Мъж,обсебен от дъщеря си

• 41 972
  • 384
  •   1
Отговори
# 45
  • Paris, France
Ако бях на мястото на мъжа, бих изгонил авторката от леглото, спалнята, къщата, а защо не и квартала.

Може леглото, спалнята и къщата да са на авторката. Но и да не са, на мъжа може да му е станало ясно, че с такава дъщеря, с дете от предишна връзка трудно би намерил кандидатки. България е пълна с бездетни мъже и свободни мъже, които рядко водят деца от предишни връзки у дома.

# 46
Невена, само глупости пишеш, честно. Всяка тема! Някакви отвлечени теории, дето нямат нищо общо с конкретно коментирани неща. Не можеш ли да се съсредоточиш толкова? Толкова ли е трудно?
Прочети и всички пасквили и тогава пак си кажи мнението, върху конкретните неща.

# 47
Salsisha, а ти нали само умнотии пишеш...

По темата: само аз ли съм сбъркана из между всички пишещи в темата , да отделям детето си от 2.5 годишна възраст в самостоятелна СТАЯ? И никога да не съм допускала да спи между нас? Сега е на 3 и дори със зор не мога да го вкарам в своето легло.

На 11 години спане между мама и тати клони към психически отклонения. Но не това всъщност е проблема тук. Момичето прави тези действия на пук на мащехата, а не че и е много зор да се милва на тати. Двете жени се състезават да се конкурират една друга, вследствие на който се получава този цирк.

# 48
Salsisha, а ти нали само умнотии пишеш...

По темата: само аз ли съм сбъркана из между всички пишещи в темата , да отделям детето си от 2.5 годишна възраст в самостоятелна СТАЯ? И никога да не съм допускала да спи между нас? Сега е на 3 и дори със зор не мога да го вкарам в своето легло.

На 11 години спане между мама и тати клони към психически отклонения. Но не това всъщност е проблема тук. Момичето прави тези действия на пук на мащехата, а не че и е много зор да се милва на тати. Двете жени се състезават да се конкурират една друга, вследствие на който се получава този цирк.

Нищо подобно не се случва, изсмукани от пръстите лъжи - поредните. Състезава се единствено авторката с вятъра.

Умно или тъпо, пиша по същество, ако исках да се отвличам, сега трябваше да ти отговоря с един анализ по твоите въпроси, тъп, разбира се. Но понеже не е по темата, няма.

# 49
  • град-държава
Тук няма 2 жени. 😉
Иначе всеки е свободен да си гледа децата както реши, аз лично моето дете не съм го отделяла от родилното в отделна стая. Ако на някой му се струва, че някъде границите са преминати и се влиза в тези на патологията е свободен да сигнализира съответните органи.

# 50
  • Terra incognita
Проблемите са много, един от които е, че авторката не желае да приеме момичето и търси под вола теле.
Не е много трудно да се сближиш с 11- годишна. На тази възраст имат нужда от "приятелка", с която да споделят трепети, емоции. Имат нужда от това, някой да ги разбира. В предишната тема беше споделила, че момичето няма никакви интереси. Не вярвам да е така. Децата в тази възраст имат много интереси- музика, кино, предмети в училище и т.н.Просто тя прави на всички напук. Трябва й човек, пред когото да се отпусне.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 00:37 от VickyTaylor

# 51
Авторке, защо изобщо си губиш времето с този мъж, който очевидно страда от чувство за вина към дъщеря си и не знае, къде да постави границите, така че да може да живеете в хармония помежду си.
На твое място бих ги оставила да си спинкат двамата, колкото дълго искат, а аз бих взела детето и живота си в свои ръце, и бих се изнесла. Или, ако домът е мой, направо бих им показала вратата.

# 52
По темата: само аз ли съм сбъркана из между всички пишещи в темата , да отделям детето си от 2.5 годишна възраст в самостоятелна СТАЯ?
По темата: само ти ли не разбра, че това, което пишеш, не е по темата? Темата е за друго. Прочети я, преди да пишеш.

# 53
  • Най-красивата страна
Авторката пише,че и тя има дете.
Ако живеете тримата-ти,мъжа ти и твоето дете,а дъщеря му идва само в почивните дни,той може би се чувства виновен ,че не прекарва достъчно време с нея.И затова я глези и позволява всичко.
Детето пък може би се чувства зарязано, ревнува от теб и твоето дете .

# 54
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Чувството за вина не може да бъде движещ мотив за действие при един осъзнат възрастен индивид... Това много добре илюстрира поговорката "Пътят към ада е постлан с добри намерения" ...

За да не накараш детето да се чувства зле, му позволяваш да ти се качи на главата, да развали взаимоотношенията с настоящатата, а вероятно и с бившата половинка... и да навредиш на психиката му...

Децата не бива да застават между партньорите. Твоят партньор и доверието в него, е редно да се поставя винаги на първо място, преди претенциите на децата... Има разлика между желания и нужди, децата не могат да я правят, редно е родителите да я правят...

Някой оправдава спането с деца, с примери от други култури...
Всичко може да бъде оправдано с такива примери, и канибализма и педофилията и насилието над жени, но това не е редно....

Ние сме достигнали до ниво, което разглежда подобен вид отношения за нередни... и недопустими

# 55
Аз имам няколко доуточняващи въпроса към авторката. На колко години е твоето дете, имат ли връзка двете деца, приятели ли са, как се приемат един друг?
Колкото и капризно и без занимания да е едно дете, винаги има начин да стигнеш до него и да изградите някакви добри взаимоотношения. Но си трябва желание и разбиране от твоя страна.

# 56
В предната тема беше писала авторката, че децата и са в чужбина и не живеят при нея, защото били изгледани и т.н.

# 57
Аз пък не разбирам защо пишете неща извън темата? Тук не става въпрос за дете,което расте в щастливо семейство и от "лигавене" да се бута до мама и тати на 11 години. Родителите са разделени,детето иска да прекара колкото се може повече време с баща си. А авторката явно иска да си живуркат спокойно само с нейното дете. Аз съм дете на разведени родители,отразява се на всеки различно,но се отразява! Отношенията с майката ако не са ок,още по-зле. Не в детето е проблема,а в заобикалящите го възрастни! Особено в авторката. Ако си мислиш,че детето не усеща че не го харесваш,лъжеш се. Ако живеете заедно,определено момичето ще иска собствена стая на тази възраст и няма да спи до баща си. Лично аз в редките случаи,в които виждах баща си с радост бих спяла до него...но уви,не оставаше дори за 1 вечер. Не бъркайте нормално семейство с разведени родители. Разликата е огромна.

# 58
Да заведат детето на психолог и след това да решават.

# 59
И аз изчетох другата тема . Детето на авторката учи в чужбина , затова мъжът и правел забележки , че говори с него дълго и често.
Ами какво да кажа- имат си времето заедно. Не зная защо толкова я заклеймихте за това , което написа. Чрез другата тема и тази , на мен ми се струва , че таткото тук е "за бой". Точно негова е ролята да търси мост между двете , когато детето е в къщата И. Тя какво да направи при темерут-дете , което може би е настройвано от майка си против новата жена на баща му. Нейното положени е е доста деликатно в случая. Пък и срещите и гостуването на дъщерята са в нейния дом. Значи тя, заради любовта , трябва да се чувства виновна , или не на мястото си , заради лиготене на чужди хора. Айде малко по- зряло да помислим. Дори е много толерантна. Според мен.

Общи условия

Активация на акаунт