Лятна на Мамите от ИБ

• 48 240
  • 578
  •   1
Отговори
# 315
  • Сливен
Рокси ти сигурна ли си, че е роден през 2015? Grinning Grinning Grinning
Аха . При мен проблемът е 2012 Simple Smile
Да са ни живи и здрави, другото се нарежда.

# 316
  • shumen
Рокси,то и моето 2012 е диво.Има моменти когато съм до него и пак успява да се пребие подобаващо.

# 317
  • до едно тепе
Шшшт и 2012 и 2015 са си екстра децата. Няма бъгове. Характер е това и инат- магрешки. Хахахххх.

# 318
  • Варна
А за 2013,  каквото и да кажа ще е малко...   Да са здрави само и Господ да ги пази!  Дано не ме диспансеризират някой ден 😵 😵 😵

# 319
  • Лондон/Пловдив
С памперса трябва много инат и сили ако се тръгне по рано да се маха при повечето деца . Просто започваш и все някога ще се научи Simple Smile големия ми скъса нервите като се наакваше 3 месеца в гащите . Що гащи изпрах и колко още изхвърлих , най редовно му беше като идем на парка и там да се наака като се заприказвам , голяма маймуна беше Алекс . Малкия с него доста по лесно се случиха нещата , но пак 1 месец прах наакани гащи и с него .
Дани добре де остави го БМ вече , знам 150лв не са изобщо пари , но нали работиш и ти и си при вашите , помагат ти . Живей си живота и потърси вече мъж , че имаш нужда усещам .
Арвенче браво Simple Smile ще я избуташ докато се усетиш и другата половина . Все едно вчера започна Simple Smile
Още 13 дни до моята почивка , вече така бавно ми минават дните , нямам търпение да помириша Пловдивския въздух 😆 
Тук е една жега , вече цял месец е 30 градуса и капка дъж не сме видяли , нещо нетипично за Англия , басейна само го празня за да го измия , голям кеф .

# 320
  • до едно тепе
Чери, пловдивския въздух вече е така покъртително мръсен,че хич не е и за дишане. И коли, движение, ненормалници по улиците яко. За ремонтите и затворените улици да не ти говоря пък.

# 321
  • NE
Ние нали имаме приятели от Пловдив вкъщи и хората яко се кефят на чистия въздух и морския бриз. Ползват вълните за бял шум.Joy

# 322
  • shumen
Чери,то ако зависеше от мен нямаше да го търся хич.Ама все пак дете има.
Цвете,аз пък искам на морето да съм.

# 323
Нали нямаш проблеми с издръжката. Дава ти я редовно.
Я, си живей  живота. Мъже бол. Даже колкото и невероятно да ти звучи има и свестни.

# 324
  • В сърцето на любимия човек
Да си похваля момчето - днес слезе сам по стълбите във входа, без опора Simple Smile Беше твърде зает да носи два памперса и чадър и реши, че няма да ги пусне, за да ми даде ръка Simple Smile
Снощи пак му сложих слипчета, повече от час , час и половина бяха сухи, нямаше рев, но явно му е странно с тях. Баща му от солидарност се разхожда и той по боксерки пред него и му говори, че и той носи гащи, сочеха си бельото, големи скици бяха Simple Smile
Според това, което съм чела за готовност на детето един от признаците е да има интервали от около 2 часа, в които да е сух и да може да качва/слиза по стълби без опора.

Арвенче - да си изкарате хубава почивка!

Дани - момичетата са прави, време е да продължиш напред.

# 325
  • В къщурката на хълма на феите
малеее ако чакам Здравко да почне сам да качва и слиза стълби - ще свалим памперс около 3ти клас .. оооф кво ще го правя тоя Здравко Sad

# 326
  • shumen
Сигме,дава я поне засега.Май наистина сте прави,че ми е време да си потърся друг.
Поспаланче,а бясни са 2012.Моето тази вечер го потвърди,а как ще копирам поста си от фейса и тук.
Ние тази вечер пак бяхме в спешния.Вземам Дени от градина и гледам,че е кротък и викам е,че мирно стоят,а лелята ме праща да го видя как се е контузил и защо стои мирно.От бягане да стигне пръв се спънал,паднал и се ударил в една метална лодка на двора и яко си разцепил устната.Сестра след 16 часа нямат затова ни пратиха в спешния и там го залепиха,но само отвънка.Отвътре доктора каза,че няма как да се лепи.На всичкото отгоре и двата зъба отпред отгоре са му влезли навътре.

# 327
  • Sydney
Ми тук съм, но време нямам...

Ема е в зимна ваканция от днес две седмици, зимна зимна, колко да е зимна, днес беше 25-26...

Почна и новата финансова година, имаме одитори (добре, че са в ейч кю, не при нас), минахме и ИСО сертификация, сега си търсим нов офис, щото стария ще събарят сградата...

# 328
Какво работиш ти?
То вашата зима по-топла от нашето лято  Joy

# 329
  • Sydney
В една ирландска компания за куонтити сървейнг... до скоро бях единствената жена в офиса, заобиколена от луди ирландци, едно франсе и един китаец...

Зимата кърти, но има и мн студени дни...

Общи условия

Активация на акаунт