Лятна на Мамите от ИБ

• 48 235
  • 578
  •   1
Отговори
# 375
  • NE
Поспаланче, да не го е изкълчил? Не е лошо да го види някакъв ортопед.
За държанието е така. Вземем от градина и се почват историите. Не ще да спи вече вкъщи. Да, ама в градината спи от 12 до 15, че и едвам го вдигат. За мен това е по-добре. Вкъщи ще го изтрая толкова.

# 376
  • shumen
Цвете,и Дени вкъщи не спи,а в градината не могат да го вдигнат.Сега са ваканция и познай дали не ми се е качил на главата.Вече нямам търпение да идва 20.08.да се върнем по живо,по здраво от морето и да го пращам на градина,че вкъщи ме побърква,а понеже го водя в една частна занималня казват там е едно от най послушните деца.

# 377
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо,  чета те и ми се свива сърцето Sad Много прегръдки за теб и цялото Мечешко семейство,  най вече за Емка!  Не можете да спрете гърчовете ли?  Иначе спокойна ли е?
не, въобще не е спокойна, вчера беше кошмар, тази сутрин в 5:30 направи гърч .. изобщо чудо на чудесата е .. не ми се говори ..

# 378
Много сила, Мец Heart Аз се чудя толкова ли е трудно с тези лекарства, защо така се получава... не ми отговаряй, просто ви мисля и ще се моля да намерите верния път!

# 379
  • shumen
Мецко,силни гушки за Емка.

# 380
Мец, прегръдки и много сили на теб 😚

# 381
  • NE
Мец, силни прегръдки. И на това ще му намерите цаката. Two Hearts

# 382
  • Sydney
mecani много сила и дано бързо се намери решение Hug
Алекс бързо да свикнете на новото Simple Smile
Arven_89 защото няма ваксини и не искат да го запишат ли?
pospalancho дано не е нещо сериозно...

# 383
  • до едно тепе
Водих го на ортопед днес. Прати ни на снимка на ставите- тазобедрените. ОК е снимката обаче диагнозата е артропатия. Изписа му нурофен и каза, ако не отмине болката и куцането до седмица да го заведем в П- в пак на ортопед и да си говорим за ЯМР на таза. Ще чакаме. Междувременно мисля в понеделник да го заведа да му пусна вит.В12, Д и магнезий.Вторник заминаваме на почивка за седмица и след това сме на проф.преглед при доки. Ще коментираме с нея ситуацията. Мммм и трябва да лежи повечко тези дни. Как да стане като рипа на един крак не ми е ясно. А и плоскостъпие имал. И това трябва да го мислим.

# 384
  • shumen
Поспаланче,дано намерите решение скоро на проблема при Слав?
Алексче, свиквате ли с новото?

# 385
  • София
Меци, много сила и прегръдки ти пращам.

Поспаланче, ужас. Дано се оправи Слав.....как така изведнъж стана? Нещо да не е объркал доктора (диагнозата)?

Ние сме добре. Лека, по лека свикваме......

# 386
  • до едно тепе
Не знам дали е объркал диагнозата. Засега сме на изчакване. Факт е, че тук( в Монтана) с лекарите е много трудно. Попитах приятел лекар при кой да го заведа. Човека беше много внимателен и според мен се попрезастрахова. Не постави конкретна диагноза, но ни насочи какво да не пропуснем. Общо взето силно се надявам да не е прав. Но по- добре да пуснем повече изследвания,отколкото да пропуснем нещо сериозно. Защото това, за което той посъветва да внимаваме е сериозно наистина. Става въпрос за заболяване на тазобедрената става, което я деформира и няма нищо общо с локсациите, които се следят първоначално. Просто даде съвет да имаме едно наум. Особено, ако продължи да куца. И ако се хване навреме, когато още измененията в ставата не са видими на рентгенова снимка, се оправя лежане. Много лежане. Ще видим как ще се повлияе от нурофена за момента и ще го мислим след 10- тина дни.
А иначе за артропатиите четох, че може да е следствие на изкаран вирус. Възможно е и просто да е претоватил крака. В Пловдив не беснее чак толкова като тук. Ритат, скачат, но рядко се докарва до преумора, при която го болят краката.

# 387
  • shumen
Поспаланче,дано не е вярна диагнозата при Слав.Къде ще сте на почивка другата седмица?
Ние ще заминаваме от Сряда на море и утре ще трябва да направя списък какво да нося.За сега за лекарства се сещам за Нурофен и Панадол,Натриев цитрат и пробиотик.Ако Вие се сещате за нещо друго кажете,че да не забравим нещо,че знам ли какво ще стане и сме в друг град.

# 388
  • Северозапада
Меци, гуш на всички! Дано намерите вече правилното лечение!
Поспаланчо, може да се е презастраховал лекаря с диагнозата, но наистина по-добре да направите повече изследвания, отколкото да пропуснете нещо.
Дани, София утре заминава на почивка с нашите. Току що приготвих лекарствата - Панадол, Нурофен, Ентерол, Хидратин алфа, капки за нос, капки за уши, че има басейн, лепенки за рани 😁 и термометър. Ще им спестя инхалатора. Ще има и близалки за път. Там, ако се разболее, ще търсят и лекар, но се надявам да няма нужда за 4-5 дни.
А мен какво ме чака Tired Face Мисля да направя едно основно почистване, докато я няма.

# 389
  • shumen
Мраве,и аз съм приготвила тези неща,но термометъра не се сетих.Ще запиша и него,а инхалатора и аз ще си спестя.За 5 дни дано не се налага да търсим лекар се моля и аз.
Дени е наказан,защото отиде с майка ми у баба ми и понеже сме през два блока и поискал да се прибере сам и тя го пуснала и звъни след малко дали се е прибрал,а то магарето му видяло някакви деца от долния блок под нашия и тръгнало с тях,а ние обикаляме да го търсим.Досега се карах,набивах му канчето и да видим дали ще има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт