На море в Поморие 2018

• 73 551
  • 680
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Отново да попитам, коя е главната улица в старият град. И поздрави от нас...

Добре дошли в Поморие!
Отговор на въпроса ви има на стр. 34, пост #509.

# 526
  • Сливен
Благодаря отново. Тъй като "действам" през телефона, ми е малко по-трудно. Мерси. Simple Smile

# 527
  • Точно където трябва
Ул. Тимок 14 е мнооого близо до плажа, но ми изглежда далече от центъра. И мисля, че госпожата ме заблуждава, че е 300м. Така ли е?

# 528
  • София
Ул. Тимок 14 е мнооого близо до плажа, но ми изглежда далече от центъра. И мисля, че госпожата ме заблуждава, че е 300м. Така ли е?

Ти за коя улица говориш?
Питала си за Солна 14, а не за Тимок

# 529
  • Точно където трябва
Ами още проучвам. Една дама ми отговаря чак сега, та реших да проверя и този адрес преди да резервирам и платя.

# 530
Това е до 7ми вълнолом. Не изглежда да е далеч до главната. Но нататък не съм ходила всъщност...

# 531
Здравейте, къде мога да видя разписание на автобуси/бусчета от Поморие до Бургас и по-точно Автогара запад?

# 532
  • Поморие
Тук не видях да сте питала за тази улица. Да близо е до бившия централен плаж пред Балнеохотела. ивицата е широка, плажът е равен. От там до центъра си е около 7-10 минути пеша. Не е чак толкова далече според мен, но пък плажът ви е близо. Излизате на плажа на Роузгардън.

# 533
  • София
Това е до 7ми вълнолом. Не изглежда да е далеч до главната. Но нататък не съм ходила всъщност...

Далеч е. Това е някъде при Роуз гардън, но колко да е далеч - 10/20 минути разходка баш до центъра. Зависи от хода.

# 534
Тук не видях да сте питала за тази улица. Да близо е до бившия централен плаж пред Балнеохотела. ивицата е широка, плажът е равен. От там до центъра си е около 7-10 минути пеша. Не е чак толкова далече според мен, но пък плажът ви е близо. Излизате на плажа на Роузгардън.

Тя не е питала. Не е писала и че е питала преди. Пита сега.
А има предвид годпожата от хотела. Не от темата.

# 535
  • Поморие
Здравейте, къде мога да видя разписание на автобуси/бусчета от Поморие до Бургас и по-точно Автогара запад?
Здравейте! Всички автобуси от Поморие до Бургас спират на автогара Юг в Бургас. Няма автобуси до автогара Запад. Ще трябва да се придвижите с градски автобус или такси до там. За съжаление не мога да дам разписание и номера на градските автобуси в Бургас.

# 536
  • София

Автобусите на Етап и Груп са към Автогара Запад, но едва ли ще ви вземат.

# 537
Здравейте, отново!

Знаете ли колко горе-долу струва билета от Поморие до Несебър? И има ли начесто бусчета в едната и другата посока?

# 538
  • Поморие
Здравейте, отново!

Знаете ли колко горе-долу струва билета от Поморие до Несебър? И има ли начесто бусчета в едната и другата посока?
Мисля, че билета е около 3.50 лв. За честотата не мога да кажа, но предполагам най-много на час. иначе на всеки половин час има автобус от Бургас, който влиза само в новия град и продължава за Сл. Бряг.

# 539
  • Точно където трябва
ОЍк, спрях се на Солна 13, пак го пускам на картата и ми го дава в началото, като се идва от новия град.Доста далече от плажа...някой може ли да ми го пусне на карта. С малко дете съм и не мога да ходя по 1км. до морето, както и до център за разходки... Притесних се вече, а утре щях да платя...

Общи условия

Активация на акаунт