Мъж,обсебен от дъщеря си

• 42 032
  • 384
  •   1
Отговори
# 60
Какво да прави ли? Ами да се оправя. Или да потърси правилните ходове, или да си гледа собствената работа. Дърта жена, да търси кусури и да се оплаква от малко дете е супер грозно и злобно.
Ако някой е за психолог - това са възрастните, че са от инфантил, по-инфантил събрани там.

Аз лично не вярвам и на половината от написаното от авторката, поради очевадно преднамереното изложение и изникването на нови информацийки, когато и изнася. Злите мащехи не са мит.

# 61
Моля за Вашето мнение с риск не всички да ме харесат.
Моят мъж има дъщеря на 11,с която има много близки отношения.
Детето всяка седмица е с него,и аз виждам как е обсебен! Toй не използва думата НЕ за нея - всичко е позволено - просто компенсира. До тук нищо лошо - аз също съм родител и обожавам детето си,но НЕ позволявам детето ми да спи в нашето общо легло с мъжа ми! Просто смятам, че дете над 7 няма място в леглото и въобще в стаята на възрастните! Докато той толерира и това. Ясно е, че малката е пренебрегвана и обиждана от майка си и търси закрила от баща си, но той дори не допуска че малката го манипулира.
Притеснява ме факта ,че детето е влюбено в баща си и директно го казва...може би ревнува и от мен, и постоянно валят едни целувки и сърца във вайбер...а баща и просто и създава фалшиви надежди.
Пред детето ние се държим дистанцирано , никакво интимничене -просто пазим поведение.
Аз мълча и приемам нещата , защото и аз съм майка, но спането в нашето легло не мога и не мога да приема!
Та ,Вие как бихте реагирали? Смятате ли ,че съм права?
Като допълнение - той ми вдигна скандал преди няколко месеца, че съм имала много близки отношения с моето дете, защото говорим дълго по телефона.

Допълнението говори много. Значи той може да е близък с неговото си дете, а ти не можеш. След такива думи, би трябвало да си го навряла в на кучето гъза.
Твърдо би трябвало да заявиш, че не желаеш в леглото си 11 годишно момиче. Просто и казваш да изчезва и, че няма място в твоето легло.
Но ти си си избрала този мъж и ще търпиш. Това е.

# 62
Нищо ненормално не виждам в отношенията им. И на 15г се шмугвах в леглото на мама. С моите деца спяхме заедно до доста напреднала възраст и след това спяхме заедно на огромното легло у майка ми, като и идем на гости. Понякога, като заспят отивах на дивана. Като дойде баща им с него спяхме на дивана в хола я децата спяха в гостната. Понякога се намъквахя и при баба си. Няма нищо ненормално в това. Сега са уверени и си спят в стаите, но дъщеря ми понякога ме вика да спя с нея на единичните и легло. Синът спа при нас, в леглото, до 5 годишен. Е, имахме и друга стая с друго легло за нас си.

Децата имат нужда от топлина и ласки. Момичето не осъзнава потребностите ви от интимност. Не виждам с какво 2 дена, прекарани с татко и пречат. Не може ли тези 2 дена всеки да ги прекарва със собственото си дете? А в останалото време да сте заедно.
А за мен болднатото граничи направо с извращенията....
Дори не мога да си представя какво би търсило едно дете над 2-3 годишно в леглото заедно с родителите си.....ако получава предостатъчно внимание, топлина, ласки  и обич през деня.
През нощта детето спи, така че е важно какво получава и вижда през останалите 15-16 часа в денонощието.
От всичко, което съм научила за децата, а и този пример в темата е показателен, е че напират да спят с родителите си деца, които не получават достатъчно внимание, топлина, ласки през деня.И постоянно имат нужда от потвърждение, че са обичани, ценени ....Дете, което е получило нужната му "доза любов" през деня, без проблем си отива в стаята и си спи само.

# 63
Какво да прави ли? Ами да се оправя. Как да се оправя - това е някаква куха фраза, която не помага на авторката. Или да потърси правилните ходове,- кои са те, според теб? или да си гледа собствената работа.Собствената и работа е че е в дома си и има мъж , който е приютила и очевидно обича и подкрепя, или? Дърта жена, да търси кусури и да се оплаква от малко дете е супер грозно и злобно. Тя се оплаква не от детето , а от това , което наблюдава като отношения баща-дъщеря.Има право на мнение , все пак.
Ако някой е за психолог - това са възрастните, че са от инфантил, по-инфантил събрани там. Може  и без квалификациии, нали ?

Аз лично не вярвам и на половината от написаното от авторката, поради очевадно преднамереното изложение и изникването на нови информацийки, когато и изнася. Злите мащехи не са мит. Тя е мащеха в дома си и само  от време на време, едва ли по нейно желание се натиска , а трябва да търпи.

Подчертах забележките ми към поста ти

# 64
Тайс, на половината ако ти отговоря точно, както мисля, ще съм бан.

Оплаква се от детето, цяла тема има за това!

Никой човек не може да бъде накаран насила да търпи нещо. И според мен - лъже. Много лъже.

# 65
И да лъже, какво от това, то си е за нея. Тя лъже себе си така.
И, да, трябва си подход към всяко дете. С възмущение и недоволство не става. Аз не бих бързала да заклеймявам момичето. Тя като възрастен е редно да опита да го приобщи и предразположи, защото се предполага, че е по-зрялата и знаеща какво става. Ако момичето подсъзнателно усеща, че тя не го приема, може нарочно да се държи така. Когато се отпусне, вероятно няма да се държи по този маркиращ начин.

Има и вариант да си е просто темерутче, но това на нея не ѝ е работа да променя. Трябва с мъжа си да се разберат за отношенията, посещенията, спането на детето в общото им легло.

# 66
  • Paris, France
tays, на Salsisha всичките и постове са такива - пълни с въпроси, квалификации и с назидателен тон. Само нейното мнение е умно и правилно, колкото и да е абстрактно.

Авторката, след като детето ти е в чужбина и сте сами през седмицата, не може ли през уикендите да ходиш сама някъде (у родители, приятели, на спа) или той да заведе дъщеря си другаде (хотел в планината, море, вила с приятели)? Така няма да се дразните един друг непрекъснато а децата ви ще могат да общуват редовно с вас.

# 67
Аз пък и съчувствам на авторката. Очевидно се е разделила с БНД, има дом , отгледала  е детето си , обучението в чужбина изисква доста голям финансов ресурс. Събрала се да живее с някакъв бездомник / защото иначе щеше да се вижда с дъщеря си извън дома и/. Тя е готова в името на връзката си да приеме чуждото дете , от другата тема разбрах , че е опитала да направи пътека към отношения. Ами не зная колко от мамите тук са били в нейното положение , за да кажат , че е лесно. Особено когато детето саботира усилията и. Нито му е майка , нито може да си позволи да го възпитава. Но пък трябва да е безгласна буква , когато пред очите и се правят демонстрации на любов между баща и дъщеря. Ок , бащата обича детето си повече от всичко. ОК, дадоха и се съвети да го води в мола , щом то иска и го влече , да играят игри , да го привлече в кулинарията. Ами ако е опитала всичкото това и удря гредата ? Аз много обичам деца и те ме обичат , и наистина , когато става дума за дете , все си мисля , че има как да му влезеш в света. Но пък от друга страна , тя длъжна ли е да осигурява този комфорт на баща и дъщеря чак дотам , че да забрави собствените си чувства в собствения си дом.
За мен е наложителен разговор с този мъж. Тя има правото да поставя правилата , а не-да следва чуждите. Не знам. Не ми се мисли това дете като влезе в пубертета как ще гостува на авторката и как ще се държи. Защо тя да си причинява това ? Ами не е длъжна.

# 68
  • град-държава
Не, не е длъжна и спокойно може да се освободи от баща и дъщеря, и да си прибере някой друг бездомник без багаж, защото 11 годишно нито е отгледано, нито изучено. 😉😆

# 69
Аз пък и съчувствам на авторката. Очевидно се е разделила с БНД, има дом , отгледала  е детето си , обучението в чужбина изисква доста голям финансов ресурс. Събрала се да живее с някакъв бездомник / защото иначе щеше да се вижда с дъщеря си извън дома и/. Тя е готова в името на връзката си да приеме чуждото дете , от другата тема разбрах , че е опитала да направи пътека към отношения. Ами не зная колко от мамите тук са били в нейното положение , за да кажат , че е лесно. Особено когато детето саботира усилията и. Нито му е майка , нито може да си позволи да го възпитава. Но пък трябва да е безгласна буква , когато пред очите и се правят демонстрации на любов между баща и дъщеря. Ок , бащата обича детето си повече от всичко. ОК, дадоха и се съвети да го води в мола , щом то иска и го влече , да играят игри , да го привлече в кулинарията. Ами ако е опитала всичкото това и удря гредата ? Аз много обичам деца и те ме обичат , и наистина , когато става дума за дете , все си мисля , че има как да му влезеш в света. Но пък от друга страна , тя длъжна ли е да осигурява този комфорт на баща и дъщеря чак дотам , че да забрави собствените си чувства в собствения си дом.
За мен е наложителен разговор с този мъж. Тя има правото да поставя правилата , а не-да следва чуждите. Не знам. Не ми се мисли това дете като влезе в пубертета как ще гостува на авторката и как ще се държи. Защо тя да си причинява това ? Ами не е длъжна.

А някой я задължава ли?! Който не му харесва - свят широк. Но пак казвам - дърта жена да започва война с 11 годишно е нелепо.

Поне има избор. 11 годишното има ли? Може ли да решава при кого го водят и как да живее?

# 70
Не останах с впечатление да воюва , а по-скоро да не може да се справи със ситуацията. И това не е непременно война. Може и безсилие да е.
Мрънчо е в дъното на всичко. А тя не умее да поставя граници.
Аз съм на принципа - в моя дом ще е по моите правила. Който може , ги следва. Който не може, ами - да може.
Според мен авторката не може да вербализира правилно причината за недоволството си. Тя трябва да е насочена към мъжа.
Дано осъзнае някои неща от темата , за да и бъде полезно.

# 71

А някой я задължава ли?! Който не му харесва - свят широк. Но пак казвам - дърта жена да започва война с 11 годишно е нелепо.

Поне има избор. 11 годишното има ли? Може ли да решава при кого го водят и как да живее?

А защо възрастна жена в свой дом да няма право на избор заради чуждо дете, което спи в леглото с мъжа и.
Безумно е.
На всичкото отгоре и се вдига скандал, че общувала с нейното си дете твърде много.
Това е върха на наглостта и безочието.
Но факт е, че си е неин избор. Тя си е избрала този мъж.
Трябва да седне и тези неща да ги обсъди с него, а не да пише тук.
Твърдо казва,че леглото е за него и нея,и място там няма 11 годишно момиче.
Пък ако толкова не иска господина е свободен да изчезне и да спи с дъщеря си още колкото години иска.

Аз съм на принципа - в моя дом ще е по моите правила. Който може , ги следва. Който не може, ами - да може.

Абсолютно съм съгласна.

# 72
Ненавиждам, когато възрастни обиждат и обвиняват деца. Лошо ми става.

# 73
  • град-държава
А всички жени, които живеят при мъжете си бездомници ли са? 😆
Довечера обаче ще напомня на мъжа ми какъв е бездомник. 😂

# 74
А всички жени, които живеят при мъжете си бездомници ли са? 😆
Довечера обаче ще напомня на мъжа ми какъв е бездомник. 😂
Мне , по-лошо са- уличници Joy

Общи условия

Активация на акаунт