Лятна на Мамите от ИБ

• 48 231
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Събираме се май вече......на есен с песен или както се казва- пилците ги броим на есен.

Ние сме добре, на мен започна вече мощно да ми се гади, мъжът сега е в командировка.....оцеля някак след новината, хаха.

Алексче, как си, мислих си за теб сутринта, какво стана с апартамента?

Емека, ще те ползвам като пример и извор на инфо, ако нямаш нищо против, че тъкмо бях смела и решила, че тая бременност няма с какво да ме изненада и ето ти....близнаци Simple Smile Цял нов свят.

# 421
  • NE
Този вирус го минахме. Сега сме със сополи и кашлица при Вилито. Засега нещата не са сериозни, пупу.

# 422
  • Северозапада
При нас нищо ново. Всеки си е по направленията - ние на работа, детето свеки я гледа през деня. Още малко има ваканция и да си влиза в ритъм, че много се разлигавя летата.

# 423

Чери, нямам нищо против , стига да съм полезна с нещо Simple Smile А все пак сме и съгражданки, доколкото помня Simple Smile

# 424
И да допълня, че все бързам да го изпращам. Аз бях в шок още от кръвния тест, като видях цифрите. После имах „вълнуваща“ бременност, а сега наистина вълнуващ всеки ден е с тях. Лятото пък съм и с на сестра ми децата, общо стават 5 , хич не скучая, мъжа ми го няма и днес като видя снимка, каза, че сме подвижен цирк 🤣

# 425
  • В сърцето на любимия човек
Аз съм в офиса, броя вече дните до 45-дневния. Детето с някакъв луд късмет го взеха на сборна група, та поне едно притеснение ми отпадна, че наистина няма кой да го гледа (свеки освен всички останали болести от вчера са и казали, че има и тромбофлебит, та съвсем го е закъсала).
Не съм спала от дни повече от няколко часа - снощи Йоан писна в 1ч и едва успяхме да го приспим след 4ч. В момента, в който легнах, беболина реши, че не и е удобно нито на ляво, нито на дясно и съм заспала някъде около 5ч. Съответно в 7:30 всички дружно станахме, за да се приготвим за работа и ясла. Предните дни пък освен пробуждането на детето ме мъчиха крампи.
Честно, вече разбирам какво имаха предвид Момето, Феичка и другите майки на деца с малка разлика като разправяха, че нямат търпение да дойде момента с раждането, за да се наспят няколко дни...

# 426
  • Бургас
Emeka, може ли да кажеш как ти мина бременността?Кога ги роди, как беше в началото с тричките, младежът как понесе двойната изненада Simple Smile Кога му казахте......все такива едни неща ми се въртят, няма ли в тоя форум тема за близнаци?

Пънче не е ли оферта да излезеш в болничен до края, ти май беше казала, ама честно пиле ми е изпило мозъка......

# 427
Прашулинке - по документи съм в болничен, на практика съм на работа (по финансови причини).

Има не само тема за близнаците, ами цял подфорум Mr. Green заповядай:
http://www.bg-mamma.com/?board=379

# 428
  • NE
Пънче, няма да се наспиш, но поне ще станеш по-подвижна.
Аз не помня кога се наспах последно. Тя Момето трябва да му вижда рахата вече.
Снощи Вилито стана с рев. Обикновено спи като умрял. Мисля, че сънува кошмар. Алекс пък от дни не спи сам защото вади зъб и спя с него седнала. Само така не мрънка. Той си е мрънкало, поне не реве оглушително като брат си.
Като включа и адската жега и липсата на климатик, че без това сме болни, жадувам за по-нормално време.

# 429
Страшно успокоение hahaha
Егати занижените критерии имаме вече - да се изкъпеш спокойно и по възможност да имаш повече от 2ч непрекъснат сън Mr. Green

# 430
  • shumen
Пънче,още малко остава.
Цвете,да се оправя скоро Вили.Дени от как са сборни групи не ми е боледувал сериозно,но той почти и не ходи на градина от края на Юли.От другата седмица го пускам,че вкъщи вече пощуря,а и дето вика Мравето се разлигавя много.

# 431
Чери, ще ти пиша на лично, за да не спамим много близнашко в темата Simple Smile

# 432
  • до едно тепе
Не ни пречите. Аз съм писала май. Вкараха ме в един филм втората бременност. 15 дена мислех ще се появи ли втора сърдечна дейност, ноо си остана само Бубата. Та разбирам я Прашулинка донякъде. Blush

# 433
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче, няма да се наспиш, но поне ще станеш по-подвижна.
Аз не помня кога се наспах последно. Тя Момето трябва да му вижда рахата вече.
аз още нищо не съм видяла Grinning

# 434
  • В градината...
Привет, момичета!
Чета хубави новини за Пънчето, много се зарадвах.
Мъчно ми е и носталгично като си спомня трепетите, които сме споделяли. Но сега, с детската лудница у дома, всичко е купон на макс.

Общи условия

Активация на акаунт