Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 073
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Не разбрах с какво е надраскано.  Но може да се пробва на някое невидимо място пак да се драсне и да се пробва със спирт, лакочистител. На нашия кухненски гланцов бял плот често се случва да капне лакочистител, а днес и спирт за горене. Нищо му няма.

# 691
  • Варна
Наистина, каква е драскотината? Дълбока и се вижда основата на плоскостта и ли надраскан само повърхностния слой?

Има едни флумастри за надраскани коли, по рекламите изглежда, че правят чудеса, може да се пробва, ако не са толкова скъпи, та по-евтино да излезе да се смени плота Satisfied

# 692
Какви са тези флумастри? На мен ми трябва за сив МДФ - чукнато и обелено по кухненските вратички. Да бяхме сложили ПДЧ...

# 693
Само повърхностния слой е надраскан. Точно от метални колички, камиони и всевъзможни щуротии.

# 694
Какви са тези флумастри? На мен ми трябва за сив МДФ - чукнато и обелено по кухненските вратички. Да бяхме сложили ПДЧ...
https://m.emag.bg/marker-koh-i-noor-za-zalichavane-na-draskotini … 6-6/pd/D2TBY2BBM/

И моя МДФ бял лак се очука ужасно!

# 695
ДХЗ, от какво се получи това очуканото по белия лак? Ние точно такава кухня поръчахме и си мисля как ще я опазя с бебе на 11 месеца...

# 696
Благодаря. Ще потърся сиво.
ДХ3, при вас предполагам, че поне пак бяло ли се вижда отдолу. А на сивото дразни ужасно.

# 697
Искам да си направя щори в този десен. Имате ли идея къде бих могла да поръчам подобни, виждали ли сте някъде? (Снимката е от проект на бг дизайнери, но се съмнявам да ми дадат инфо)

# 698
# 699
# 700
Благодаря. Ще потърся сиво.
ДХ3, при вас предполагам, че поне пак бяло ли се вижда отдолу. А на сивото дразни ужасно.
Бяло е ,да.
ДХЗ, от какво се получи това очуканото по белия лак? Ние точно такава кухня поръчахме и си мисля как ще я опазя с бебе на 11 месеца...
От случайни удари по повърхността, от удари между вратичките(някои се отварят на 90гр една спрямо друга) Някои щети дори не знам от какяо може да са..?! Дано моят материал е скапан, не вашата кухня.Simple Smile

# 701
  • София
В такъв случай с какви ПДЧ плоскости е добре да се направи, за да изкара поне няколко години? Говорим за плоскости 18 мм. Не очаквам да са вечни.
Имам мебели на 10г. вкъщи правени с Българско ПДЧ - дори не знам кой е производителя, не са мръднали. Местени са няколко пъти от местата си, разглобявани някои от тях. Но сега като гледах цветове нищо не ми хареса. Имам и детско легло с турски плоскости ПДЧ (избор заради конкретен цвят) - те не са добре, на места наистина са рехави, с кофти кантове(изпопадаха, дори след прекантоване в същата мебелна фирма).

[/quote
Егер и разкрой и кантиране Salex.
Не правя реклама да уточня . Просто изказвам мнение.
http://prikachi.com/images.php?images/35/9412035u.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/28/9412028A.jpg

# 702
Подкрепям Egger. Кухнята ми е почти на 16-т години, шкафчета не са мръднали. Вратички, обаче, са МДФ и те са желязни )))).

# 703
evolis, а това е разкрой на Лонира и плоскости Кроношпан.
А кажете някой някаква разлика вижда ли в качеството на шкафчетата?
Скрит текст:

# 704
Аз също съм на мнение, че поне първите 8-10 години няма проблеми с плоскостите на Кроношпан.

Общи условия

Активация на акаунт