Мъж,обсебен от дъщеря си

• 42 044
  • 384
  •   1
Отговори
# 75
Хахаха,значи при нас случая е -събрали се бездомник и уличница и заживели в бардак Grinning

# 76
Ненавиждам, когато възрастни обиждат и обвиняват деца. Лошо ми става.

Къде има обиди и обвинения към това дете?
Ако според теб е нормално 11 годишно момиче да спи при баща си и приятелката му си е твое извращение.
Аз лично това не бих го допуснала.
За мен е виновен бащата, но и авторката също.

# 77
  • град-държава
А всички жени, които живеят при мъжете си бездомници ли са? 😆
Довечера обаче ще напомня на мъжа ми какъв е бездомник. 😂
Мне , по-лошо са- уличници Joy
Доста висок %уличници, ти да видиш. 😆

# 78
  • Terra incognita
Това са "гледани" жени, с провайдъри 😂

# 79
  • град-държава
Това са "гледани" жени, с провайдъри 😂
Объркана съм, от позицията на "гледана жена" с провайдър - бездомник. 😆

# 80
Виждате ли колко вариации за един и същи факт.
Въпрос на гледна точка.Rolling Eyes

# 81
  • град-държава
Кое е факт? За мен факт е, че нито жените живеещи в собственост на мъжете им са уличници, нито мъжете живеещи в собственост на жените им са бездомници. 😉

# 82
Кое е факт? За мен факт е, че нито жените живеещи в собственост на мъжете им са уличници, нито мъжете живеещи в собственост на жените им са бездомници. 😉
Човек без собствен имот какъв е ?
Надявам се да не приемаш насериозно тази дискусия.
Но ако ще буквуваме...Rolling Eyes
За-домен. Чрез жена.нещо като заприходен хаха.

# 83
  • град-държава
А уточнено ли е, че е без имот или че не може да си позволи такъв? Това ли са единствените варианти за такъв избор?Хората живеещи под наем бездомници ли са?

# 84
  • Най-красивата страна
Има деца,които не се чувстват сигурни,когато са на чуждо място и отказват да спят сами в отделна стая.

# 85
А уточнено ли е, че е без имот или че не може да си позволи такъв? Това ли са единствените варианти за такъв избор?Хората живеещи под наем бездомници ли са?
Ако се върнем към казуса на авторката , нейният очевидно не плаща наем , иначе щеше да води детето си в неговия ДОМ.

# 86
Авторката никаква я няма, докато се ръфате.Grinning

# 87
  • Terra incognita
Ако се върнем към казуса на авторката , нейният очевидно не плаща наем , иначе щеше да води детето си в неговия ДОМ.
Така, като заговорихте за наеми, Манекенов дали е бездомник, щом плаща на жена си? 😂

# 88
  • град-държава
Не е уточнено дали авторката би желала да живее в жилище, чиито наем да се плаща от мъжа 'и. Не е уточнено дали би живяла в негова собственост на друго място. 😉 И ако все пак се съгласи превръща ли се автоматично в уличница?

# 89
Не е уточнено дали авторката би желала да живее в жилище, чиито наем да се плаща от мъжа 'и. Не е уточнено дали би живяла в негова собственост на друго място. 😉 И ако все пак се съгласи превръща ли се автоматично в уличница?
Е нали си има дом. Не идва от улицата. Обездомените са се лишили от собственост , ако са имали такава. Или са в правни очаквания да получат нещо по наследство. Не си ли чула приказката "Взех я от улицата с едни дънки на дъ-то". Който си плаща наем , си има дом. Плащаш - получаваш. И ако си бездомник , тоест , отиваш да се за-домиш при имотен партньор, трябва ама голяма ценност да си , или да си плащаш цената за този вид прислмчване. Голяма тема е това , не  е за тук. Не е и за такъв ден , в който не ми се мисли повече от обичайното , за да водя спорове. Grin

Общи условия

Активация на акаунт