Лятна на Мамите от ИБ

• 48 192
  • 578
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Цветенце,  предполгам колко ти е трудно и така се ядосвам Sad Като не им се работи и не им е призвание,  да сменят професията,  е*ати! 
Аз съм в сесия и Атанас отново е болен ( нямам сесия,  която да е изкарал здрав),  с Хемофилус е тоя път в носа,  направи синузит,  конюнктивит,  е*ало си ма*ата...  Сега 14 дни ще е на Зефацет,  после ако остане здрав ще пускаме изследвания и ще го подготвям за последната ваксина.
Поспаланче,  много неприятно,  дано поне не ѝ създава много дискомфорт на Бубата! 

# 91
  • NE
Бързо оздравяване на Насето! Сериозна работа е.
Вилизар е енергичен, но чак толкова труден не е. Иска само някой да му обръща внимание. Не става да стои втренчено на столче цял ден. Там му се карат по-грубо и той им прави на пук.
Днес коренна промяна. Оставям го да спи. Можело, ама трябваше да се разфунтя на директорката. Явно само тя знае, че знам къде да рева.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 08:57 от Flower Fairy

# 92
  • shumen
Арвенче,да се оправя скоро Насето.
Цвете,явно си я поуплашила и днеска е запяла друга песен.
Моето добре,че изкара варицелата да не го мисля,че от онзи ден имат вече десет болни деца.

# 93
  • Sydney
И аз имам да се оплаквам от нашата учителка тази година, но е мн дълго и съм изморена сега...

Отделно диването се клатило на стола в афтър кеъра по време на ядене и столът се хлъзнал и тя паднала като си ударила устата и сега е със скъсана юздичка на горната устна...

# 94
  • NE
Бени, и Вилизар беше направил подобно нещо и стоя с разцепена устна близо седмица.
Ходих до градината да оставя една пижамка. Тази решила, че имам нещо лично към нея. Отговорих, че не ми е лична приятелка. Ако беше лично нямаше да говорим въобще, а да го изместя. Оставам много изумена от разсъжденията ѝ.

# 95
  • Северозапада
Оу, и при нас се случи подобно миналата година, само че се беше прехапала.

# 96
  • до едно тепе
Това си е абсолютно комплексарско. Нямаш си друга работа та да се дърлиш лично с учителките хах.
Офф мен ми трепери душата. Един огромен пес ми изкара акъла днес. Бях и със Слав. Песа се затича с бясна скорост към мен,а аз се сковах направо. Слав пък драсна и се скри зад една кола. Песа скокна и ме пооблиза радостно амааа начина по който изскочи още ми разтреперва коленцата.

# 97
  • Варна
Споко,  Бени,  Атанас беше на година и нещо като си разби устата в кухненския плот и си скъса юздичката на горната устна.  Големи Диванета! 

# 98
  • Sydney
pospalancho бррр... добре, че поне не е било агресивно, ами добронамерено куче...

За устата - ще й мине, знам аз. Колко пъти повтарям да не се люлее ма стола, но не слуша. В нас трудно може да падне освен в кухнята, Ама там е паркет и...

Учителката е мн проста (нашата). Почвам от там, че аз я сравнявам с миналогодишната. Тази, първо няма подход към децата, второ не може да се справи с тях, трето реагира неадекватно, не дава никаква обратна връзка. Ема няколко пъти се е оплаквала, че й вземат гума, молив от ръцете, а тя отсъжда, че не са нейни и другите деца не й ги връщат. Децата я дърпат за косата също (Ема), оплаква се на клявката и тя й отг., че това не било фризьорски салон... и още глупости и глупости....

# 99
  • shumen
Цвете,тая какво си мисли,че нямаш друга работа и сега си си я набелязала и само се занимаваш с нея ли.
Бени,ах,как само ги обичам,ако знаеш,такива учителки.Тя да каже нещо пък аз дали мога да я нахраня знае ли.
Поспаланче,ужас.Моето диване много го е страх от кучета и миналата година така минаваме покрай едно и той така се дръпна както се държеше за мен,че чак ме събори.Тогава ходихме да ни леят куршум и на двамата.

# 100
  • Лондон/Пловдив
Бени нали и при вас са всяка година различна учителка , ще изтърпите . Хубавото на тези смени на учителите е , че ако се падне кофти знаеш , че е за 1 година само .
Цвете тази за каква се има , чак пък лично. Кажи й, че детето ти е най ценното и заради него ще обърнеш градината с главата надолу . Изобщо никакъв подход нямат мамицата им , как пък немогат да се справят с едно дете ,колкото и да е буен и палав все трябва да има начин . Добре , че не им се даваш.
Това време хич не върви , имам още цял месец до почивката в бг , омръзна ми вече този живот . В бг не се чувствам като вкъщи и тук също . Най лошо е да усещаш , че не си на място . Немога всъщност да го обясня , но е гадно . А другото най лошо децата усещат Англия като техен дом , а ние искаме да се прибираме уж др година . Чакаме септември английски паспорти да вземем и ще я мъдрим . Върти ни се из главата Америка , ще ми се пък да опитаме и там , пуста Американска мечта 🤣🤣🤣 уж заради тази мечта сме тук толкова години

# 101
Отивай Чери в Щатите.

# 102
  • NE
Взимам го с песен на уста, седнал на маса и чака. Спал, къде ял, къде не, но го взех спокоен. После бил лош.
А на онази ѝ казах, че ако беше лично, щях да го изместя. Въобще ми се качиха на главата.

# 103
  • В къщурката на хълма на феите
чета и немея .. добре, че не е на мен .. щяха вече минимум 9 дена да им правят ..

# 104
  • В сърцето на любимия човек
Аз пък взех Йоан нахапан по бузата Sad Не е дълбоко, нито голямо, сякаш е нескопосан опит за целувка. Никой нищо не бил видял, а той е малък да си каже. Иначе го взех весел. За сега ще изчакам, ако се повтори и пак никой нищо не ми каже ще питам майките на проговорилите деца.

Общи условия

Активация на акаунт