Лятна на Мамите от ИБ

• 48 242
  • 578
  •   1
Отговори
# 285
една супа с хляб  и кило череши са около 8 лева. Даже и за сок ще има.

# 286
  • shumen
Сигме,на мен това ми е ясно.Но на баща му явно не е,а и гледа да мине по тънко.

# 287
  • до едно тепе
Колко да му е тънко. Хот дог от будка на центъра тук е май към 2 и кусур. В ресторанта(турски) до нас огромна порция  пилешка супа с безплатна  пърленка на жар е 2,50( поне беше преди година), агнешката е 4лв. Порцията е огромна- 3-ма човека се наяждаме с 2 супи(агнешки, пилешката е малко по-малка- като да стигне на детето)  Мойто ако го питам шоколад или такава супа ще предпочете супата. Може и пицата да зареже даже. Затова ти казвам като се обади даваш телефона на детето и да си говорят. Посещенията по график, определен от съда. През другото време идва, тропа и седи отвън. Щом не разбира от дума това е начина. Можеш да се разбереш с човек, с говедо си трябва тояга.

# 288
  • Варна
Аз пък съм бясна на ММ,  ама толкова бясна,  че ми иде да му извия вратът,  ако можех...  С Атанас щяхме да ходим на почивка за няколко дни,  баща ми даже си взе отпуск,  за да дойде с нас,  да не стоим сами в къщата в Шабла,  Атанас от седмици пита кога ще ходим,  беше толкова щастлив и моят да вземе да се изцепи вчера: " И сега тати сам ли ще го оставите? "  Еййй,  това дете като му стана мъчно,  почувства вина,  че ще остави горкия си баща за цели 5 дни и като ревна,  че няма да ходи без татииии...  И сега ще си стоим в нас Sad  Така имах нужда от тези 5 дни,  чакам ги от цяла година,  нямаме шанс да отидем никъде иначе. 

# 289
Как  ще оставате бре?
Тати да обясни на детето, че няма да е самотен, че ще му звъни да го чува, че ще си намери занимавки.
Ти си луда, ако станеш.
Не може ли и тати да вземете и да пътува.

# 290
  • Варна
Как  ще оставате бре?
Тати да обясни на детето, че няма да е самотен, че ще му звъни да го чува, че ще си намери занимавки.
Ти си луда, ако станеш.
+1. Ако трябва тати да каже, че ще дойде по-късно. как ли пък няма да остана в града като имам планирана почивка и къщата на плажа ме чака. Ама наистина сами си го правите, много лесно отстъпвате позиции. Да ми се накриви на мен Борислав по подобен начин, вземам си шапката и го оставям на тати му.

# 291
  • Варна
Баща му спи по 4-5 часа в денонощието,  няма как да пътува, аз не бих била спокойна.  Обяснихме му и двамата не знам колко пъти,  че ще се чуват и т. н.  Сега и братовчедка ми,  която е на 10 ще му се обади,  да го увещава.  Не мога на сила да го навра в колата и да реве дни наред -  способен е.  Дано успеем някак да го убедим.  Никога не лъжа Атанас,  за това не мога да му кажа,  че баща му ще дойде по-късно,  той ще го чака и ще пита,  в най-добрия случай ще ревне вечерта и може да си откараме цяла нощ така.

# 292
  • Варна
Не говоря да го лъжеш, че баща му ще дойде същия ден, а че ако може ще дойде по-късно, в края на седмицата или нещо такова.

# 293
  • В къщурката на хълма на феите
и моят да вземе да се изцепи вчера: " И сега тати сам ли ще го оставите? " 
мдаааа откак почнах да подпитвам в такива ситуации Мецан дали е малоумен и като му приложих същата техника на него и спря .. пак се изтърва от време на време, ама го оставям сам да се спасява .. аз на твое място оставам Атанас и баща му и си вземам шапката ..

# 294
Лелеее, ММ ако разбере, че ще изчезнем за 5 дни, ще ни отключи вратата, ще ни пренесе багажа, и ще заключи след нас с 20 резета Grinning

# 295
А некой лев няма ли да ви даде?

# 296
  • до едно тепе
2 годишни заплати минимум а.
Шегувам се, разбира се.
Моя ако ми извърти такъв номер ще му се стъжни просто.

# 297
Е, аз не чакам да ми дава, така или иначе той издържа цялото семейство - взимам си Grinning

# 298
  • Варна
С триста зора успяхме да убедим Атанас и все пак стигнахме в Шабла,  обаче колко нерви изхабих... 

# 299
  • Сливен
Арвенче, сега хубаво да си изкарате.
Тео нещо се натрови от храна, вчера доста повръща. Днес го водих на лекар, дано му мине. Интересното е, че повръща само докато спи. Няма температура и други екстри.

Общи условия

Активация на акаунт