Отговори
# 570
  • Sofia
Грешка!!! Исках да кажа БЕЗВКУСНО!!!!!!!  chef

# 571
Не,вече на такива неща не вярвам. Само аз си знам колко диети съм опитала, колко книги изчетох и колко съм гладувала. ОТ ДИЕТИ ПОЛЗА НИКАКВА  Banghead!
Прочетох прослувутата книга и не видях нищо ново под слънцето... казват нещата които пише и в много други книги
  Не си мислете че като спрете солта, ядете повече пилешко и домати ще стане нещо.... В момента в който спрете ще върнете килограмите . (май някои дами тук са се убедили в това)

Има един АБСОЛЮТНО сигурен метод за отслабване. Казва се "Разделно хранене" . Майка ми го направи '97 година от 100кг стана 50 за 5-6 месеца... Ефекта е напълно сигурен. Една приятелка  се  подложи на този метод и за една зима (тази зима) стопи 40 кг, без фитнес ... но трябва да се спазва абсолютно точно. Както се казва в рекламата "Железен ефект"  Grinning .Не е лесно - напротив, това е най-трудната диета, аз самата немога да я направя, но ако имате воля пробвайте    chef

# 572
чакайте малко да ви окуража.резултатите ви са много добри.вие какво искате за 6 дни???както се казва бавно,но славно.и след коя диета,ако почнете да се храните нормално не си връщате старите кг?и пак ви казвам резултатите са много добри.
и едно въпросче има ли упражнения в книгата?

# 573
Молба към момичетата, които имат книгата... Hug

Моля ви, когато имате възможност, сканирайте картинките на различните типове. Аз също много се затруднявам да си определя типа... Tired

Благодаря ви предварително МНОГО... Heart Eyes

# 574

Моля ви, когато имате възможност, сканирайте картинките на различните типове. Аз също много се затруднявам да си определя типа... Tired

# 575
  • Sofia
чакайте малко да ви окуража.резултатите ви са много добри.вие какво искате за 6 дни???както се казва бавно,но славно.и след коя диета,ако почнете да се храните нормално не си връщате старите кг?и пак ви казвам резултатите са много добри.
и едно въпросче има ли упражнения в книгата?

Конкретни упражнения и снимки няма. Обяснява само как да се изпълнява тренировачната програма.

# 576
  • O.A.E./ Пазарджик

отговори честно на въпросите и не ти трябват снимки толкова. и аз в началото си мислех, че съм объркала типа като видях снимката, но като се загледах си бях точно С , но не толкова дебела.  Wink

слагайте повече подправки, ако ви е безвкусно. няма 100% приятна диета. тая поне не е като супата .

за критикарите. това е диета за намаляване на размер и от 3 до 5 кг , не е за повече килограми и постоянен режим на хранене. така, че въобще не може да се сравнява с разделното Peace
понякога ни се иска да свалим 10кг за един ден, но не става така Laughing

# 577
Mariabutti, съвсем честно си отговарям винаги. Не само за теста. Иначе изобщо не отговарям... Flutter

Наистина се затруднявам, обаче. Направих го три пъти и смятам, че съм тип B. Първият път реших, че съм тип А - голямо преувеличение падна!  Mr. Green После съвършено рационално прецених, че не съм кръгла, както написах в началото... Shocked Не изглеждам толкова зле, определено. Само че много обичам визуалната преценка и снимките много ще ми помогнат!

Затова помолих за помощ... Hug

# 578
  • O.A.E./ Пазарджик
http://www.mybodymakeover.com/tools_for_success/body_blueprinting_quiz.aspx
на английски е . като го попълниш има и картинка.
това е за С

http://www.mybodymakeover.com/tools_for_success/body_blueprintin … quiz_start_c.aspx
утре ще пробвам да ида до някое кафе и да сканирам снимките. ако си бях в къщи щеше да е лесно, но....

# 579
Хора. не се юркайте да отслабвате драстично, пък и имайте предвид, че в предаването им правят липосукции, режат им излишната кожа и какво ли още не. Жив пример съм за себе си- за 7 месеца свалих 19 кг. и продължавам да свалям, няма да ви казвам какви кожи ми висят, какви стрии, какво нещо- с дрехи идеална, без- страшна. На 188 см. височина съм 71 кг. Няма цици, няма нищо. Нормално отслабване е 1.5-2кг. на месец, другото е маниащина.

# 580
  • O.A.E./ Пазарджик
180 съм и за 7-8 месеца свалих около 15кг на 3 пъти. не съм увиснала. всичко е до кожа и структура, по предишен и сегашин начин на живот.
 при едни работи при други не.
станах като рекламно лице Mr. Green
нека всеки си решава какво да прави. Peace

# 581
аз също си взех книгата, прочетох я цялата и направих теста, само че не знам на кое да вярвам. Според теста съм тип С, но ако гледям картинките съм си Б, имам за сваляне само около бедрата, ханша и задните части. Просто не искам да объркам нещо иначе аз като почна диета, вътрешно се настойвам и не ми се яде, дори понякога насила, на мен ми се вижда дори много храна. Някой има ли такова разминаване и на кое да се доверя на теста, или на информацията за видовете типове. Успех на всички!!!
Същото е и при мен???
Какво да правим? newsm78

# 582
И аз си получих книгата.
От днес съм с вас. Бях на НВД, но искам малко разнообразие.

# 583
  • O.A.E./ Пазарджик
аз също си взех книгата, прочетох я цялата и направих теста, само че не знам на кое да вярвам. Според теста съм тип С, но ако гледям картинките съм си Б, имам за сваляне само около бедрата, ханша и задните части. Просто не искам да объркам нещо иначе аз като почна диета, вътрешно се настойвам и не ми се яде, дори понякога насила, на мен ми се вижда дори много храна. Някой има ли такова разминаване и на кое да се доверя на теста, или на информацията за видовете типове. Успех на всички!!!
Същото е и при мен???
Какво да правим? newsm78

не гледай картинките. и аз се чудех, но го попълних 3 пъти и на  български и на английски и все С съм, макар че картинката е преувеличена.

обещах да ги сканирам, но дадох книгата на приятелка Embarassed

# 584
  • Sf
Не знам дали си писала за твоята диета, с която за 7-8 месеца си постигнала такива резултати  newsm10 Поне като четох в темата, не видях. Би ли споделила, моля те Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря  smile3525

180 съм и за 7-8 месеца свалих около 15кг на 3 пъти. не съм увиснала. всичко е до кожа и структура, по предишен и сегашин начин на живот.
 при едни работи при други не.
станах като рекламно лице Mr. Green
нека всеки си решава какво да прави. Peace

Общи условия

Активация на акаунт