ЯНУАРЧЕТА мънички,скоро зъбчета ще имат всички!

• 14 225
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Добро ви утро мамчета на сукалчета,

Първо на Бодливата , да и кажа да е по спокойна всичко ще мине и замине , радвай се на детенце и не му мисли много.

Niunia,не се паникьосвай ами спокоино си направи тест на мен след първото раждане 7 месеца не ми беше идвало  та аз всеки божи месец се тръшках да не съм бременна ходих и на гинеколог в 6-тия да види дали ми няма нещо и лекарката каза да не съм се притеснявала.
После като спрях да кърмя редовно не сме се пазили и веднага се видях бременна сега ми е малко трудничко , но мисля че се справям добре и с двете.
Ти  гладиш ли чаршафчетата на Мария?Дано скоро и мине на куклата.

Доритт , направи си тест за да знаеш със сигурност в какво положение си!

Ние вече сме добре , ма да се орлача и аз  откраднаха ни количката и сега няколко дни няма да можеме да излизаме щото каката ни е немирата и ако нямам количка не рискувам да излизам !
Приятни почивни дни от мен.
 bouquet

# 196
Здравейте, милички!

nenepygka, стискам палци дупето на твоята госпожица бързо да се оправи  Praynig

niunia, дано не си бременна, миличка!Но ако си - още едно щастие за мама  Hug Вземи си един тест да си знаеш какво да правиш нататък! Peace

doritt, и на мен още не ми е идвало  Rolling Eyes Може и след като спрем да кърмим да ни дойде, може и преди това, знам ли  newsm78

makaui daniela , много кофти че са ви откраднали количката Sad Какви са тия хора бе, детска количка да откраднат  #2gunfire

Ние след малко почваме да се борим с пюрето!

Гушки на всички!

Абе Лика, къде си бе душа, нещо ми се губиш?

А какво става с Indian_Rose, Bon_Toni, Salai, Zaicheto, Kleo, Ал Бънди, 7of9 и другите - никой няма в нашия форум вече  Thinking Ако четете - Гушки и на вас  Hug

# 197
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета и бебчета!!!
БОДЛИВАТА,стискам  палци всичко да мине безпроблемно. Praynig
.... Али толкова се кефи на пюрето с тиква, че докато ядеше и заспа  Crazy

Joy Joy
Ще го пробваме тава приспивно пюре rotfImbo rotfImbo
niunia,дано да си се притеснила напразно. Praynig
makaui daniela, нямам думи...Народа съвсем откачи.
Да се оплача и аз.Вчера влизам в един магазин с количката , а продавачката-  някаква  50г  откачалка още от вратата се надвесва над бебчо и почва: "Ах какъв си сладичък ,ох ,че си мъничък ... как обичам бебета " и докато аз гледам Shocked,тя започна да го целува по ръчичките.Е като се ядосах и и викам "Госпожо как си позволявате да го целувате ,първо не ни познавате ,а   ръцете  той непрекъснато   си ги лапа". Тя  се  #Shocked , а докато бършех ръцете на Калоян пред магазина чувах как ме коментира . Twisted Evil
Слънчев и весел   ден от нас! 

# 198
  • София
Vili4ka аз съм тук ама и на мен другите мацки ми се губят Hug
VIVKA абе какви са тези хора как си позволяват  #2gunfireНие вчера бяхме за малко на вън  и понеже Ваньо беше изцапал доста дрехи та реших да го облека с един червен анцунг и нали се сещате каква беше репликата на една лелка:Ау каква красива госпожица #Crazy Sick:Незнам ама тези хора не могат ли да разпознават бебчетата ,а съдят какъв пол са по дрехите.Да кажа ,че анцуга има и синьо  така,че е универсален,ама...
makaui daniela  ама много гадно какви са тези хора незнам #Sniper
niunia  мила незнам какво да ти кажа дано  стане така както ти искаш.Бих се поставила на твое място ,но и аз незнам какво ще правя.Много искам друго дете ама малко по-късно нека Ваньо да проходи поне ,че с крачетат незнам как ще сме.Успех Hug Heart Eyes
А да Ви кажа моя фъстък какъв е манипулатор,усетил е ,че когато се задави го вдигаме и когато го оставя на леглото почва да кашля Joy rotfImboама много е сладък какво да го правя.
Аз за сега ще приключвам ,ч,е при нас взе да гърми та да спря компа.Успешен ден на всички и д анацелувате бебоците smile3541

# 199
  • Варна
Здравейте, мамички и техните бебчовци!  Laughing
Какви ужасии чета! Как може такива неща! Ама момичета и вие добре се оправяте. Ние преди малко се върнахме от разходка и съм като пребииииииита.  smile3534 Татко ни го няма днес и бях с двамцата герои. Видях се с 1 приятелка на тенис кортовете и големия пощуря да бяга, а Александър само въртеше очи и раздаваше усмивки. Може пък и да е скрит талант детето.  photo 4 часа бяхме в Морската градина. Дано и вие сте навън и бебчовците се радват на времето.
niuniaр думай какво стана с теб! Успокои ли се? Предполагам всичко е наред. Като се замисля и на мен не ми е дошло още, но го отдавам на кърменето, а и другите мами така успокоително говорят...
 nenepygkaр то голям купон е било у вас.  newsm10 Много хубаво така. Дано скоро ви се размине всичко.
Аз изчезвам, че бебчо вика "Хайде, къде се загуби?"  newsm53
Поздрави на всички!

# 200
Хей здраейте, милички!
То май всеки с проблемите си тцтц. Как може така да крадат тея хора незнам! И да си позволяват да целуват чужди бебчета! Тоз народ наистина не е в ред вече!
niunia спокойно...аз си мисля,че няма да си бременна. Цикъла след раждането не е съвсем нормализиран и може да закъснява, да подранява...И все пак ако си, много ще се радвам! Макар, че знам че ще ти е много трудно. Дано всичко се нареди както ти искаш! Peace
Аз тука откачам. Симона я държа без памперс и слагам едни парчета, пера и гладя като луда  ooooh! Нашите заминаха в чужбина, мъжа ми не е от най-големите помагачи и познайте...направо изнемогвам Sad
Мони се събуди, отивам...
Приятен уикенд на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 18:23 от nenepygka

# 201
  • Варна
ААААААААААА! Как така няма да помага???  smile3512 И защо я държиш без памперс? Заради изриването ли? Мога само морално да те подкрепя! Weary Кураж!  Wink

# 202
Здравейте и от нас! Heart Eyes

niunia и да си бременна,ще са с година разлика,което е супер! Ти нали вагинално роди,тогава не е страшно.И с едно детенце е трудно,но пък с две е двойна радостта!  Peace И ние искаме второ живот и здраве,но трябва да мине година от секциото.

makaui daniela как ви я откраднаха количката?! Shocked Ама че случка!!
BON_TONI и мен все ме питат "какво е бебето"?!Дари я обличам предимно в синьо,зелено,жълто и червено естествено,просто не обичам розово,в краен случай много бледо.
И почти всичко в маг.е розово,в парка гледаш едни мимиченца от горе до долу в розово,еднакви!  Stop
nenepugka не е добре положението,но го приеми като тренировка за второто,я прибави към ситуацията една ходеща и пипащта на всякъде Симонка... Wink

Vivka според мен си била прекалено тактична с тая госпожа..!  Twisted Evil

A сега малко за нас..
Най-накрая ходихме до Хит семейно,кошчето с Дари сложихме в голямата количка,тя си разглежда по щандовете и раздава усмивки. Simple Smile На касата ни попитаха нея да я таксуваме ли,и аз викам" Тц,не става!Нямате толкова нули на дисплея.." Mr. Green
Накупих от шест марки пюрета,най ме съмнява че ще яде карфиол и това от броколи,ама да видим.А,и една каша взех на "Blevit Plus"/ориз+царевица/ става и за комбинация с някое плодово пюре. Peace
Довечера ще имаме гости и пак няма да мога да се наспя,мъжо се бъзика,че и с гости и без гости ще се наспя когато Дари завърши у-ще.. Joy

Весел уикенд и приятни разходки и от мен!

# 203
Хайде да се разпиша да не ме забравите  Mr. Green
Чета несхто все неприятни случки в нашата темичка. Ще ме извините, че няма да отговоря по именно, но да знаете, че съм с вас и ви мисля!
Ние сме сами от вторник, мъжа ми е в командировка и ще се върне чак утре късно вечерта и вече ми избиха чивийте  Close А имах да свърша и хиляди задачки. Ходихме с Бобче и до работата ми даже. Уф от Септември няма начин ще се връщам...
Не мога да си представя да се оправям така с още едно зверче, камо ли с още две  Twisted Evil
май не е за мен тая работа  Embarassed може би немога да се организирам като хората ама какво да направя...

А я да ви питам какво мислите за новите "стари" пелени:
http://www.bambinomio.nn-bg.com/system.html#Система
нещо се зачудих тези дни дали има смисъл

БОДЛИВАТА в Хит има ли оризова каша някаква, Фризокрем или Беби или пък Хип? Ако си видяла де. Аз обаче се замислям дали да не си започна със зеленчу, че ще ни се пръснат бузките в скоро време  Laughing

Хайде лека от нас!

# 204
Bistra_D ми не помага, само го карам да върши туй онуй, а той се изнервя. Тази вечер щял да излиза и извика свеки да спяла при мен  Sad Много съм го била изнервила днес...Понеже аз откачам вече и съм тооолкова изморена ooooh!
БОДЛИВАТА да ти кажа ние пробвахме тва карфиола, малеее отврат е. Съжелявам че съм купила от него още 1-2 бурканчета. Като го отворих мирише на трушия  Shocked Мони естествено започна да прави физиономии на повръщане от една малка лъжичка и аз повече май няма и да и давам  Naughty
Telma аз май горе долу в момента правя такова нещо като Бамбиномио Simple Smile Слагам едно тензухено парче и отгоре памперса. И сменям често. Иначе постилах на спалнята един памперсен чаршаф и я оставях да рита, обаче ме е страх да не настине гола...
Между другото и аз имам чувството, че другите майки се справят много по-добре от мен. Или моето дете е много непослушно незнам, обаче ми е много нанагорно  Sad

# 205
Ама съм заплес! ooooh!

Two Hearts ЧЕСТИТ 5-ТИ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА СИМОНА!  Two Hearts
                     И НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС СТАВАТ НА 5 МЕСЕЦА!
                  Да растът здрави и жизнени за радост на мама и татко!
[

nenepugka мисля ако и ние се погнусим от карфиола,дали да не го смеся с червена печена чушка,ще придобие леко сладникав вкус. newsm78

quote author=Telma link=topic=103950.msg1897942#msg1897942 date=1149952433]
БОДЛИВАТА в Хит има ли оризова каша някаква, Фризокрем или Беби или пък Хип? Ако си видяла де. Аз обаче се замислям дали да не си започна със зеленчу, че ще ни се пръснат бузките в скоро време  Laughing
[/quote]

Имаше само оризова,но за след 6-тия м на "Нестле" На "Фризокрем" има ориз+царевица и само царевица(опитахме я скоро,леко сладка е и бебка я хареса).
А тия пелени не изглеждат никак лоши,що не вземеш за проба?

# 206
 smile3525 Здравейте! Приятно ми е да се запознаем!Нино се роди на 27.01.2006г. в момента е 8 кг. и е дълъг 64 см., само на кърма сме и бозае когато поиска...Толкова много съм щастлива.Много ме радва този форум и много ми помага да не експлоадирам ...Сами си гледаме бебето и по някога...знаете как е. Поздрави! newsm47

# 207
Привет зайка добре си дошла!  Hug знаем, знаем как е  Laughing Браво на малкия юнак добре папка!

БОДЛИВАТА мерсаж! Аз не съм се засилила още да захранвам, но и около нас само тази каша на Нестле съм виждала, та затова попитах да знам за другите дали ги има там.
А за пелените мисля наистина да взема скоро едни за проба. Ако ми харесат обаче може би ще взема чак размер от 9-12кг., че по-бавно ще ги израсте май  newsm78 знам ли ще помисля. Ако са добри, колкото изглеждат и не е трудно за употреба ще излизат и по-евтино от еднократните.
nenepygka хич не е палава Симонка ами с теб сме от един отбор да знаеш  Mr. Green
А тия мъже как пък все най-изнервените са те!!! А ние какво да правим да си бием главата в стената да ни мине сигурно  Close Че пък и свеки ще ти праща да се гушкате може би... Ох извинявай ама се ядосах. Изнервен, неизнервен впрягай го там да помага  Laughing

# 208
Добра вечер Grinning
Да са живи и здрави днешните рожденници Симонка и Жулиен Heart Eyes
Аз днес дадох на Вяра пюре от спанак,картоф и морков и си мислех че няма да го яде.Да ама не Mr. Green-отваряше устата и си го хапна пробното количество с голям кеф.Лелеееее аз направо Shocked #Crazy
А самото пюре беше безвкусно щото няма сол обаче леко сладнеше и не беше никак гадно и миризливо.
Бистра_Д,направо ти завиждам за прекрасният град в който живееш.Това е едно от най прекрасните места където съм била.Много хубави летни дни сме изкарвали там.Дано и това лято можем да отскочим за няколко дни Praynig Мечти, мечти............... Crazy
Лека нощ на всички Peace

# 209
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет милички!!!
Честит 5месечен мини рожден ден на куклата Симонка! Много да радва мама и тати, и да е много послушничка! Честито също така и на Самуил, Йордан, Паолина, Жулиен, Янислав - весел пазник на всички и да са живички и здравички и мнооооого послушнички!
зайка - добре сте ни дошли с твоето бонбонче! Дано ти е приятно сред нас!
Vili4ka - ааааа, тук съм, но нали домашните са си вкъщи, та повечко внимание на тях, и на хигиената и слагането в ред на къщата. Някой мами и на мен ми се губят - никакви ги няма напоследък. Таз сладурка Али, много вкусен вариант си е избрала за заспиване! Представям си я, как сладичко, се е размазала! За папкането, аз процедирам - първо цица и после допълваме с пюренце! Да я нацелуваш специално!
Bistra_D - дано има успех лечението и да се похвалиш скоро!
palindrom - честито ви захранване! Желая ви да е леко!
niunia - мила, дано теста покаже това, което искаш! Непременно да кажеш, че всички те мислим как си?
makaui daniela - това с количката е ужасно неприятно! А, аз си мислех, че такъв род похождения са запазена марка на България! Наистина - как стана?
VIVKA  - бе тая продавачка ъкъл има ли?!!! Брей, как ме дразнят такива хора! Без да питат, без нищо, а после майка му да го мисли! Добре си направила, че си и се озъбила, а това че те е коментирала, хич да не ти пука! Това си е твоето дете и ако някой чужд човек иска да му се порадва, би следвало най-малкото първо да попита!
BON_TONI - и ти не им се връзвай на такива!
Telma, пеперудка - ама, милички какви са тия приказки, че не се справяте добре, ама-ха! Я, горе главите! Тежко е на моменти, но като се усмихне малкото човече, бъдете сигурни, че иска да ви похвали и да ви каже, че сте единствена и най-добрата мама!
А, за мъжете, какво да кажа ... думи нямам! Но, Телма е много права, само дето незнам как ще го постигнеш, този номер! Ако, не се лъжа и докато беше бременна имаше подобен случай и доста ти беше изнанагорно! Май, като ти прати майка му, смята, че си е опекъл работата! Да, ама ти не си женена за нея, а за синът и, който има дете и трябва да се грижи за него и за жена си! На теб дане би, да не ти се излиза - и ти си човек, а и в момента повече от всякога имаш нужда от разнообразие! А, не можеш ли да привлечеш жената на твоя страна и когато я повика, да му отговаря, че е заета или нещо подобно! Бърем се сети, че трябва да си стои в къщи да помага! Сигурно не ти помагам много, но от сърце ти желая, повечко да си спокойна, и да влиза в релси мъж ти!
Сега малко и за нас! Ние за сега си хапваме с удоволствие и понеже тук при нас никъде няма други пюрета освен на Ганчев, днес приготвих ябълково в домашни условия! Очаквах да бъда оплюта, но то взе че му хареса на душичката и си изпапка всичко. Храним се с лъжичка и е много сладък, като започне да я дърпа, по-бързо да идва в устата! С моите здравословни неволи за сега няма развитие!
Лека нощ от нас и спокойни сънища! Малките бебчета, които не спят, да вземат тази нощ да оставят мамите да си починат!

Общи условия

Активация на акаунт