Лятна на Мамите от ИБ

• 48 213
  • 578
  •   1
Отговори
# 165
Сигма, девойка чакаме 😍 Растем и двете 🐳 Вкъщи съм си с Габи, която завърши ПГ в училище - взе си изпита по немски и училищна готовност. Сега е във ваканция и си правим компания Simple Smile

# 166
  • В сърцето на любимия човек
Естествено, че ако вдига висока Т ще го дам, не съм против антибиотиците, когато се налагат.
Форестче - коя седмица си Simple Smile

# 167
Почвам 29-та ❤ Да ви кажа , кротувам си, мътя си и чакам да вляза в 9-тия месец.

# 168
  • shumen
Форесче,честити розови гащи.Лежи и кротувай до термин.
Цвете,тия хора не знам кой им е дал кетапа за детски учители,но ако бях аз също нямаше да си оставя магарето в калта.
Пънче,да се оправя скоро Йоан.Ако вземе да вдига пак Т според мен си дай АБ.
За обличането-аз у дома го оставям по тениска и къси гащи на включен климатик,а в градината и навънка,ако е много топло по потник и къси гащи.

# 169
  • Варна
От моя личен опит с Атанас,  вдигне ли ми такива Т. при наличието на бактериална инфекция и такова ЦРП изобщо не чакам,  а давам АБ.  Нашата педиатърка също е с голям опит,  харесват я майките и т. н.,  аз също я харесвам,  но последните 2  пъти си изтормозих детето,  заради забавен АБ.  Има ли бактериална инфекция,  тя не умира без АБ,  може да изпадне в латентна форма и да си тлее,  после при следващ спад на имунитета пак да го тръшне,  и така си стават хроничните инфекции... 
Форест,  много се радвам за девойката,  все така да сте си добре!  Габи,  радва ли се?

# 170
  • до едно тепе
Форестче, честити ви отново розАви гащури. Леко да е до термин.
Едното от нещата, за което нашата педи пише АБ е ангината. А тя мнооого рядко пише рецепта за АБ. Трябва да е наистина сериозно положението.
Пънче, вижте как ще са изследванията и утре и ще прецените какво да правите. Дано се оправя бързо и да не дига повече такива висоти.
Колкото до учителката на Вилито явно толкова си и е капацитета. Хора всякакви, за съжаление в системата има много, които не стават за тая работа. Нашата едната си тръгва в петък и отива да работи в София. Другата винаги изглежда като ударена с мокър парцал. Често е неадекватна ииии дано поне новата учителка, която ще ги поеме от есента да е малко по в час.
Фейче нямате ли ФБ група на групата в градината и там да обсъдите нещата с родителите. Ако нямате им предложи да си направите такава. Много по-лесно е и да сте информирани и да обсъждате разни общи проблеми.

# 171
  • NE
Аз с повечето майки се виждам по улиците. Събирам мнения. Общо взето никой не е против детето. Там има едни  други, които се ползват с протекции.
Днес спал 1,5 ч. и гък не е  казал.  Играеше си на двора и е безумно щастлив и спокоен. Говорих 2-3 приказки с госпожата.  Изясни ми се всичко. Нарочен е наистина  от тази  госпожа срещу която съм. Оттук нататък  само някой да съм чула и  ще  последва жалба с входящ номер и копие до общината и РУО.Smiling Imp Да ме пробва.

# 172
  • В къщурката на хълма на феите
а така!!!

# 173
  • shumen
Цвете,само така.Явно тая си мисли,че ще оставиш магарето в калта и затова така се държи с теб.
Поспаланче,дано имат късмет Слав и да ги поеме по свястна госпожа от есента.Хубавото е,че им остава още една година и после за училище ще мислим.
На мен тази вечер ме сюрпрезираха,че освен целия Август градината ще почива и от 1 до 06.07.Тогава съм 1 смяна и ще се редуваме някак си с нашите да го гледат,но ако Август не ми предложат резервен вариант съм говорила да ходи в една частна занималня поне две седмици,но пък ми идва малко скъпичко и ще видя да говоря и с баща му да даде някой лев или ако може поне да го вземе за седмица,което малко ме съмнява.

# 174
  • NE
Пънче Мога да споделя моя опит с бактериалната ангина. Вилито беше на 1,7 месеца и с нея влязохме в болницата защото не ставаше да се повлияе как да е и аз изтървах леко положението и се обезводни. Оправи го само венозен АБ. Боледуването съвпада с никненето на предкътниците. Те при него наведнъж излизаха. И сега си знам, че Т над 39 винаги ме насочва към ангина.
Скрит текст:
Има една малка подробност. ММ е първи племенник на кмета. Ние никога не сме парадирали с това защото не е красиво, най-малкото. Обаче в общината знаят. Мен за какво ме е яд.

# 175
  • shumen
Цвете,знаят те,ама да те ядосват сякаш го правят.
Моето така падна сега с колелото,че ожули ръце и крака.

# 176
  • NE
Оня ден и Вилизар беше паднал на площадката. Градината за игра е приказна, но балчишкият камък дере  яко. Та, беше контузен, но му     мина.

# 177
  • shumen
Цвете,то е ясно,че ще мине,но като падна беше рев,сълзи и сополи.

# 178
  • до едно тепе
Моя си забравил в градинта една кола. Връща ме да я търсим. Хванахме учителките пред тръгване. Ми нямаше я. Утре ще дигне цялата градина на крак сигурно да я търсят. Луда работа.
Забравих одеве за дрехите да пиша. Вкъщи Слав често е по боксери и тениска. Бубето по гащи, къси панталонки и тениска. Апартамента е изток- запад и само външните щори ни спасяват от жегата.  Климатик нямаме.Навън са облечени също толкова. Бубето спи по тениска и дълго долнище на тънка пижама, което се набира до колената. Не я завивам. Слав се увива в тоя чаршаф като какавида. И двамата ги преобличаме по веднъж през нощта.

# 179
  • В сърцето на любимия човек
Днес не е вдигал Т или поне не такава, че баща му да я усети и да премери. Преди малко заспа и измерих под мишницата 37.4, което за мен е никаква. Надявам се това да е било!

Общи условия

Активация на акаунт