Първо на Бодливата , да и кажа да е по спокойна всичко ще мине и замине , радвай се на детенце и не му мисли много.
Niunia,не се паникьосвай ами спокоино си направи тест на мен след първото раждане 7 месеца не ми беше идвало та аз всеки божи месец се тръшках да не съм бременна ходих и на гинеколог в 6-тия да види дали ми няма нещо и лекарката каза да не съм се притеснявала.
После като спрях да кърмя редовно не сме се пазили и веднага се видях бременна сега ми е малко трудничко , но мисля че се справям добре и с двете.
Ти гладиш ли чаршафчетата на Мария?Дано скоро и мине на куклата.
Доритт , направи си тест за да знаеш със сигурност в какво положение си!
Ние вече сме добре , ма да се орлача и аз откраднаха ни количката и сега няколко дни няма да можеме да излизаме щото каката ни е немирата и ако нямам количка не рискувам да излизам !
Приятни почивни дни от мен.

Вземи си един тест да си знаеш какво да правиш нататък! 

Какви са тия хора бе, детска количка да откраднат 
Ако четете - Гушки и на вас
, а докато бършех ръцете на Калоян пред магазина чувах как ме коментира .
:Незнам ама тези хора не могат ли да разпознават бебчетата ,а съдят какъв пол са по дрехите.Да кажа ,че анцуга има и синьо така,че е универсален,ама...

Татко ни го няма днес и бях с двамцата герои. Видях се с 1 приятелка на тенис кортовете и големия пощуря да бяга, а Александър само въртеше очи и раздаваше усмивки. Може пък и да е скрит талант детето.
4 часа бяхме в Морската градина. Дано и вие сте навън и бебчовците се радват на времето.
Много хубаво така. Дано скоро ви се размине всичко.
Нашите заминаха в чужбина, мъжа ми не е от най-големите помагачи и познайте...направо изнемогвам
И защо я държиш без памперс? Заради изриването ли? Мога само морално да те подкрепя!
Кураж!

На касата ни попитаха нея да я таксуваме ли,и аз викам" Тц,не става!Нямате толкова нули на дисплея.."
А имах да свърша и хиляди задачки. Ходихме с Бобче и до работата ми даже. Уф от Септември няма начин ще се връщам...
ЧЕСТИТ 5-ТИ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА СИМОНА!
Здравейте! Приятно ми е да се запознаем!Нино се роди на 27.01.2006г. в момента е 8 кг. и е дълъг 64 см., само на кърма сме и бозае когато поиска...Толкова много съм щастлива.Много ме радва този форум и много ми помага да не експлоадирам ...Сами си гледаме бебето и по някога...знаете как е. Поздрави!