На море в Поморие 2018

• 73 467
  • 680
  •   1
Отговори
# 540
Няма ли квартири по към стария град?
На мен това ми се вижда доста накрая...там само с влакчето сме минавали...

# 541
  • София
За ул Солна номер 13 или за блок 13 иде реч, защото са две различни неща.Блока е на центъра, а номера е по към новия град .

# 542
  • Точно където трябва
Не блок, а номер на улицата.

# 543
  • София
Не блок, а номер на улицата.

Дайте линк към квартирата да видим в крайна сметка къде се намира .

Това е бл 13 на ул Солна .

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 14:38 от buty

# 544
  • Точно където трябва
Не я намирам вече в ОЛХ, но е апартамент Рени, има го в почивка.бг
https://pochivka.bg/apartament-reni-o26594
Направо си е на ...та си...

# 545
Виж колко хотели има на картата в синьо...защо не цъкнеш върху тях и да ги прозвъниш ....намери си близо до плажа...първи, втори, трети вълнолом...оттам и центъра е близо..

# 546
  • Точно където трябва
Знам ,че прекалявам но може ли да кажете мнение и за този адрес- Цар Освободител 14. Не ме кефи много, но то вече не остана време...

# 547
За ул Солна номер 13 или за блок 13 иде реч, защото са две различни неща.Блока е на центъра, а номера е по към новия град .

Според мен става въпрос точно за блок 13, който е на много добро място. Няма къща с номер 13.

Знам ,че прекалявам но може ли да кажете мнение и за този адрес- Цар Освободител 14. Не ме кефи много, но то вече не остана време...

На 5 минути от плажа и на 6 -7 от центъра.

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 18:50 от daniela.qnkova

# 548
  • В.Търново

Да, в началото е.

# 549
  • Сливен
Вчера дойдохме в Поморие, още на влизане  в Новият град, имаше хора държащи табели, с надписи-квартири/стаи под наем.Продължихме към старият град, спряхме на безплатният паркинг, пред Пицария Спарта. И докато вземай кафе на мен и мъжа ми, един мъж се спрял и попитал половинката ми, дали сме намерили стая и т. Н. И човека ни предложи студио., на улица България. 2 минути от паркинга, 2 минути до сладкарница Захаро и 2 минути до плажа.

# 550

Не е там,  грешно го дава на картата. Това, което е посочено, е бл.18  в квартал  "Свобода"

# 551
  • В.Търново
И аз не бях сигурна .Солна мисля, че беше с изход към плажа.

# 552
Момичета, повтарям си питането - мнения за апарт-комплекс Blue Bay?
Изникна ни едно непланувано море там след два дни, но не намерих мнения. Видях, че е в новия град, под Сънсет ризорт, където сме почивали преди няколко години. За плаж точно там ще ходим, под Виа Понтика, така че ми е познато. Въпросът ми е по-скоро каква е хигиената, храната, има ли комари, има ли заведения за хранене в близост, ако предлаганото в комплекса е зле... такива неща. Laughing

# 553
  • Точно където трябва
Ще се жертвам. Жената 100 пъти обясни, че е близо до общината и някаква ДГ. Били няколко 4 етажни блокчета. Пък и нали като отида веднага ще видя, че не е там. Ако не е.

# 554
  • София
Аз не мога да разбера какъв е проблема. Поморие от единя до другия край в тази част на полуострова се минава за 10-15 минути. Няма да се преумори детето, ако повърви 4-6 минути до плажа и ми е една пресечка до частта, която се води център. Не се шашкай толкова. Разстоянията не са толкова големи, колкото си ги представяш.

Общи условия

Активация на акаунт