Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 829
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • София
иванита, може да я оставите тази ниша и пак да направите вградено шкафче или етажерка, но някак си да изолирате влагата, щом старият шкаф е изгнил. Първо трябва да оправите стените и плочките, ако ще има такива, пък майсторът ще ви посъветва за нишата.

Иначе ако е къща, която ще използвате като вила, не е лошо да си остане в някакъв "селски" стил. Ако има останали интересни стари мебели, могат да се пооправят и да се използват. Може да се получи интересно, но дай някакви насоки поне какво си представяш.

# 211
Сега се присетих, че и в Явор имаше мебели в подобен стил, но отново - на място вижте и преценете дали ви устройва качеството.

# 212
 Внимавайте с Явор, че и тяхното качество е под всякаква критика Angry

# 213
Скрит текст:
иванита, може да я оставите тази ниша и пак да направите вградено шкафче или етажерка, но някак си да изолирате влагата, щом старият шкаф е изгнил. Първо трябва да оправите стените и плочките, ако ще има такива, пък майсторът ще ви посъветва за нишата.

Иначе ако е къща, която ще използвате като вила, не е лошо да си остане в някакъв "селски" стил. Ако има останали интересни стари мебели, могат да се пооправят и да се използват. Може да се получи интересно, но дай някакви насоки поне какво си представяш.
Ох, ми то проблемът е, че и аз не съм си изчистила визията за етажа. Това е приземният етаж на къщата на родителите ми. Отгоре има още 2 етажа, те живеят там. Искам да си го "оправя" и май към леко "селски" стил клоня. Не знам защо реших, че искам да сложа някакви тапети на бели  или светло сиви тухли, нещо такова:
Скрит текст:
и от там нататък не знам.
Там, където са плочките ще има някакъв източник на топлина(готварска печка и/или печка на дърва/въглища), така че май ще останат/сменят плочките, или да се сложи нещо топлоустойчиво. Стаята ще е кухня/трапезария.  newsm78 Мивка някаква задължително ще има. От едната врата се влиза в изба- там е пералнята, има място и за складиране на продукти, и за готварска печка, хладилник, и за склад; и малка баня има  Laughing А бе, като се замисля, място за цяла кухня има.
Сега остава въпроса как ще е най-удобно разпределението на уреди, маса, столове, ТВ, някакво малко диванче в стаята и избата.....
Май доста объркано стана Mr. Green

# 214
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Mimito_75 -ето и обещаните снимки на плота и гърба
,

# 215
  • София
Моля, споделете 2-3 места в София, с по-богат избор (и нормални цени) от:
- дръжки за врати (90мм, т.е. от по-стария стандарт);
- врътки за стара батерия за баня;
- лампиони за антре, таван;
- пердета (по-скоро плат - за плътни завеси, блекаут, на добра цена)

ПП: и по тънък като цена врачански камък (за вътрешни первази).

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 13:26 от Starrydream

# 216
Ако искаш първо погледни строителните хипермаркети за обков и осветителни тела, може там да се намери нещо сносно. Ако не - Диел 09 и Лотос трейдинг имат по-голям избор на обков. За осветителни тела има един голям шоурум на Цар Борис, спирката преди Сап. Има и един на Околовръстното преди Цар Борис, но служителите са груби. За пердета - магазинчетата около Женския пазар. За камък са ми казвали, че в с. Лозен има разни складове...

# 217
За врачанския камък  - Симеоновско, почти до околовръстното има магазин за рязан камък, големите парчета са доста скъпи, но за вътрешни первази може да се ползват спукани/счупени парчета за стълби, направо без пари... само да може да се смести твоя размер върху "трошката" Hands V

# 218
  • По света и у нас
Здравейте! Най-после и у нас има промяна и къщата ни започна да прилича на дом.Simple Smile Подът на емпорето/вътрешната тераса/ е готов, а другата седмица ще поставят и в спалнята ни. В крайна сметка мъжът ми се съгласи, че топлите цветове ще станат прекалено много и се нави да вземем за коридора и банята сив гранитогрес Brezo Grip bej, релефен.Yum Вчера ни  доставиха плочките и толкова ни харесаха, че решихме да имаме същите и в помещението с камината. Пускам ви линк към няколко снимки:
http://vodoley3007.snimka.bg/other/interior.5130477.38669919

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 10:55 от Vodoley54

# 219
Момичета, нанесохме се в новия апартамент  и да споделя впечатленията си от дивана на  фейдом   (faydom ).
Страшно е удобен, добре  изглежда  и много  лесно се  преобразува.
Децата  също ги тестваха, то беше скачане, въргаляне. Много го харесаха, ние: също Simple Smile
Препоръчвам!

# 220
Аз не мога да си избера диван два месеца вече. Фейдомските също гледах няколко пъти, е не са ми удобни и това си е Sad

# 221
  • густо майна Филибето
Момичета, имам нужда от съвет. Става въпрос за стая на приземен етаж......

Много интересна програма, ще си запазя линка, благодаря.
Не разбрах какво ще е предназначението, но наредих това. Телевизора е върху хладилника. Готварската печка може и да е на дърва, има място. Не намерих кухненски ъгъл, но ми хрумна в ъгъла до диванчетата да е сгъваема маса. В плана съм забравила шкаф/бюфет до дивана.
Скрит текст:

Водолей, все по-хубаво става! Плочките и на мен ми харесват.

# 222
  • Пловдив

Много интересна програма, ще си запазя линка, благодаря.

Извинявам се, но явно съм пропуснала. Коя е програмата?

# 223
Www.planner5d.com
Liuboznatelna, много е добре разположението, но тръбите за чешмата са на мястото на хладилника и не мисля че има възможност да се преместят до прозореца . Всекидневна/ кухня ще е, като пералнята може да е в съседната стая.

# 224
  • Най-красивата страна
Иванита,аз бих започнала първо с някаква изолация,за да нямате влага,после дограмата да сменя,ако е необходимо,после вратите.
Стените бих боядисала,вместо да лепя тапети.И то с някаква влагоустойчива боя,защото е приземен етаж.
 Стаята може да стане чудесна холокухня.
Кухненски шкафове,маса за хранене,столове и някакво двойно диванче.
А с печката ще е много уютно.

Общи условия

Активация на акаунт