На море в Поморие 2018

• 73 555
  • 680
  •   1
Отговори
# 510
  • Точно където трябва
Много благодаря, daniela.qnkova ! Наистина помагате!

# 511
  • Точно където трябва
И още един адрес Солна 13?

# 512

Това, вероятно, е апартамент в едни блокчета точно срещу Общината. Много добро местоположение - център на 150 м, плаж на 200 м, съвсем наблизо зеленчуков пазар, супермаркет със заведение за бързо хранене и храна за дома, евтина скара и т.н . Всичко е на една ръка разстояние.

# 513
  • Сливен
Здравейте.Има ли някой отседнал в къща за гости,в Поморие ,да каже каква е цената на нощувка в момента?

# 514
Аз да попитам пооправи ли се морето, в смисъл вече може ли спокойно да се влиза или още е червен флаг?

# 515
Аз да попитам пооправи ли се морето, в смисъл вече може ли спокойно да се влиза или още е червен флаг?

Но- спокойно е морето, последно вчера видях жълт флаг, днес не знам, но може би пак е жълт, предвид вятъра. Като цяло през август има повече вълнение и подводни течения, така че бъдете внимателни!

# 516
Благодаря много за отговора. Да всяка година август е така, но онзи ден познати си дойдоха и казаха, че било доста силно мъртвото вълнение за това питах

# 517
  • Пловдив
Флагът и днес бе жълт и си имаше вълни.Ама какво става тази година с платената зона пред Гранд хотела почти няма свободна зона-платената стига до водата и назад до дървената пътека.Супер малко свободна зона има,а Ангелкова твърди за 50% да й с... в устичката мръсна корумпирана. Колко ли парички е гушнала така да лъже...

# 518
  • Точно където трябва

Това, вероятно, е апартамент в едни блокчета точно срещу Общината. Много добро местоположение - център на 150 м, плаж на 200 м, съвсем наблизо зеленчуков пазар, супермаркет със заведение за бързо хранене и храна за дома, евтина скара и т.н . Всичко е на една ръка разстояние.
Това до кой плаж е близо? На мен ми се вижда доста далече от този, който е при ул. Крайбрежна? Но не мога да преценя разстоянията на картата. И този плаж хубав ли е - с плавно влизане във водата и има ли достатъчно свободна зона. Наистина не ми се дават по 25лв на ден за чадъри и шезлонги...

# 519
За морето (говоря за плажа на ул.Крайбрежна)- на втори вълнолом, и на трети мога да дам отзив - горе-долу е плавно влизането, но не е чак толкова плитко /сравнявам с плажа в Китен от тази година - там до шамандурата водата е до колене/. Чадъри даже два броя винаги намирахме къде да боднем - дори ги бодяхме на първа линия.
Свободна зона там - тясна е, до спасителният пункт е.

# 520
  • София

Това до кой плаж е близо? На мен ми се вижда доста далече от този, който е при ул. Крайбрежна? Но не мога да преценя разстоянията на картата. И този плаж хубав ли е - с плавно влизане във водата и има ли достатъчно свободна зона. Наистина не ми се дават по 25лв на ден за чадъри и шезлонги...

До всички плажове е близо. Плаж има по цялата крайбрежна и може да си изберете. Единствено не препоръчвам плажа пред станцията са Софарма.  25 лева няма как да дадете за шезлонги и чадъри, освен ако не сте 4 човека и ползвате 4 шезлонга - най-много 5 или 6 лв. на ден за чадър, за който си пазите касовата бележка и използвате и след обяд.
Свободната зона никога не е достатъчно, особено ако говорим за плажуване в края на юли и през август. В края на август и през септември проблем няма.

# 521
  • Точно където трябва
Някъде ми казаха  по 8лв за чадър и шезлонг .2 шезлонга и чадър е 3*8=24. Иначе ще сме от 25-и август. Надявам се да е по-спокойно. За разстоянието - пускам от Солна 13 до края ѝ и после по Александър Батемберг до плажа и ми дава малко над километър...
Редактирам се, сега ми го дава адреса на съвсем различно място.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 11:40 от elliee

# 522
Smiley
Някъде ми казаха  по 8лв за чадър и шезлонг .2 шезлонга и чадър е 3*8=24. Иначе ще сме от 25-и август. Надявам се да е по-спокойно. За разстоянието - пускам от Солна 13 до края ѝ и после по Александър Батемберг до плажа и ми дава малко над километър...

Не гледайте с гугъл вю, не го дава правилно. Улица "Солна" е малко нестандартна -  много дълга, прави завой, разделя се на две , пак се събира, има и стари къщи,  и новопостроени, съответно, с нови номера, няколко блока и е малко разбъркано.  Smiley   Този адрес с № 13 е най- близо до плажа пред Съни бей. Близо са и тези пред Софарма и  Лахабана. Не знам там колко платена и колко свободна зона има, както не знам и защо В@ня не харесва плажа пред Софарма. Сигурно има причини, може да сподели. Може, разбира се, да се ходи и на втори вълнолом, разстоянието е една идея по - голямо, но не прекалено.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 14:47 от daniela.qnkova

# 523
  • София
Smiley

Не гледайте с гугъл вю, не го дава правилно. Улица "Солна" е малко нестандартна -  много дълга, прави завой, разделя се на две , пак се събира, има и стари къщи,  и новопостроени, съответно, с нови номера, няколко блока и е малко разбъркано.  Smiley   Този адрес с № 13 е най- близо до плажа пред Съни бей. Близо са и тези пред Софарма и  Лахабана. Не знам там колко платена и колко свободна зона има, както не знам и защо В@ня не харесва плажа пред Софарма. Сигурно има причини, може да сподели. Може, разбира се, да се ходи и на втори вълнолом, разстоянието е една идея по - голямо, но не прекалено.

За чадър на нас ни искаха 5 лева, на два от плажовете. шезлонг не употребявам, обичам да си лежа на плажа, но нямаше как да не видя, че хората плащат по 5 лева на шезлонг. На някой от плажовете може и да е повече, както и може да е повече ако става въпрос за шезлонги като част от заведение.
Иначе от блокчетата срещу общината и пазара по права линия се стига до двата посочени плажа, да.

На плажа пред софарма ходих сигурно 5 години поред, но тази година имаше изключително много шезлонги и чадърите бяха някак нагъсто. Беше доста променен от миналата година. с почти никаква свободна зона.

След 25 август няма да имате проблем с настаняването на плажа.

# 524
  • Сливен
Здравейте. Отново да попитам, коя е главната улица в старият град. И поздрави от нас...

Общи условия

Активация на акаунт