Звездни компромати- 364 част

• 97 164
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Как си подпират главите ангелите Wink

Вайкат се какво им дойде до главата, но кинти трябват.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 13:22 от missNoir

# 751
  • Пловдив
Ice Queen чуя ли това подобие на песен, винаги сменям станцията, но проблемът е в това, че те я въртят постоянно, навсякъде, денонощно!
Дъщеря ми е на 2 и половина, вчера поиска да и пусна песента "фейк профилно", аз не съм я пускала тази песен.

Наблюденията ми са, че от всякъде ни залива простотия и простота. Ако успеем да оцелеем ще е добре, ако не и ние ще пеем джан джун и ще люпим семки по пейките Sad

# 752
Като излезе песента на Слави и Криско ви казах, че ще стане още същия ден мега, гига, бига, вселенски хит в родна Бъгария, но не ми повярвахте. Е стана.

Валери Мой го е яд, че не го поканиха да се чекне гол в клипа, да качи рейтинга малко. Дали да не го пратя при бельото на Мегз да рекламира неговия Келвин ориджинъл?

А иначе в Дубай аз го снимам да, както предположи съфорумка. Whistling Wink

# 753
Коя е Жасито ?
Бившата асистенкат на Румен Луканов от “Сделка или не “ .

https://www.instagram.com/jasminnemajid

# 754
Как си подпират главите ангелите Wink

Вайкат се какво им дойде до главата, но кинти трябват.
Подпират си ги, за да не изтекат единствените капчици мозък.

# 755
  • Once there was a Hushpuppy...
Малеееееееееее,АХАХАХАХАХАХАХХ
Само като се сетя как изглежда на живо...
Няма ли да почва тая Трета световна и да се свършва с тоя ужас Grinning

hahaha hahaha hahaha

И да изпратим мощна армия от киборги на фронта Mr. Green

Кой ще пусне тема? newsm78 по

# 756
Коя е Жасито ?
Бившата асистенкат на Румен Луканов от “Сделка или не “ .

https://www.instagram.com/jasminnemajid

Извинете, но този забързан град по каква причина е фотошопнат? Поправете ме, ако бъркам, но това според мен е студийна снимка, апликирана върху паважа. Звиздити не стъпват ли вече по реалното Оборище? (да си знам! Laughing )

# 757
  • София
Вероятно някое от децата ѝ се учи да използва Фотошоп и тя, като горда майка, е качила творението му тук. Друго обяснение за тази така грозна снимка, изрязана и лепната върху "забързания град" нямам.

# 758
Моите деца не са чували за Криско, Слави, чалга, Герита и Тити. Двегодишното го чувам, че пее разни песни, но всичките са детски и ги одобрявам. Та кой каквото си посее, това ще пожъне.

Ох, много е смешна статията с отрязаната глава. Напълно подходяща снимка Joy!

# 759
Извинете, но този забързан град по каква причина е фотошопнат? Поправете ме, ако бъркам, но това според мен е студийна снимка, апликирана върху паважа. Звиздити не стъпват ли вече по реалното Оборище? (да си знам! Laughing )

Това е рекламен пост, така че вероятно е правен от рекламодателя с нейна снимка. Професионализъм, та дрънка.

# 760
Това е рекламен пост, така че вероятно е правен от рекламодателя с нейна снимка. Професионализъм, та дрънка.
Оф, да. Хем четох текста, хем чак сега забелязвам, че има и реклама! Simple Smile))) Специалните ефекти по снимката отвличат вниманието.

# 761
Жасито я взеха поне . Сега като се замисля ... за разлика от Зейнебчето, Николчето...

# 762
Моите деца не са чували за Криско, Слави, чалга, Герита и Тити. Двегодишното го чувам, че пее разни песни, но всичките са детски и ги одобрявам. Та кой каквото си посее, това ще пожъне.
И моето дете никога не е слушало такива песни, дори в нас музикална тв не се пуска, защото отвсякъде излиза по някой киборг и пее бълвочи. Нито ми е умилително, нито симпатично да гледам как невръстни дечица се кълчотят на гореизброените. Предполагам след някоя година ще попаднем на детски рожден ден, където ще види от връстниците си, но засега удържам положението.

# 763
Аз пък вече един месец си ходя из къщи и си мятам ръцете: джан, джун, глей как се прай!
В къщи ми викат, стига с този джан джун, но аз не мога да се спра.

# 764
Ох, беше симпатична тази Жаси.
Аз с малко срам ще кажа, че научих за тази песен току що от тази тема. Чувам от тук-таме "г'лей как се прави" , знаех, че е песен, но за първи път я изслушах сега.  Като взема детето от градина, ще проверя той дали я знае.

Общи условия

Активация на акаунт