Лятна на Мамите от ИБ

• 48 219
  • 578
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Поспаланче,моя все проверява дали е взел всичко,че иначе ще пощурее.Миналата година като му изчезна спинера ги беше подлудил докато го намерят.
Пънче,дано е било това и не вдига повече Т.

# 181
  • NE
Вероятно зора е минал. Дано изкарате спокойно нощта.

# 182
  • В сърцето на любимия човек
Пфф, 38.5... Дадох Нурофен, не смея нощем да го оставя без антипиретик, дано да е за последно и утре повече да не вдига! Все пак изкара от 5 сутринта до сега без Т (или поне не висока), та според мен се справя добре, пу-пу!

# 183
  • shumen
Пънче,дано това  било за последно.През нощта и аз не смея да го оставя без антиперитик.

# 184
  • NE
Пънче, пиши как сте. Според мен щом увеличава интервалите е добър знак. Днес съвсем трябва да е без Т.

# 185
Пънч, как е Йоан?

# 186
Сутринта нямаше температура, според баща му не е вдигал. Надявам се това да беше. Контролния преглед го отложиха за утре, тогава ще пускаме и нови кръвни.

# 187
  • shumen
Пънче,дано е добре Йоан.
Аз днеска говорих с госпожата и директорката и за Август казаха,че ще има резервен вариант в друга градина,но децата били много и не се знае кой ще вземат.Да видим дали ще сме в кюпа с ходещите или ще останем да почиваме и да се чудим какво да го правим.Баща му сега се обади и му казах да го вземе поне една седмица,но отговора беше категорично Не,защото не можел да се оправя с него.

# 188
Размина се антибиотика, пу-пу! Повече от 24ч не е вдигал Т. Минахме на контролен преглед - добре е. Ще мажем още 2 дни гърлото, продължава с Умкалор, вит.Ц, включи само Макситрол за носа, че сега той се разтече. В понеделник е на ясла.

# 189
  • NE
Чудесни новини. Според мен не е била бактериална ангина. Тя е доста упорита. Важното е, че Йоан е добре.

# 190
  • Варна
Добре де, макситрол защо? Може ли всяка хрема да се лекува с макситрол, без изобщо да е доказано, че е бактериална? Изумяват ме тези лекари, честно...

# 191
Зеленее сопола, затова.
Педиатърката ни не изписва АБ за щяло и не щяло, дори сега ми каза първо само да промивам и ако не стане така тогава да капя Макситрол-а, просто този път не искам да се точим още седмица така, защото планираме пътуване.
Аз съм не по-малко критична, да не мислите, че ще дам нещо, за което имам съмнение, че не е необходимо Wink

# 192
  • Варна
Зелен сопол не значи бактериален сопол. Казвам го, защото имам доста опит със сополите. Педиатрите си умират да изписват АБ капки за нос, за разлика от УНГ специалистите. Изкушението да се отървеш веднага от секретите е голямо, но макситролът може да ви завърти в ужасен порочен кръг. Да, сополът ще спре веднага щом почнеш да го слагаш и седмица-две след като го спреш очаквай ново включване. Писала съм го многократно, сигурно съм досадна, но това са фактите. Както и да е, няма да се обаждам повече по темата.

# 193
  • Sydney
Ох, много пишете, пък време нЕма... моето е със сопол от как е започнало втори срок...

Вече давам на заето, тази седмица се пощурих само днес съм навъртяла 100 км в града... и вечер като се прибера се почва чистене и готвене и пране и изобщо...

Болните да се оправят...

Честит Розов щъркел на Форест...

На Фея - дано лудата госпожа се мирне...

На Меци - добре, са Ок и двамата...

Иии ако има друго, да ме извинявате Ама съм чисто луда вече... (снощи бях на Круиз с яхта около Харбър бридж; дълга история, като заспи диването ще напиша ако имам сили)...

# 194
  • shumen
Пънче, радвам се,че е добре Йоан.
За АБ капките и аз мисля като Месечинка,но ти си познаваш най-добре детето и затова и аз ще премълча.
Цвете,как е Вили?Свиква ли с госпожите и градината?

Общи условия

Активация на акаунт