Лятна на Мамите от ИБ

• 48 232
  • 578
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Еее,  Алексче,  ужасно неприятно е това,  как няма да побеснееш?!?  Дано бързо си намерите хубава квартира!  Как е Ели?
На Атанас не знам кога ще му имам доверие,  голям заплес е милият ми,  а взе и да се опитва да ме лъже 😵
Тръшна ни някакъв ужасен вирус с ММ,  от 2 дни едва се нося,  дано успеем да опазим Атанас.
Сигме,  Желязка,  как е?
Момеее,  да не се изгуби в планината?  😁

# 406
  • Северозапада
Пънчето да намине да каже как са? Hug
Алекс, ужас! Трябва да се направи някакъв "регистър" на такива некоректни наемодатели 😡

# 407
  • NE
Това си е сериозно спестяване на ценна информация. Дано успеете да намерите нов апартамент.
Последна седмица на градина при Вилито. Почват да се харесват с най-новата госпожа. Тя (изненадващо) го хвали и споделя всичко като ме успокоява, че с времето ще се кротне. Днес ял торта. Вкъщи хапва вече домашна храна, но пак по негов вкус. Това е сериозен напредък.
Началото на септември съм отново на работа. Имам нов директор, който не харесвам твърде, но ще трябва са се адаптирам. Алекс ще го гледа майка ми и татко му. Поне да не го мисля.

# 408
  • shumen
Алексче,как да не си бясна.Дано скоро си намерите ново жилище,което да Ви удовлетворява с Ели.
Цвете,радвам се,че свиква Вили с новата госпожа.
Поспаланче,то и аз му нямам доверие,но майка ми не знам защо е решила,че ще се прибере.Тази вечер се мъчи да иска да излезе сам,да ме чака пред блока,но не позна.

# 409
  • NE
Дани, що просто не я накараш да ти се обади в миг на такива питанки или ясно да поставиш правила? Не се пуска детето и толкова. Малък е, живеете в голям град. Времената нямат нищо общо с нашето детство. А Дени е дете и ще пробва да се отскубне щом е позволено веднъж.

# 410
  • В сърцето на любимия човек
Отчитам се с мома тежаща около 915гр (според мен може и да е малко повече)  Simple Smile
Докторката се впечатли от шутовете и, а за мен са като галене с перце след ритниците на Йоан hahaha
Върнахме се от почивката живи и здрави, доволни сме, сега хич не ми е работно, ама ...
Йоан сякаш изведнъж порастна - започна да казва всеки ден нова думичка, да се опитва да прави прости изречения от 2-3 думи, опитва се да заспива сам, гушкайки един плюшен зайо, но същевременно започнаха някакви кошмари и се мята и приплаква по цяла нощ. Започна да се страхува от котки и от тъмното Sad Надявам се скоро да го израсте, уж обясняваме, че котетата са добрички, че нищо няма да му направят, но като види котка и спира на място и започва да маха с ръка, за да я изгони.

# 411
  • Северозапада
Само така да расте момата. Хубаво е, че Йоан сам е проявил желание за заспиването. Да не се е уплашил в яслата от някое коте? А за тъмното, сигурно започва да му работи въображението и затова да му се вижда страшно.

# 412
  • В сърцето на любимия човек
Уплаши се още преди месец от едно от дворните котета на майка ми, хем дори не го доближи. Самото коте, обаче, явно му изглеждаше по-страшно (черно на жълти петна). Още същата вечер когато се убедихме, че се плаши от него, го дадохме на съседи на друга улица, но от тогава проблема си седи на дневен ред Sad Май ще трябва да ходим да купуваме някакво плюшено коте и да го храним, галим и т.н.
Снощи 1 час не можахме да го приспим, защото според него имаше коте в стаята, викахме тати да го изгони, светнахме всички лампи, въобще - пълна програма. Накрая баща му го приспа на ръце в 11ч, а обикновено до 9:30 е заспал.

# 413
  • shumen
Пънче,все така да расте момата.Дано му минат скоро страховете на Йоан.Дени пък ми го е страх от кучета и ни подариха едно плюшено и сякаш малко му мина или аз така си мисля.
Цвете,вече съм им казала да не го пускат сам,а и майка ми сама каза,че му няма вече доверие.
Ние утре заминаваме на море и само се моля да ми е здрав Дени и да си изкараме страхотно.

# 414
  • Sydney
Алекс ужасна жена! Дано бързо решите ситуацията...
пънче-мънче ще мине, просто му тр време... браво за другото...

# 415
  • shumen
Ние сме на морето.Изкарваме си страхотно засега.

# 416
  • shumen
Момичета,как сте?
Ние се върнахме от морето.Изкарахме си страхотно,но последния ден Дени се разповръща.Тъкмо оправихме това и от онзи ден пък започна разтройство.Вчера го водих на лекар и се оказа,че е летен вирус.Изписа му Ре комфорт и Диарекс прахчета и диета 2-3 дни,която не ме питайте как спазва.

# 417
  • shumen
Момичета,как сте?
Ние се върнахме от морето.Изкарахме си страхотно,но последния ден Дени се разповръща.Тъкмо оправихме това и от онзи ден пък започна разтройство.Вчера го водих на лекар и се оказа,че е летен вирус.Изписа му Ре комфорт и Диарекс прахчета и диета 2-3 дни,която не ме питайте как спазва.

# 418
Дани, много кофти тоя вирус, ние вкъщи го минахме всички, че и майка ми и баща ми и сестра ми с децата. Изобщо не искам да си спомням как близнаците и големия повръщат и аз се чудя къде да огрея.

# 419
  • до едно тепе
И нашата почивка мина. Децата се държаха горе долу добре. Още са вкъщи, но от понеделник ги засилвам по направленията да си пооправя къщата. Имам много неща за разчистване и ще се възползвам докато не съм се върнала на работа да ги махна и да поосвежим вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт