Лятна на Мамите от ИБ

• 48 241
  • 578
  •   1
Отговори
# 300
  • Северозапада
Арвен, весело изкарване, без повече нерви и добре да си починеш!
Явно е доста чувствителен Атанас. София хич не се впечатли от това, че баща и ще е сам, докато бяхме на Трявна. Само на тръгване заръча на баба си (свеки) да му готви 😂.
Ние изкарахме добре почивката. Имахме няколко дъждовни дни, но нямаше потопи и наводнения. От 5 коли 3 се счупиха и трябваше да се ремонтират, но за сметка на това от 7 деца нито едно не се разболя и компанията беше страхотна.

# 301
  • В сърцето на любимия човек
Имаме Драма - сложих тази вечер слипчета на Йоан, да свиква лека по лека (и друг път съм му слагала за по малко). В началото всичко беше ОК, докато не се напишка. Рев, ама рев. Около минута не разбрахме защо плаче, решихме, че се е ударил някъде. Обяснихме, че няма нищо страшно, че така става като се напишка и само трябва да каже, че има пиш и ще седне на гърнето и няма да е мокър, обаче много се разстрои. Едва го преобух с други слипчета и при второто леко пишване нещата станаха по-зле Sad
Нормално ли е да реагира така?
Искам да махнем памперса другия месец когато яслата почива.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 21:25 от пънче-мънче

# 302
Ми не е готов.
Детето е под две години. Не го насилвай.

# 303
  • NE
И аз съм ЗА идеята нещата да се случват щом детето е готово. Специално за памперси не бих крояла планове. Сменях и на двамата памперси и оцелях. Дори не помня да е било зор. Йоан си е капризен на дупе, така че е характер до някаква степен.
Ние имаме гости с две деца - 7,6 г. и 1,1 г. Лудницата е умопомрачителна. Татковците искаха да гледат мач навън, но им позволихме само ако вземат момчетата, които са 3 броя ...само.
Вилизар вчера ми спретна жестока истерия за колички, сладолед, топчета, яйца, багери. Оставих Алекс с гостите за да го върна. Толкова полудяла не бях се чувствала никога. Днес е по-нисък от тревата. Адски напредна за тези дни с приказките. Ама то тяхното бебе на 1,1 г. вече говори и отговаря с да и не.

# 304
  • В къщурката на хълма на феите
Здравко и той е истеричен като му покажа лайното в памперса и го питам що е там .. обаче упорито си трае .. и за да не го хокам като тъща му, да го похваля Grinning ей ся си взе чаша от шкафа, дръпна ме за крачола и каза со-сок Grinning

# 305
  • shumen
Арвенче,да си изкарате страхотно сега.Тези мъже не знам защо не мислят с главите си като питат нещо само.
Цвете,и Дени ми спретва подобни истерии от време на време все още,но не винаги му се получава да успее да пробие с рев и инат.
Пънче,според мен не е готов още да махате памперса.
Меци,браво на Здравко.Ще проговори детето скоро и ще видиш,че ти са били напразни притесненията.
Поспаланче,наистина,ако го беше завел на заведение можеше да мине и по тънко като гледам,но явно е решил,че ще мине с хот дога и затова го е купил.Тази вечер си приказвахме с Дени и той каза,че и дори не му го е купил в момента,а го е изкарал от някаква торбичка в колата и той не го харесал и не ял затова.
А Вие как сте?Приготвяте ли се за рождения ден на Бубето?
При нас от вчера са сборна група и засега му харесва на моето,въпреки че от тяхната си група са само 4-5 дечица.

# 306
  • В сърцето на любимия човек
Той хубаво не е готов, ама и памперс не иска - дърпа го, събува го, отлепва лепенките. Като е гол и се изпикае изобщо не се впечатлява.

# 307
  • София
И при Марти нещата с памперса не вървят, продължава упорито да си ака в гащите.Rage
Приемам съвети.
Пънче, отглеждаш си характерче май май.....нещата ще се случат, когато му дойде времето, до тогава колкото и да ти е неприятно, здрави нерви.....гуш.
Арвенче, приятна мечтана почивка с много слънце и радост.
Цвете, радвам се много за напредъка ви.

# 308
  • до едно тепе
Пънче и това ще мине. Явно чувството да са му мокри гащите го ужасява. Малък е още. Говори му обаче. Обяснявай спокойно защо е така и лека полека като стане готов ще махнете памперса. Една идея ще ти дам дай му да си избере какво да носи-памперс или слипчета-може пък да реши,че по-малкото зло е за предпочитане.
Арвенче хубаво да си починеш.
Преместих Слав в друга детска градина днес. От 17 септември ще е с нови деца и нови госпожи. Дано се адаптира лесно.
Вчера поръчах тортата за РД, в петък отиваме при нашите да оставим Слав за един месец и ще сме там в неделя. Няма да има кой знае какво празненство. Само с нашите и тортата. Предпочетох така пред лудницата да събирам родата( мъжовата) в къщи. Миналата година ми стъжниха празника и си обещах да им е за последно.

# 309
И при Марти нещата с памперса не вървят, продължава упорито да си ака в гащите.Rage
Приемам съвети.
от набора е да знаеш .. мъжките нещо са дефектни от линия 2015 Grinning Grinning Grinning

# 310
  • София
Приемам съвети.
от набора е да знаеш .. мъжките нещо са дефектни от линия 2015 Grinning Grinning Grinning

SmileySmileySmiley Поне не съм сама в страданието.

# 311
Ани хич даже .. тая сутрин влиза мушморока в тоалетната с мен и понеже обикновено соча аз къде пишкам и той как си пишка в гащите, ама тая сутрин ми се спеше и реших да пропусна .. кво ще пропускам .. той си опери пръста посочи мен, посочи гърнето, после посочи себе си и гащите си, ухили се и си тръгна .. сериозно се замислих дали да не го удуша!

# 312
  • Сливен
Аз пък от моето поколение 2015 точно за гърнето не мога да се оплача (то при Тео от нищо не мога да се оплача), май съм разказвала, че миналата година по това време вече беше по гащи, за една седмица се научи, изуми ме. Явно е бил готов, защото и аз като вас съм убедена, че иначе няма как да стане.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 21:00 от roxanna

# 313
Рокси ти сигурна ли си, че е роден през 2015? Grinning Grinning Grinning

# 314
  • shumen
Пънче,ще свикне Йоан като му дойде времето.
Поспаланче,да си изкарате хубаво на Бубата рождения ден.Ах,как искам и аз да изпратя някъде Дени и да си почина малко без него,но няма да е скоро.
Рокси,браво на Тео.Явно е бил готов и лесно сте махнали памперса.

Общи условия

Активация на акаунт