Лятна на Мамите от ИБ

• 48 221
  • 578
  •   1
Отговори
# 195
  • NE
Директорката се е върнала на работа и има ред и дисциплина. Няколко дни ме уверяват, че нещата са ок. Е, озорва ги, но казват, че е добре положението.
Явно и спи там  защото е спокоен и трудно заспива вечер.

# 196
  • shumen
Цвете,дано и занапред го хвалят така Вили.
Ние нещо не сме се разбрали онзи ден с госпожата.Градината ще почива от 01.до 06.08.,а след това ще има резервен вариант за работещите родители май в друга градина.Проблема е обаче,че директорката казва,че там има записани доста деца и не се знае кой ще вземат и кой ще останат да почиват.

# 197
  • Лондон/Пловдив
Цвете всяко чудо за 3 дни - при вас малко повече . Септември като им дойдат нови деца ще забравят Вили и неговите проблеми в кавички . Хич не е лесно когато немогат да обяснят всъщност какво става и разчиташ на учителките . Моя говори много вече , но обяснения неможе да даде , отговаря с да и не на въпроси и казва като се удари къде се е ударил примерно . Далече обаче е от 4 годишните - сложни изречения още е много далече , прости изречения прави без проблем . Знае адски много думи на български , вчера ме изуми като каза , че колата има лебетка отзад - да имаше лебетка . Напредва , слуша повече абе може  би скоро ще видим светлина в тунела . Има приятелчета в градината и се търсят и играе с тях .
Тук е 23-24 градуса и е по къс ръкав и къси панталони - така спи , през деня различно , че сутрин е по хладно и вечер . Другата седмица го дават 30 и ще гръмнем - ще се усеща като 40 .

# 198
  • Варна
Боже, дори не знам какво е лебедка Joy Joy Joy
Аз пък през лятото обичам да е жега! Тук така застудя, 17 градуса, черни облаци и силен вятър, ами не е нормално за края на юни! И цяла седмица го дават такова, а аз съм в отпуска с идеята да ходим на плаж. Егати скапаното време.

# 199
  • Бургас
И тук днес е студено. Значи преди 2 седмици за пръв път отидохме на плаж и ни отвя главите от вятър. Миналият уикенд бях в цикъл, този е студено и вали. И най-обичам като ми кажат- ууу ти живееш на морето, голям кеф, плаж, море, пясък -цяло лято......даммм, ама рез прозореца на офиса.

# 200
  • Варна
А, при вас направо е жега, синоптика го дава слънце и 22 градуса в Бургас Mr. Green Вчера седяхме до 19:30 на плажа, днес ще вадя ушанките Whistling

# 201
  • В сърцето на любимия човек
По морето е направо екстра, тук е така:

Сутринта си поваля, духа студен вятър и си е направо есенно усещане.

# 202
  • NE
Към нашето море на север хич няма дъжд, но времето все едно е есен. По-добре, че ММ да довърши терасата, а и Алекс да поспи, че много се измъчи със зъби и жега.

# 203
  • Варна
Умирам си от студ аз, а Атанас не мога да го накарам да се облече, беше на АБ до вчера Sad Тъпо време ....
Гери, много си напреднала вече, сега тивидях лентичката Simple Smile

# 204
  • NE
Аз не се и опитвах да облека Вилито. Просто сложих една идея по-плътна тениска.

# 205
  • shumen
При нас също беше студ и вятър вчера.Аз му облякох потник,тениска и горнище и дълъг панталон.
Арвенче,ооф,и при нас е зор обличането.Снощи както казах го облякох,но колко пъти се съблича по тениска във вятъра.

# 206
  • до едно тепе
Моите са се гледали с баща си вчера и няма идея как ги е обличал. Аз бях на разходка с приятелско семейство до Одрин и като се върнах тук беше по-топло отколкото в Одрин, където ни валя на 2 пъти и дъжд. Хареса ми там. Мисля да си го сложа като дестинация разходка поне 2 пъти годишно. Simple Smile
Медувременно мъжо е направил резервация за Сапарева баня за другия петък и събота. Да видим ще стигнем ли езерата или ще си кютим в хотела.

# 207
  • Sydney
Тук е студено, вечер особено като се скрие слънцето и понеже все едно в палатка живеем и става 16 градуса вътре...

# 208
  • Варна
Бени, верно че и преди си писала, не мога да си го обясня това. излиза, че в изостанала България се строят много по-качествени жилища, изолират се по-добре, слагат се по-качествени дограми... Звучи ми нереално. Масово ли е толкова отвратително строителството в Австралия или просто вие живеете в такова?

# 209
  • В сърцето на любимия човек
Момичета, почерпете се за здравето на моя щурчо, който днес има имен ден!
Желая му да е здрав, да има много късмет и любов в живота и ние да сме здрави, за да сме до него!

Общи условия

Активация на акаунт