Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 748
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • вятърничава

Аз пък не разбрах кой ги копира тез дизайнерски проекти. Я бързо да си признае, ако може и снимки да постне!
Дорис, Laughing

Кой е "Апартамента показан от Доби "?Нещо не успях да го намеря назад.

# 466
Момичета, това е диванът ни, какви според вас трапезна маса и столове ви се виждат подходящи за него?
Харесвам трапезни маси примерно с бели крака, а плота в дървесен цвят. Как мислите? Или да не се съобразяваме с дивана и да ги вземем в друг цвят, венге примерно.

# 467
Момичета, това е диванът ни, какви според вас трапезна маса и столове ви се виждат подходящи за него?
Харесвам трапезни маси примерно с бели крака, а плота в дървесен цвят. Как мислите? Или да не се съобразяваме с дивана и да ги вземем в друг цвят, венге примерно.

Ще отива маса с бели крака и дървен плот.Но не те съветвам много за краката, мисля че лесно ще търпят травми по повърхността.
Не бих сложила венге маса.

# 468

А другите мебели какви са в помещението? По скоро с тях трябва да съобразите материала на масата и цвета.

# 469
За момента няма други мебели, кухнята ще е отделно. Ламинатът в помещението в средно светът, отново в дървесен цвят. Като цяло не искаме да претрупваме помещението със секции, шкафове и т.н. Мислим за един скрин евентуално, може и разни етажерки на стената за книги, снимки. Тв също ще е на стената.

Ето тези столове бяхме харесали, след това ги видях и в кухнята на съфорумка, но не са 1:1 с цвета на дивана, а сякаш ми се иска в столовете да има акцент от дивана. На него пък мисля да сложа възглавници -бели, сини, червени (нещо между тези цветове ще избера), или някакви по-шарени.

# 470
Не бих търсила сходство между дивана и цвета на столовете.Даже някакво несходство:))

# 471
Според мен трябва да си изберете всички мебели. Направете по един скрийн шот на всяка мебел за стаята, която харесате и сложете картинката на един лист в пейнта. Най-лесно така може да ги нагодите и да видите отиват ли си стилово. Мислете по-мащабно. Аз избрах всичко на куп. Имах ясна картинка за стила на стаята. За последно оставих само завесите и килима. Първо килима и после завесите избрах.
Без да имате тази картинка в главата си няма да ви се получи комбинацията.

Погледни този линк кое ти харесва и какъв стил търсиш. Представи си/направи си дивана като колаж към всяко нещо, което ти грабне окото.

https://www.google.bg/search?q=white+dining+table+with+wooden+to … w=360&bih=511

# 472
Тези две маси ,биха стояли страхотно . Аз лично не препоръчвам маса за хол масивна Blush

Препоръчвам силно стъклена маса ,не натрапва на окото ,а изглежда винаги елегантно ,дори и след години !

# 473
Първата ми хареса, не аз съм в търсене на трапезна маса и столове. Показаните от теб май са холни, или бъркам? Simple Smile

# 474
  • Варна

А другите мебели какви са в помещението? По скоро с тях трябва да съобразите материала на масата и цвета.

+1 Да, дивана е с неутрален цвят и дизайн и ще понесе всичко. Изглежда много удобен, за такива като мен, не мога да гледам ТВ или чета седнала на стол, все искам да си полегна и да имам помощна масичка до мен или поставка Simple Smile Сега пробвам кресла, тези, които ми заспаха като ръкавица са едни релакс, но много грозни! Дилема Thinking

На снимката е аранжиран в сканди интериор, добре стои и с дърво и с метал (помощната маса), и с бяла маса няма лошо.

# 475
Според мен, трапезна маса с дървен плот ще си отива с дивана. За столовете - може да заложиш на модел като показаните, но не в сиво, а в съвсем различен цвят и да направиш 1-2 възглавнички за дивана, ако искаш да ги вържеш.
Стъклените маси са ми супер демоде и никак не ми се връзват с идеята за уютен интериор. Независимо дали са скъши или не. Аз лично не бих сложила такава в дома си. Това, че едно нещо е скъпо, далеч не го прави естетически издържано. Като показания по-рано лилав диван, например....

# 476
  • София
Ние днес поръчахме трапезна маса с дървен плот и бели крачета, разтегателна от юск намалена е до утре. Холът ни е с паркет-светъл, в  бяло с 1 тюркоазено синя стена; тюркоазен диван, тънки бели пердета и дебело тюркоазено, но 1 нюанс по-различно от дивана; 2 бели секции за книги от икея; 3 ниски бели шкафчета с дървени, като паркета, вратички и се получи чудесно.
В старото жилище имахме стъклена маса с ефект счупено стъкло с иноксови крачета, в която до ден днешен съм влюбена, но не си отива със стилът в новото жилище и затова не я взехме. Поддържах я с препарат за прозорци, а минусът беше, че всичко сложено върху нея без покривка - дрънчеше, ужасно.

# 477
Имала съм и имам доста стъклени маси вкъщи- няма по-трудна поддръжка !

# 478
А какви холни маси харесвате, да кажем за съвременно обзавеждане?

# 479
Ние днес поръчахме трапезна маса с дървен плот и бели крачета, разтегателна от юск намалена е до утре. Холът ни е с паркет-светъл, в  бяло с 1 тюркоазено синя стена; тюркоазен диван, тънки бели пердета и дебело тюркоазено, но 1 нюанс по-различно от дивана; 2 бели секции за книги от икея; 3 ниски бели шкафчета с дървени, като паркета, вратички и се получи чудесно.
В старото жилище имахме стъклена маса с ефект счупено стъкло с иноксови крачета, в която до ден днешен съм влюбена, но не си отива със стилът в новото жилище и затова не я взехме. Поддържах я с препарат за прозорци, а минусът беше, че всичко сложено върху нея без покривка - дрънчеше, ужасно.
А дали си споделяла снимки на този тюркоазен разкош.

Общи условия

Активация на акаунт