Кралски работи и клюки - 13

• 77 129
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Down south
Ауу,недей споменава,че е треторазрядна и само позната на хората от 1 сериал.
Ще настанат драми и нейните фенки ще тръгнат да ни убеждават колко популярна актриса е. Joy
Аз,която от дълги години живея в Щатите,никъде не съм я виждала по списания,а изведнъж я сложиха по кориците с новината,че ще се жени за принц Хари.
+1 и масово хората не знаеха коя, докато не започна да се появява в списанията, като приятелка на принц Хари. Всъщност много хора и сега не знаят, защото не се интересуват.
А почитателките и нека скачат, това не променя фактите.

# 196
До момичетата, които са гледали "The Crown" и се интересуват малко по-задълбочено от темата:
Според вас в какво процентно съотношение са
реални исторически факти : филмова измислица за повече "съспенс"?

Може би 40% или по - малко. Не моце да се отрече, че е страшно изпипан, но примерно секретарката на Чърчил е изцяло измислен персонаж нищо, че неговите привички са съвсем реални.

# 197
И без да съм гледала Короната си мисля,че със сигурност баба Бети е давала съгласие какво може и какво не да се покаже в сериала😊 имало е някакъв контрол,не може да не са се допитвали до нея или там до хората й., които отговарят за тези неща.

# 198
  • Down south
Забавна снимка от сватбата

# 199
Защото много се коментира, та да попитам - някой знаеше ли я коя е Кейт преди да се загаджи с Уилиам? Аз лично - не. Но пък бях изгледала няколко епизода на Костюмари и знаех коя е Мегън, доста преди Хари.

# 200
Никой не я знаеше Кейт.

# 201
Челси е симпатично момиче, чак да грознее на воля....

Птица, това обясняват момичетата от 20 страници - Мегън е известна на гледалите сериала Wink другите, които не са го гледали не я знаят.

И без да съм гледала Короната си мисля,че със сигурност баба Бети е давала съгласие какво може и какво не да се покаже в сериала😊 имало е някакъв контрол,не може да не са се допитвали до нея или там до хората й., които отговарят за тези неща.

Британски ли е сериалът? Странно ми е да искат разрешения, ама знае ли човек ?!

# 202
  • Бургас
Никой не я знаеше Кейт, но те с Уилям доста време бяха заедно преди сватбата, докато при Мегън и Хари -докато разберем,че са гаджета и те взеха,че се ожениха Simple Smile

# 203
Аз не знаех кои са Мегън и Кейт преди сватбите им, което не пречи да харесвам много Мегън. Коментарите за (не)известността й преди сватбата са крайно неадекватни, просто защото никой не се интересува от личността й извън аспекта на сватбата.

Датското кралско семейство е много симпатично. Понеже гледам, че става дума за филми, препоръчвам датския Royal Affair. Става дума за "лудия" Кристиян, има намек за просперитета на държавата по времето на сина му Фредерик, който всъщност не е със синя кръв заради шавлива майка. Извън фактологията, филмът е много хубав.

# 204
Благодаря, момичета!
Просто в сериала ми изглежда, че представят Елизабет една идея по-смотана и неуверена за да се хареса на зрителите и народа. Елизабет все пак не е спусната в Бъкингам директно от Мировяне, а е имала 16-17 години да разбере, че ще стане кралица един ден.
Разбирам, че е била твърде млада, но чак пък глупава се съмнявам.

Та затова ми стана интересно колко е реалния момент и колко филмовата измислица.

А да, и мъжът ѝ я прави на 5 стотинки - приятели, запои по цяла нощ, мацки, личностни комплекси... дали и в реала е било така...

# 205
Забавна снимка от сватбата

Кои са дамите на снимката?

# 206
Много ме изненада видът на новоизпечената благородничка на това събитие след сватбата. По-лош аутфит отдавна не съм виждала. Роклята беше като чувалче, бозава на цвят, обувките и чорапогащника направо не ми се коментират. Единственият лъч в тази скука беше шапката, но и тя не успя да поправи поне малко лошото впечатление от вида на горката жена. Като прибавим това, че си умираше от скука и се чудеше как да се свива и прави на ентусиазирана, впечатлението беше ужасно.
Ако всичките им кралски задължения са все от това естество, ще й писне съвсем скоро.

По другите въпроси: със сигурност Чарлз ще бъде обявен за следващия монарх. Традицията в това отношение е желязна. Не може да бъде подминат. Мисля обаче, че отдавна е решено какво ще става после. Ако се предвижда той да управлява докато може да ходи, едва ли щяха да допуснат брака с Камила. Вижда ми се най-вероятно "сам" ще се откаже и да отстъпи на Уилям. Дали е предвидено, ще разберем не след дълго. Баба Бети съвсем напредна с годините и идва краят и на най-дългото управление в историята.

Що се отнася до брака на Хари и Меган личното ми мнение е, че ще е съвсем краткотраен и не вярвам да стигне времето дори за наследници. Не само, че самите те са напълно различни като възпитание, начин на живот до момента, произход, но и са представители на различни светове. Само еднаквите хора създават стабилни семейства. Чарлз и Дааяна показаха на практика какво значи да се свържат хора, които са различни. Явно Хари нищо не е разбрал от трагедията на собственото си семейство.

Опитах се да скрия поста ти и ми изчезна целия текст, който бях написала. Ще трябва да ми кажете как става скриването на текста, за да не стават постовете ми такива чаршафи.
Извинявам се, но видимо имам нужда от помощ.

Относно написаното от теб - съгласна съм с цялото съдържание. И аз не одобрявам поведението на Меган, от което си личи, колко не е на място. Най-неуместно според мен е това прикриване на устата с ръка, но има и много други работи. Струва ми се (именно заради имиджа, който гради), че не е слушала кой знае колко съветниците относно избора на облеклото си. Не съм виждала друга дама на официални събития да оправя/докосва шапката си. Интересно ми е вие виждали ли сте?
Много добре си го написала, че всичко е решено какво ще става после. И аз мисля така. Сякаш баба Бети не иска да остави недовършени неща и за кратко време едно след друго станахме свидетели на много различни събития. Мисля, че наблюдавам този процес откакто имаше информация за нейното влошено здраве преди време, когато тя за първи път пропусна църковна служба, после "пенсионирането" на Филип, после различни публикации кой, какво, кого ще информира, когато ще ще се случи събитието, какви ще са следващите действия и т.н.
Съгласна съм и с написаното от теб по отношение на брака на Хари и Меган. Странно ми е, че я одобриха и след време ще разберем/ще получим някакво обяснение защо. Не ми се вярва да е била единствената възможност или че като са видяли колко много се искат младите, да са рекли - ами добре. Съжалявам, че с това си мнение ще разочаровам вярващите в истинската любов и в приказките за Пепеляшка, (на която само да отбележа баща й е бил благородник. Тя е живяла в нищета, не защото е била бедна, а защото мащехата й я е мразела) .

# 207
Хари според мен е доста хлътнал. Поне така ми се струва, гледа я с Heart Eyes очи. Няма лошо! Обичат се, взели са се.

Има логика да не тръгне по стъпките на баща си заради преживяванията като деца, ама тя страстта не пита, очевидно.

# 208
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кейт я знаеха,тъй като имаха дългогодишна връзка с Уилям преди да сключат брак.7-8 години поне,и дори живееха заедно в университетският им период.
А с Меган и Хари всичко е станало мн бързо.Доколкото разбрах се запознават лятото на 2016 и по-малко от 2г по-късно се женят.

# 209
До момичетата, които са гледали "The Crown" и се интересуват малко по-задълбочено от темата:
Според вас в какво процентно съотношение са
реални исторически факти : филмова измислица за повече "съспенс"?

Чисто исторически, събитията са идентични. Начинът по който са представени, не чак толкова. Тук са обяснени някои неща за първи сезон - https://www.youtube.com/watch?v=4bhNyBL1YF8

Във втори сезон имаше някои неточности в епизода с Кенеди.

Общи условия

Активация на акаунт