Лятна на Мамите от ИБ

• 48 225
  • 578
  •   1
Отговори
# 450
  • shumen
Перу,радвам се,че се разписа.
Мецко,надявам се да си вече по-добре.
Пънче,браво.Лека и безпроблемна до края.
Аз тия дни бягам да търся къде да празнуваме рождения ден на Дени и на работа и съм малко изморена и нямам много време за форума,но наминавам от време на време да видя дали няма нещо ново.

# 451
  • София
Хеййй момичета тук съм.......
Следя ви, но не ми остава време да пиша.
Търсим ново жилище и снощи харесах едно, но може и да ми се измъкне изпод носа, защото заедно с мен имаше още няколко огледа. А съм пред заплата и дори нямам пари за да го капарирам.
Хазяйката реши да прави ремонт и вчера ме постави пред свършен факт, като ми каза че ще идват майстори да оправят тръбите. За няколко часа с 3 избити плочки били оправили теча FlushedFlushedFlushedFlushedFlushedFlushedFlushed мен не ми се вярва, но да видим. До седмица би трябвало да изсъхне.
Аз мисля, до края на седмицата или най късно до 10.09. да съм се изнесла. Времето става студено и няма как да се спи на отворено за да изсъхват стените.

Скрит текст:
Детето е добре. Беше на море с баща си....после на гости ходи при баба си и дядо си. За сега сме се разбрали, че ще се развеждаме по взаимно, но трябва да оправим споразумението. Аз му казах, че претенции нямам....връщам си моята фамилия. Лятото 14 дни при него, уикендите 2 или 3 при него. Той каза, че това нямало как да стане и в съда няма да го приемат. Издръжка не му искам и се разбрахме да си делим разходите за нея.Трябвало да се разберем за режима на виждане, защото като тръгне на училище щяло да стане по сложно и за това да сме го измислили по добре и да сме ОК и двамата. Казах да си говори с адвокатката (той си има такава) и да го направят да ми го даде да го прочета и ако съм ОК ще го подпиша.
Иначе ще се развеждаме без адвокати. Казах му че пари нямам да давам и за адвокат при положение, че можем сами да отидем и да си подадем документите и да се явим и да потвърдим, че искаме да се разведем и всичко това срещу 100 лв. с всички такси.

Иначе аз съм ОК. Вече свиквам с идеята, че съм с нея и се борим сами. Имам подкрепата на моите родители и те ще ми помагат също. Та виждам, че не съм съвсем сама. Приятелите малко по малко оредяват, но и това ми доказва кой е бил истински и кой не.

Скрит текст:
Направих си нов фейс, та който иска може да ме добави към групата.

# 452
  • В къщурката на хълма на феите
Пиши ми подробности с ЛС да те намеря из фейса и да те добавя Simple Smile

# 453
  • shumen
Алексче,радвам се,че сте добре и свиквате сами двете.
За режима по принцип е всяка 1 и 3 седмица при него,за празници и ваканцията.Но добре е да имате режим,за да не е като нашия да не се сеща,че има дете.

# 454
  • до едно тепе
Дани, това дали ще се сеща,че има дете не зависи от договорения режим за посещения, а от самия човек.
 Аз доколкото разбирам на Алекс мъжа и иска да взема детето по-често.
Алекс радвам се,че се настройвате вече на новия начин на живот. Дано намерите и подходящото жилище, в което да си живеете двечките дълго и безпроблемно. Постепенно нещата ще си дойдат на мястото.
Аз пратих днес децата на ясла и градина и съм на режим почивка. Нещо напоследък не мога да спя и ваканцията с пътуванията ми дойде в повечко. Заспах в 10 сутринта на дивана, както си гледах ТВ Flushed

# 455
  • София
Той преди морето всяка вечер я взимаше от детска и аз след работа само отивах да я взема и да се прибираме. Сега се разбираме кога ще му е удобно да я вземе. Снощи остана при него, а днес аз ще си я взема. Уикенда ще е при него, тъй като аз пък ще съм на работа.
По принцип не ограничавам и не въпрепятствам да се виждат, а и няма да го огранича, но наистина ще е добре да се знае кога ще е при него и кога при мен. Така ще свикне и детето, а и наистина като тръгне на училище ще е по лесно.

# 456
Ние сме на същият принцип. Когато може я взима. Мисля, че трябва да се преглътне всякаква гордост в името на детето. Особено ако то се чувства добре при него.

# 457
  • shumen
Сигме,Алекс и ние така се бяхме споразумели,че ще го взема и ще дава пари,но в думите му няма нищо вярно и вече не му вярвам.

# 458
  • Sydney
Моето се опитали да го удушат онзи ден, Та ходихме да се разправяме с тази за дисциплината... има едно момче, което е меко казано агресивно и посяга да бие и души...

Друго - ще сменяме офиса на работа и е голяма разправия, щото си има хиляда и петстотин изисквания... имам си колежка, китайка, до скоро бях сама с мъжете.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 12:06 от benitabeni

# 459
  • Северозапада
Оле, Бени, егати ужаса Open Mouth

# 460
  • shumen
Бени,ужас.Как може да има такива деца не знам.

# 461
  • NE
Ужас,  Бени. Няма ли някакви санкции за това дете?
Вилито с дерматит се оказа. Сега ще видя как ще се повлияе.

# 462
Понеже съм много луда на тема агресия, аз лично бих дала ужасният пример да ида да му извия вратленцето на малкото кивенце.

# 463
  • Sydney
Значи тук нещата бе се решават между родител-дете или родител-родител, ами се отива при учителя. Говорихме с тази, която отговаря за дисциплината и тя каза, че са наясно с това дете и отново ще говорят с майката. Това не му е за първи път нито към Ема, нито към др деца. Казали са при следващо провинение ще го изключат.

Абе тая година не попаднахме нито на клас, нито на госпожа... въпреки, че Ема вече в харесва.

# 464
  • Варна
Ужас!  Какво им става на тия деца,  на родителите?!?  Толкова жестоки дечица има Sad
Атанас,  цяла седмица след градина си го взимам разстроен,  подиграват му се няколко от по-големите момчета от групата,  защото реве като падне или като го ударят,  абе общо взето за всичко си плаче,  чувствителна душа е -  на мен като малка ми се подиграваха за същото.  Говорим му много с ММ,  как трябва да си овладява емоциите,  обаче на мен ми е трудно,  дето съм голям човек,  а какво остава за дете.  Изобщо много се дразня и на родителите, всеки ден може ли да си с нова играчка?!?  Не толерирам гевезелъци и угодия на всички прищевки,  а голяма част от родителите го правят,  за да не търпят тръшканици от страна на децата си.  После такива гевезета ходят и тормозят моето,  а Атанас реве,  че нямал еди каква си играчка,  маратонки или блуза 😵 Та,  докато му обясня,  че той има достатъчно от всичко,  направо се изприщвам.  Онзи ден си позволи да избута чинията си с току -  що приготвената от мен вечеря на земята,  защото искал нова играчка,  а аз не съм му купила.  Стоя наказан -  без вечеря,.
 Като се успокои взех да му обяснявам,  колко благодарен трябва да бъде,  че изобщо има вечеря и родители,  които се грижат за него,  защото има деца,  които нямат това ( редовно вижда няколко деца,  които ровят с родителите си в контейнерите до нас).

Общи условия

Активация на акаунт