Отговори
# 585
  • O.A.E./ Пазарджик
Не знам дали си писала за твоята диета, с която за 7-8 месеца си постигнала такива резултати  newsm10 Поне като четох в темата, не видях. Би ли споделила, моля те Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря  smile3525

180 съм и за 7-8 месеца свалих около 15кг на 3 пъти. не съм увиснала. всичко е до кожа и структура, по предишен и сегашин начин на живот.
 при едни работи при други не.
станах като рекламно лице Mr. Green
нека всеки си решава какво да прави. Peace

първите 7кг свалих  с тази:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=59946.0

3-4 със зелевата супа
останалите сега с системата на Търмънд.
диетите са за по 2 седмици. през другото  време не може да се каже, че съм се мъчила много с ограничения. позволявала съм си и сладко и пица и тестени, но гледам да е 1 най-много 2 пъти на седмица. мазала съм се с Кларинс.
за засилване на метаболизма ( опитваме за второ) лекар ми изписа същите съставки, които са в кафето Витаголд. не знаех за него, но сега като съм си във БГ прочетох съставките му.
та така.
вече трети ден ходя на антицелулитни масажи с целутрон(мисля, че така се казва машината) . следвам 2-3та седмица правилата на Търмънд, но не е стриктно по менюто. и карам колело. като свърша почвам фитнес.
за мен съм си забелязала, че за да отслабна трябва да съм на режим и да видя резултати.
има едно момиче дето ми дава кураж. милата е 9-ти месец и си спортува, кара си колело....

успех на всички.  bouquet

# 586
  • Sf
.............................................

Благодаря ти за отговора, сега ще разгледам подадения линк Simple Smile
Аз също постигнах доста добри резултати и то зимата - за 4 месеца отслабнах около 13 кг. Но защото започнах втора работа и при нормално хранене и повече движение, килограмите се стопяваха бавно, но трайно Simple Smile

Хубава вечер от мен Simple Smile

# 587
И аз започнах още една работа,но силите не ми стигат да търча като луда,и сън не ми стига,и затова започнах пак да си хапвам и то следки неща,защото иначе се 4увствам много скапана на моменти...искам да мина на плод4ета но как да стане?направо ми е невъзможно..И сега пак диети,пак 4удеса...не знам,понякога се отчайвам,понякога всякаш се примирявам,а понякога такава амбиция ме обхваща ,4е правя 4удеса...Къде и кога ще му се види краят на всичко това?Дали като стана на 65 още ще си пиша във форума?

# 588
  • Sf
И аз започнах още една работа,но силите не ми стигат да търча като луда,и сън не ми стига,и затова започнах пак да си хапвам и то следки неща,защото иначе се 4увствам много скапана на моменти...искам да мина на плод4ета но как да стане?направо ми е невъзможно..И сега пак диети,пак 4удеса...не знам,понякога се отчайвам,понякога всякаш се примирявам,а понякога такава амбиция ме обхваща ,4е правя 4удеса...Къде и кога ще му се види краят на всичко това?Дали като стана на 65 още ще си пиша във форума?

Да, силите не достигат, така миналият месец ме стовари страшен грип и то най-вече заради преумората... Аз възприех принципите на разделното хранене  newsm10 и след доста лутания успях да намеря някакъв баланс. Храня се начесто и на малки порции, а веднъж седмично си позволявам изкушения, защото иначе организмът не бива да отвиква от "лошите" храни - едно парче пица, сладолед /ох, обожавам го/, шоколад дори Simple Smile А през седмицата яко дъвча ядки, като почуствам глад примерно в края на единия работен ден... Помага, да ти кажа, ядките съдържат амино киселини и още други, на които не им знам имената  newsm12 Още нещо много ми помогна - пиенето на много вода Simple Smile И да не забравя - лененото семе - вечер 1 суп. лъжица в половин кофичка кис. мляко с малко овесени ядки, плодове и така си регулирах и стомаха Simple Smile Което спомогна много за отделянето на шлаките => отслабването по естествен начин. Разбира се това не стана веднага, а постепенно, нали все пак съм си отглеждала пищното тяло доста дълго, за да искам веднага да видя резултати в отслабване  smile3521 Има какво още да се желае в областта на корема...
Взех си книгата на М. Търмънд и се опитвам да нагодя някои неща според моя режим или би трябвало да е обратното... Не съм много сигурна, ако е така, ще ми е малко трудно в началото, но ако пък изменя някои неща от съветите му, дали пък няма да подействат правилно... Ще видя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Успех от мен Simple Smile

# 589
  • София
Момичета, аз не успях да спазя диетата, но ви пиша за да ви споделя успехите на моя колежка и на майка и - за 3 седмици (6 дни на 6-дневната и останалото време на разширения вариант) са свалили съответно по 7 кг и 6 кг!!!

# 590
Браво страхотни резултати!
Браво и за постоянството им!
А аз от 20 дни имам книгата и все не мога да стигна до разширения вариант,то на изпити ли не ходих,годеж ли не правихме,на сватба и т.н.,и все прекъсвах,дори до 6-я ден не съм стигала,а какво остава до разширения.
Но като цяло съм доволна
А ето и обобщените резултати
Кг: -2
Гръдна; -6,съвсем си останах без ....
Талия -3,5
Пъпче -6,5
Бедра -2
Пъце -1,5
Прасци -1

# 591
  • София
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са правили кюфтенцата... солени ли са ви?
Уж сложих всички възможни подправки, които пишеше, без грам сол, но усещането е доста неприятно, все едно съм овца и си ближа буцата сол...  animal085
Дали поъук самото месо не е било осолено предварителн в магазина newsm78, но не би трябвало.

Споделете, моля

# 592
  • София
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са правили кюфтенцата... солени ли са ви?
Уж сложих всички възможни подправки, които пишеше, без грам сол, но усещането е доста неприятно, все едно съм овца и си ближа буцата сол...  animal085
Дали поъук самото месо не е било осолено предварителн в магазина newsm78, но не би трябвало.

Споделете, моля

Не съм правила кюфтенцата, но е напълно вероятно месото да е било осолено....например, някои видове кайма се продават предварително осолени, най-вероятно така е станало и с месото, което си купила.

# 593
  • София
sweetkids_mama Simple Smile
аз купих замразено пилешко... ако е било осолено значи са ме ударили в цената, защотото все пак солта прави месото по-тежко, ама че работа, една диета не може да се направи като хората.
Благодаря ти:)

# 594
Аз ги правих, но аз купих охладено пилешко бон филе. Изобщо не беше солено.

За тези, който имат проблем с безсолната храна, ще кажа, че аз слагам лют червен пипер в големи количества и не се усеща липсата на сол. Върши работа, а и нали лютото спомага горенето на лой. Laughing

# 595
  • София
sweetkids_mama Simple Smile
аз купих замразено пилешко... ако е било осолено значи са ме ударили в цената, защотото все пак солта прави месото по-тежко, ама че работа, една диета не може да се направи като хората.
Благодаря ти:)

Най-добре е да купуваш охладено пилешко месо- бон филе, или пържоли от гърди, а после, ако няма да го готвиш веднага, да го слагаш във фризера. Аз постоянно купувам от охладеното и досега не съм попадала на такова, в което да има сол.

# 596
  • София
 Laughing интересно, явно моите рецепори нещо лъжат, да се надяваме, е наистина е без сол.
Започнах диетата вчера, а днес съм... - 2,5 кг.... как ви се струва, малко нереално, нали? ама факт, само дано успея след това да не върна всички свалени Praynig

# 597
Нормално е, първите дни се губи много и само вода  Simple Smile

# 598
Вярно е. Нищо ен си свалила. Само вода е.
Аз пък съм на диетата от петък. Досега -2 кг. Ама не точно 2. т.е. 1.800 гр.

# 599
  • София
Ех, че сте и вие, нека поне малко да се зарадвам, де, Mr. Green и без това вече ми е зле ooooh!....

днес имам много работа, и сега работя, и кръвното ми е паднало и не мога да го вдигна с манджичка и вече съм зла, но нямам сила да се разфуча... как минахте този период?

Общи условия

Активация на акаунт