но си пия кафенце и нямам проблеми.

# 603
  • София
bifana ще ти бъда благодарна, ако споделиш с нас новите резултати... Чудя се в момента дали да я повторя, защото ми дойде множко ориз без сол и мазнинка... Сега го карам на салатки и продължавам по мъничко да свалям... Малко, но пък сигурно...

# 604
Бифана: аз също с нетърпение ще чакам резултатите ти,защото при мен като повторя диета-тя просто не действа!.Любопитно ми е как ще е при теб с тази диета. Успех!

# 605
  • Варна
днес имам много работа, и сега работя, и кръвното ми е паднало и не мога да го вдигна с манджичка и вече съм зла, но нямам сила да се разфуча... как минахте този период?

Аз също имах такива проблеми в шестдневния период. Държах си на работа един черен шоколад и когато се чувствах много отпаднала, хапвах по едно квадратче. Също така на няколко пъти се наложи да "прегреша" с банан или ябълка, пак по същите причини. В книгата пише, че тези, които имат ниско кръвно, трябва да имат под ръка въглехидрати за "спешни случаи".

В книгата пише при проблеми с ниско кръвно да не се изключва натрия, нищо не пише за въглехидрати  Naughty!

# 606
Аз пък не спазвам шесвтдневния режим, а шестмесечния. Аз съм тип А и ми идва доста нанагорно шестдневния. Въпреки това отслабвам на ден с по 300-500 кр.

# 607
  • В полето, под тепето.
Здравей, аз също съм тип А и се интересувам от 6 седмичното преобразяване.Би ли споделила нещо повече за режима си? А сега пък забелязах, че говориш за 6 месечен режим.За такъв не съм чувала, но ще бъде интересно ако споделиш подробности.

# 608
  • София
Днес бях за първи ден на фитнес, след почивката. Значи, последния ден от първата диета тежах преди тренировка / там има електроннен кантар и му вярвам, моя го мразя/ 63 900кг,а днес 63 200кг. Даже се оказва, че съм смъкнала 700гр. Ще ви държа в течение на нещата. Ако и този път успея да смъкна 4кг, егата мацката ще стана за морето през септември.Пък и скромна  Blush.

# 609
Здравей, аз също съм тип А и се интересувам от 6 седмичното преобразяване.Би ли споделила нещо повече за режима си? А сега пък забелязах, че говориш за 6 месечен режим.За такъв не съм чувала, но ще бъде интересно ако споделиш подробности.
Охх, не ми обръщай внимание. Имах предвид шестседмичен. Но, тъй като аз имам да смъквам много кг съм го изчислила, че ще ми трябват 6 месеца и затова съм се объркала ( крайната ми цел е 55 кг). В книгата пише, че режима е шестседмичен или докато не достигнете желаното тегло. т.е. няма определено време за разширения вариант.
Много е дълго за обяснение. По-добре си вземи книгата.

Само да споделя, че от понеделник до днес съм -3 кг. Доволна съм и адски ми личат липсващите кг.

# 610
Аз пък не спазвам шесвтдневния режим, а шестмесечния. Аз съм тип А и ми идва доста нанагорно шестдневния. Въпреки това отслабвам на ден с по 300-500 кр.

книгата ли имаш и ДВД-то, защото до колкото знам в БГ не е излязла та зи за 6 седмичното би ли споделила по-подробно. И а зсе интересувам от това.  bouquet

# 611
  • София
След края на режима върнахте ли си колограмите? Аз да - като при това прибавих само млечни и сол.Чудя се дали е иднивидеално.Тоая работа с изключването на солта никак не ми харесва, не е сложно за спазване, добре е измислено с тия подправки, но след това с приема на натрии килограмите се качват светкавично!

# 612

книгата ли имаш и ДВД-то, защото до колкото знам в БГ не е излязла та зи за 6 седмичното би ли споделила по-подробно. И а зсе интересувам от това.  bouquet
Книгата за 6 дневното преобразяване имам. Дълго е за обяснение. Не ми се пише. Купи си книгата.

# 613
  • O.A.E./ Пазарджик

Книгата за 6 дневното преобразяване имам. Дълго е за обяснение. Не ми се пише. Купи си книгата.

в крайна сметка 6дневен или 6седмичен? newsm78

# 614
В крайна сметка е едно и също. Твоя воля. Ако щеш 6 дневен, ако щеш може да е 6 седмичен. Въпрос на избор. И в крайна сметка, ако прочетеш книгата няма да питаш.

Общи условия

Активация на акаунт