Мъж,обсебен от дъщеря си

• 42 055
  • 384
  •   1
Отговори
# 90
  • град-държава
Ако нямаш собственост, но имаш средства да си осигуриш покрив, независимо под каква форма и живееж в собственост на съпруг/а/партньор/а - бездомник ли си? Задължително ли е жилището да е 50/50 независимо от страничните варианти, за да не си бездомник/уличница?
Ако мъжът на авторката има все пак собствен имот някъде бездомник ли е, че живее при нея? Ако може да си позволи жилище под наем?
И повечето считат жилището за семейно, независимо кой и как го притежава. Поне докато има съвместно съжителство и се водят семейство. Дори и в случай на раздяла хората не остават на улицата.😉 Иначе същите биха били пренаселени. 😆

# 91
  • София
Първо - бащата трябва да дава тон на отношенията на децата му от други жени с настоящата. Ако не е способен - какъв човек е тогава!? И за какво изобщо авторката се трови с тази връзка?
Около мен има много деца и твърдя, че на 11 години специално момичетата са повече оформени като жени, отколкото момчетата като мъже. Това означава, че съвсем са способни да имат елементи на женско поведение, които могат да бъдат и не от особено красивите...
От друга страна все пак е дете. Като не се получават нещата сега, по-натам съвсем ще станат грозни. Но не е етично да накараш един родител да се откаже от детето си. А той като е неспособен да подсигури приятен тон и атмосфера като детето му е с него, най-добре е мъжът и жената да си кажат сбогом. Друг е въпросът , ако са си родили общо дете. Тогава жената е майка и от друга гледна точка е длъжна да подсигури комфорт и здравословна среда за това общо дете. Тогава трябва да се бори и воюва нещата да влязат в добрия тон и когато види, че е безнадеждно( например бащата продължава да толерира всякакво поведение на дъщеря си) - жената да му каже “вън” и дотам!

# 92
Ама и тая Авторка не се появи да ни каже радват ли я съветите и може ли да ги приложи.
Иначе аз бих се простила много мило с подобен тип - много гадно ми изглежда това с общото спане.

# 93
  • София
Да е на първо място детето ти и да спи с теб в едно легло сякаш са различни неща, а?
Би бил съвършено прав, ако ставаше дума за ежедневен навик, а не за глезене веднъж седмично.
Глезене ли?
Това е откровена перверзия!
Тя спи в леглото им всеки път и само защото не идва всеки ден, навикът не е всекидневен!
На тази възраст вече са достатъчно развити и ми е интересно как ли й влияе ерекцията на баща й?
Освен ако той си ляга със скафандър и осъмва без да е затварял око..

# 94
Абе, какво я слушаш, спяла в леглото. Сигурно отива за 5 минути преди да си легне, или като се събуди, ако изобщо отива в това легло. Пълни измишльотини.

# 95
  • Paris, France
абсурТ, скафандър няма да предотврати ерекция. Ерекция на баща от видя на дъщерята са толкова чести, колкото твоята полова възбуда от тялото на сина ти. Природата го е измислила. Ще питам мъжа ми имат ли нощни ерекции мъжете, когато водят редовен полов живот.

# 96
Невена, ти наистина или си аутист, или имаш дислексия. Солидаризирам се със Салсиша, че мозъкът ти просто няма нормален капацитет да прави логически връзки.

Как може да си мислиш, че мъжът в леглото ще се възбужда от дъщеря си? Не ти ли мина през акъла, че ще се възбужда от жена си? Ах, ти беше забравила, че всъщност са трима в леглото ли? МИ ТО ТОВА Е ОСНОВНОТО В ТЕМАТА УЕ!!!

# 97
  • Paris, France
nofelet, с жена му могат да се измъкнат като заспи дъщерята и да си свършат работата в друга стая, в банята, на кухненския плот или в двора, примерно, хахаха. Дъщерята едва ли ще се събуди и ще търси на баща си на тази възраст. Заключват се в друга стая и готово. Ако това ни се случваше на нас щяхме да идем в другата стая. Или като заспи момичето, баща и да я пренесе в нейното си легло.

# 98
Невена след многогодишен брак и две деца не е разбрала, че здравият мъж има между 3 и 5 несъзнавани спонтанни нощни ерекции по време на сън. Нарича се Nocturnal penile tumescence. Нищо общо няма със сексуалната  активност или липсата ѝ, явно бърка с полюция. Но е срамота.

# 99
  • Paris, France
Не я бъркам с полюция. Полюция си е нацапване и се случва и на женени, но много, много рядко. И не виждам как нощната тумесценция ще се усети от спящата дъщеря. В конкретния случай имаме проблем в комуникацията. На моите 5-6 годишни деца като им кажех, че  искам да остана сама и ми става тясно в леглото разбираха. Това момиче има нужда от внимание и то бащино.

# 100
Не детето има вина, а мъжът, който не умее, не желае или не иска да постави границата.
Чувства се виновен за раздялата с майката, а детето успешно използва това.
Всичко зависи от мъжа - да осъзнае, че е не само баща, но и партньор.

Защо по подразбиране се смята, че мъжът е длъжен да приеме децата на партньорката си, а за жена е по - различно? Авторката се опитва.

# 101
nofelet, с жена му могат да се измъкнат като заспи дъщерята и да си свършат работата в друга стая, в банята, на кухненския плот или в двора, примерно, хахаха. Дъщерята едва ли ще се събуди и ще търси на баща си на тази възраст. Заключват се в друга стая и готово. Ако това ни се случваше на нас щяхме да идем в другата стая. Или като заспи момичето, баща и да я пренесе в нейното си легло.
А, не, тука вече е прекалено. Значи момиче на 11 години (което си е съвсем вече напъпило по женски, може би и цикъл има) ляга да спи с баща си и приятелката му. Това не стига дето трябва да се приема за нормално, но и ако на бащата му стане (без значение от какво и кого), авторката също трябва да се възбуди от тази мила ситуация. Да оставят момичето да си спинка сладко на ТЯХНАТА спалня и да отидат да правят любов (секс) на друго място, за да не го обезпокоят, видиш ли. Падам и умирам. От смях. Grin Laughing

# 102
Е, това е на едно ниво с другото предложение - авторката да им освобождава терен и да се маха от дома си всеки уикенд, или пък той да си ходел всеки уикенд, защото на една двойка ѝ стига времето да се видят - след работа в понеделник-петък. За какво им е уикенд.

# 103
  • Пловдив
Всичко това би ми звучало нормално ако детето беше на 5-6 години. На 11 вече е почти тинейджърка и трябва да съзрява по правилен начин, а не в леглото с родителите. Покажи темата на мъжа ти да види всеобщото мнение. Иначе за вайбър и тн не виждам никакъв проблем. За това детето да е на първо място също съм съгласна.

# 104
Това момиче има нужда от внимание и то бащино.

Отлично. Но не в леглото.

Или що пък не... в края на краищата и психолозите и психиатрите трябва да имат какво да оправят след време.

Нездрава, токсична ситуация, която е във вреда на всички.

Съжалявам, но авторката е трябвало още първия път да каже не. Аз бих се втрещила, ако партньорът ми докара дъщеря си в леглото ни.

Общи условия

Активация на акаунт