Отговори
# 780
  • Paris
Препоръчайте моля вода без натрий, ако има такава?
Някой ползвал ли е профилактична сол, продава се в Метро?

# 781
За солта не мога да кажа много. Само знам, че има по-голям процент калий за сметка на натрия и малко нагарча.

А вода без натрий (или минимално количество поне) е трапезната вода "Clever" продава се в Била. Аз продължавам да я пия и след като приключих диетата.

Peace

# 782
  • където си пожелая...даааа...
Препоръчайте моля вода без натрий, ако има такава?
Някой ползвал ли е профилактична сол, продава се в Метро?
Аз бях писала за Девин с червен етикет - сведено е до минимум, в сравнение с останалите минерални води Peace.

# 783
  • София
Днес ни беше първият ден.  newsm44 Много ни харесва яденето, мисля, че повече няма да употребяваме сол вкъщи. Stop С подправки и лимон е в пъти по-вкусно. Самод ето вече кило и половина лимони заминаха, ама съм наготвила и за утре. единственото лошо е, че е много врътня докато сготвиш, защото аз правя рецептите, маринати за месото и си е врътка. Дано накрая да има резултат.

# 784
Klemy а приготви ли си прословутият краставичен винегрет?Simple Smile Интересува ме в какво количество си го направила и дали може да се съхранява в хладилника или трябва за всяка салата да си приготвям.
Аз започвам от утре.

# 785
Извинявай, че отговарям аз, но да може да се съхранява в хладилник.
Между другото това е единствената диета, която си изпълнява обещанието- 3кг за 6дни. За мен де.

# 786
Извинявай, че отговарям аз, но да може да се съхранява в хладилник.
Между другото това е единствената диета, която си изпълнява обещанието- 3кг за 6дни. За мен де.

Благодаря за отговора  Hug
Имам и още въпроси-ако не ставам вече нахална де:) Какво ще рече 1/2 порция? Rolling Eyes На няколко места ми пише "1/2 порция кюфтета","1/2 порция пиле".И стриктно ли спазвахте диетата? С всичките му там аспержи,пиле с портокал,разбити яйчени белтъци и т.н и без да пропускате хранене? Аз още не съм започнала,а вече си правя сметката как ще пропускам това-онова  Embarassed Rolling Eyes

# 787
Ей това съм писала по- напред относно грамажите:

Беше ми по- удобно месото, ориза и зеленчуците по отделно да сервирам. Така знам по колко грама от всяко се изяжда. Всичко мерих.
Месо: 100гр мъжа ми; 50гр аз
Ориз: 150гр на 75гр
Зеленчуци: около 200гр и за двамата

Диетата стриктно спазвах от към грамажи и часове на хранене. Но рецептите не всичко съм правила, според мен те са за разнообразие. Примерно спокойно може да си караш на печено пилешко филе, позволен зеленчук и ориз. Какво съм готвила съм писала подробно на 38-ма стр. Simple Smile

# 788
  • нейде там, където ....
разписвам се да следя темата. Аз самата отслабвам по мои си схеми, ама честичко пробвам и нови неща. Заинтересувах се.

# 789
Амбър, спазвай стриктно диетата за да имаш резултат. Peace
В книгата са описани подробно порциите и грамажите. Пилешкото, което се приема беше 1кибритена кутийка за жени. Довечера ще погледна и ще пиша пак Peace

# 790
Това са дадените порции за жени:

риба, пиле и пуешки гърди - 50гр. = кибритена кутия или пакетче чай
ориз - 1/2 купа = 1 шепа; 1 купа = 1 юмрук
1 средно голям картоф = топка за тенис
зеленчуци - 1 купа = 1 юмрук
плодове 1/2 купичка (малини, капини, боровинки, ягоди)  = 1 шепа

За мъже порциите са двойни!
 Grinning

# 791
  • София
Е,как така 50грама, като на мен ми пише 75 грама , а на обяд 100 понякога?  newsm78 За пилето и телешкото говоря.
Краставичения винегрет още не съм го опитала.

# 792
Аз писах за тип C- там е по 50 и няма телешко.

# 793
Tи какъв тип си?

# 794
  • София
Ясно. Аз съм Е. Днес съм 600 гр. надолу, мъж ми не е мръднал.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт