Лятна на Мамите от ИБ

• 48 234
  • 578
  •   1
Отговори
# 390
За бой е майка ти, не детето.
Как въобще имате доверие на 6годишно?

# 391
  • Бургас
И аз се зачудих кога точно бих се престрашила да я оставя сама навън.Малки ми се видят още.

И аз събирам багаж, утре сутрин рано потегляме.

# 392
  • NE
Аз не бих имала доверие на моя Вилизар. Дори му нямам доверие, че ще върви по пътя пред мен, без да е хванат за ръчичка.
По спомен в първи клас ми беше зор дори да се връщам сама от училище. Научих се, но ме беше страх в началото.

# 393
  • Северозапада
Две комшийчета близнаци на 6 редовно играят сами пред блока. Родителите уж ги чуват през прозореца, ама един ден момиченцето рева 10-15 мин. (май беше паднала) без да реагира никой.

# 394
  • shumen
Сигме,то,че тя е за бой,за бой е.Уж каза.че го гледала и го видяла,че си дошъл към блока,но не се прибрал,а видял някакви деца от съседния блок и едното го питало може ли да играем и той тръгнал след него.Сега е наказан без ТВ,а и му казах посмее ли още веднъж да го направи този номер и без море.
Мраве,аз сам не смея да го пусна пред блока,защото изчезва без да се обади и обикалям да го търся.Той с мен стой и пак забягва,а какво остава сам.

# 395
  • Sydney
Аз бих набила канчето на майка ти, не на детето, защото тя му е позволила... няма значение, че го е гледала... ами ако го дръпне някой и да гледа и да не гледа полза никаква... явно толкова е и гледала щом е звъняла да види...

Безотговорност е това в случая...

# 396
  • Бургас
Ивейн умее да се пази, уж набивам канчето за пресичания и подобни, ама малки са....И предвид вече доста опасният живот и хора, сигурно доста дълго ще съм и придружител, а и тя е от по страхливките и си ме търси, за щастие, не се отделя навън от мен.

Аз пак съм кукувица. С Ивейн ставах в 4, напълно наспана, поне сега ставам в 5.....и снова като кукувица из апартамента. Откачена работа. Мислих поне този път да работя по до късни седмици и чак зимата да си остана вкъщи, ама с това среднощно бодуване към 15 часа, ако не спя съм адски неадекватна.

# 397
Да бе, на 4 и половина може да се пази. Чушки. Децата толкова лесно се лъжат, чеееееее по добре да не знаем.
Дани, отново ти казвам, че детето не е виновно. Дете е, подлъгало се е. Коли минават, хора......

# 398
  • shumen
То и неговото,ама и нейното набивах.То говорих,говорих и снощи още с излизането с мен пак хукнал с онова диване,а уж съм забранила с него да играе.
Прахче,и аз нещо не мога да спя в последно време.Будя се по 100 пъти на нощ,с часове се въртя и накрая ставам.

# 399
  • NE
Аз и да искам за спя, трудна работа. Свикнах със сумарно 2-3 часа на денонощие.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 14:53 от Flower Fairy

# 400
  • В къщурката на хълма на феите
Имаме магазинче на около 15 метра от входа .. само че входа на магазинчето е от другата страна където не мога да го виждам .. Ема и до там не я пускам сама .. тя ще иде и ще се върне без помощ, обаче не съм сигурна дали някой няма да си я хареса каквато е беличка и хубава /не, че щот е мойта Grinning / .. Мецан едно време на почти 4 годинки свеки го е пращала да купува сам кисело мляко за сестра си, но аз във времената дето живеем, я нямам тая смелост ..

# 401
  • до едно тепе
На 6 и половина му нямам доверие. Хич ама изобщо. Днес с мен беше и от лиготия щеше да скочи на пътя, където паркираше един дядка и щеше да го помете. Свеки го праща да и купи хляб, о стои на входа докато той минава 15м до вратата на магазина и реално няма накъде да свие. Пресича само паркинга и тя му казва кога да тръгне. На светофар му нямам доверие че ще спре, макар че много от малък говоря и показвам. Племенника към 10 почнаха да го пускат сам около блока. Сега на 12 ходи сам на китара с рейса и седи сам следобедите след училище. Забелязвам обаче, че децата в малките градове са по- самостоятелни от по- малки. Просто обстановката е по- различна от лудницата в големите градове.

# 402
Не сравнявайте с едно време.
Едно време се прибирахме само да ядем филия с лютница и веднага навън с колелетата. Ама тогава беше друго. Сега смей да го пуснеш.
Евентуално на 30.

# 403
  • Северозапада
В малките градове са по-свободни децата, по-спокойно е. Деца от класа на племенницата се прибират от 2ри клас сами. В големите градове са изключение такива деца.

# 404
  • София
Момичета,

Побесняла съм.....от снощи не мога да си намеря място, а от днес още повече.

Скрит текст:
Наемодателката ми е спестила факта, че в апартамента има теч. И миналата седмица детето го забеляза....говорих с нея и тя каза да се свържа с фирмата, която поддържа общите части да дойдат да видят и да кажат от какво. Тя не знаела......"за първи път чувала". Днес пиша един гневен мейл на фирмата и от там една много учтива жена ми се обажда и ми обяснява на дълго и широко, че точно в това жилище имало спукана тръба и е доказано с термографско изследване, че са говорили със наемодателката/собственичката на жилището и са и казали, че трябва да направи ремонт - да се избие и да се смени тръбата, защото така наводнява магазина под апартамента + няколко мазета. Лошо ми стана, като го чух.
Писах на брокерката и тя каза, че щяла да говори с нея.....а аз сега трябва да търся отново жилище, защото така няма как да живеем с детето и недай си Боже избие и се наводни жилището ще откача още повече........... Еййй не съм вярвала, че може да има такива хора. А като ходех на оглед и да подпишем договора нямаше нищо. А нямаше, защото до колкото разбрах предното момиче се е изнесло юни и целия юли водата и била спряна и е изсъхнало и от къде да ми дойде на акъла, че може да има такова нещо! И тя говорила с фирмата, че през юли ще направи ремонт, а то нищо такова не е направила, а директно ни настани.

Общи условия

Активация на акаунт