Кралски работи и клюки - 13

• 77 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Красив е гербът, но защо короната на лъва е на главата, а на гълъбицата е на шията? Sweat Smile

Защото Короната ще я хване за гушата тая гълъбица.   Joy

# 121
Ако е истина, че Хари и Челси са си говорили в деня преди сватбата дали е възможно той да повтори модела на Чарлз с Камила?

# 122
  • На топло
В момента Хари яко е хлътнал и си иска семейство, деца, като брат му.
По-вероятно да се сети за Челси или да се метне на нова любов и емоции когато му омръзне семейния живот.
След 5-6 години.

# 123
Красив е гербът, но защо короната на лъва е на главата, а на гълъбицата е на шията? Sweat Smile

Предполагам, защото тя не е по рождение принцеса.
Статията в "Дейли мейл" информира за следното, свързано с герба на Меган:
Гербът традиционно се връчва на кралските булки, скоро след тяхната сватба. За герба на съпругите е прието едната фигура поддържаща щита да е същата, каквато е фигурата от герба на съпруга й, а другата да се отнася персонално за нея.
 Лъвът е взаимстван от герба на Хари. Лявата половина от щита е взета/съобразена също с щита на Хари. (Съжалявам, че в момента нямам възможност подробно да ги сравня, както и да пиша коя фигура от герба на Хари пък е взета от герба на баща му и т.н.)
Фигурата, свързана с херцогинята на Съсекс е пойна птица с повдигнати крила, сякаш лети и с отворен клюн, който заедно с перото представлява силата на комуникацията.
Другите елементи в щита на Меган символизират:
Синият фон на щита представлява Тихия океан край брега на Калифорния, а двата златни лъча през щита са символ на слънцето на родния щат на херцогинята. Трите пера представляват комуникация и сила на думите.
Под щита на тревата се намира колекция от златни макове (калифорнийско цвете), които растат и в двореца Кенсингтън.
По-надолу в статията са публикувани и други гербове, интересно е да се сравнят с този на Меган.

# 124
По принцип вичко  е възможно. Но и аз мисля, че няма да е сега. И също така вярвам, че е влюбен, че иска деца и т-н., иначе защо ще му е да се жени. С оглед на предишния му живот, находил се е. Но пък от друга страна такива мъже по-скоро си остават такива и в брака. Разбира се има и изключения. Знам ли и аз, според мен си я обича, не вярвам ей така да се жени щото трябва и му е време. Или щото баба Бети казала, примерно.

# 125
Много се смях с тоя пъпеш Joy

В момента Хари яко е хлътнал и си иска семейство, деца, като брат му.
По-вероятно да се сети за Челси или да се метне на нова любов и емоции когато му омръзне семейния живот.
След 5-6 години.

И аз мисля така. Само че какво ще е по-различното за Челси ?! Тя не е искала медийното внимание, а при евентуално разпалване на връзката им няма как, ще е още по-зле предвид, че вече е женен.

# 126
  • София
Според източници пред вестник Sun, принц Филип бил на сватбата с контузено ребро, след падане в банята.
https://www.hellomagazine.com/royalty/2018052548927/prince-phili … ding-cracked-rib/

# 127
  • До сърцето...
Много ми беше хубава историческата част от темата, благодаря, момичета! Heart Eyes

Айде, да не остане само Хари като пакостник, и другите са имали издънки...
Уилям във фаза
Скрит текст:

Принц Уилям гледа лошо:
Скрит текст:

Кейт като хипарка
Скрит текст:

# 128
Аууууу Катрин Мидълтън......
Тя май имаше и голи снимки из нета.... вещо ми се върти за такъв скандал

# 129
Челси е бита карта. Не мога да си представя мъж с всичкия си, който ще предпочете нея пред Меган.
Да поканиш бившите може да е прието в британския етикет. Един вид загърбваш миналото окончателно и можеш да общуваш с тях като приятели. Защото той покани и другата си бивша, Кресида, а дали и още една бивша нямаше не помня.
Не знам, то при всички случаи, каквото и да направи Хари, все няма полезен ход и ще търсят всички под вола теле.
Катрин Кеймбриджка има редица снимки с потресаващ стайлинг преди да стане херцогиня. То не бяха пайети, минижупи, презрамки тип спагети и клоунски руж. Забравиха всички вече колко беше зле. А Меган преди Хари си имаше изграден изчистен стил, макар и доста по-предизвикателен.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 21:35 от Анонимен

# 130
  • Истински се вижда само със сърцето.
По повод на герба, сега видях и този който е на Уилям и Кейт, короната на еднорога също е на врата, не на главата http://www.bbc.co.uk/news/uk-24303317.

# 131
По повод на герба, сега видях и този който е на Уилям и Кейт, короната на еднорога също е на врата, не на главата http://www.bbc.co.uk/news/uk-24303317.
Teзи окови, на врата на еднорога, са изключително красноречиви. Grin

# 132
  • Истински се вижда само със сърцето.
Teзи окови, на врата на еднорога, са изключително красноречиви. Grin

Да Simple Smile нещо от рода “Няма измъкване вече”  Laughing.

# 133
Кресида ми харесваше повече от Челси

https://www.google.bg/search?q=kresida+bonas&tbm=isch&so … rc=IpjYZRgYHHr_nM:

# 134

Чудесно наблюдение!
На всички гербове, публикувани в статията в "Дейли мейл", само лъвете имат корони върху главите си. На еднорозите, както и на глиганът (върху герба на Камила) короните са на вратовете.
Продължавам да мисля, че когато се изготвя герб за съпруга, това е свързано със нейния статус преди брака (тъй като втората фигура поддържаща щита от дясно символизира личността съпругата).
По повод на общия герб на Уилям и Катрин пишеше, че тя е отказала да има свой личен и така е създеден общ и за двамата.
Гербовете на Уилям и Хари са изготвени преди техните сватби. Мисля, че беше за навършване на 18 години и са съставени от  гербовете на родителите им. Мидените черупки символизират Даяна. Такива има и на Уилям и на Хари на гербовете. Забележете, че в техните гербове има разлики, но са най-близки като съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт