На море в Поморие 2018

• 72 888
  • 680
  •   1
Отговори
# 75
Добре се.По 3,50 лв е основното x 4 човека е 14лв, за всеки пърленка от 2 лв прави 8 лв, две салати от по4-4,50лв е 9 лв и за пиене за 4 по нещо е 8-10лв.Общо цената става 40лв.И това , ако се ограничаваме.
Доооста отдавна не бях ходила на Поморие .Вчера се върнахме.Цените са си сериозни според мен.Сметката ти е правилна която си направила.

Сметката й е вярна за заведение със сервитьор. И не е меродавна за всички.
За заведение без сервитьор и храна в пласмасова чинийка 100гр. цаца 3 лв.

# 76
В пласТмасови чинии сервират до морето в центъра /не до плажа/, до гларусите....там има, да.

Ние обядвахме в нормални чинии, с нормални прибори. Разликата със заведение с обслужване е тази, че  не чакаш половин час да дойде сервитьора-тоест става бързо, и второ-по-евтино е. Simple Smile

Не е меродавна сметката, защото не всеки пие бира и яде погача месена на обяд. Има филийки с хляб. Бирата си я пиехме НАД ресторанта, на тераската...

Та варианти има. Ако някой не е търсил или не е намерил, да не се сърди на другите.

# 77
  • В.Търново
Добре се.По 3,50 лв е основното x 4 човека е 14лв, за всеки пърленка от 2 лв прави 8 лв, две салати от по4-4,50лв е 9 лв и за пиене за 4 по нещо е 8-10лв.Общо цената става 40лв.И това , ако се ограничаваме.
Доооста отдавна не бях ходила на Поморие .Вчера се върнахме.Цените са си сериозни според мен.Сметката ти е правилна която си направила.

Сметката й е вярна за заведение със сервитьор. И не е меродавна за всички.
За заведение със сервитьори сметката щеше да е поне с 20-30% отгоре.

# 78
След като не си посещавала въпросното заведение тип стол, твоите изчисления са напълно свободни и измислени.
Две поредни години сме се хранили там - нито салатите са по 4.50лв, нито пърленките по 2 лева. Друго ако те интересува, да ти го кажа отново и да си преизчислиш там каквото си калкулираш.

Аман от напъни да изкарате нещо, което да ви пасне на теорията.

# 79
  • В.Търново
След като не си посещавала въпросното заведение тип стол, твоите изчисления са напълно свободни и измислени.
Две поредни години сме се хранили там - нито салатите са по 4.50лв, нито пърленките по 2 лева. Друго ако те интересува, да ти го кажа отново и да си преизчислиш там каквото си калкулираш.

Аман от напъни да изкарате нещо, което да ви пасне на теорията.
Чакай малко.....Никъде не съм писала, че пиша за въпросното заведение.Никъде!!!
Говоря общо за местата тип готвено, направих сравнение, че не излиза толкова изгодно да си на свободна почивка, отколкото ол инклузив.
Била съм се напъвала... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 80
Ами темата не е за или против ол инклузив. Темата е за Поморие.
Пише се и се препоръчват конкретни места - хотели, ресторанти, заведения. Лични впечанления, опит и мнения.
От свободно теоритизиране полза няма.
Ако опитваш да убедиш себе си, че 200 лв на ден ти трябват за храна на човек, ок.

# 81
Никак не искам да влизам в спорове защото тук всички споделяме лични преживявания с цел да бъдем полезни. Поне за мен е така. Дразня се обаче от опитите на някои съфорумки на всяка цена да ни убедят, че ол инклузва винаги е по-добрият вариант. Не искам, а и нямам право да ви правя сметка на разходите, за вас сигурно е така. За мен категорично не е . Не разбирам защото така нападате teta75 и и броите левчетата. Темата наистина е за Поморие и тя споделя за своята почивка там, може пък да е полезно за някой.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 16:19 от Marsela 17

# 82
Ние четири поредни години се храним във въпросното заведение на    " Четирите кюшета" и наистина цените са поносими, порции големи, храната е вкусна. Децата вече са големи и ако в Поморие даваме около 1000 лв нощувка и храна за една седмица, то ол инклузив ще ни стъпи на 2000 - 3000лв в активния сезон. Леглата на улица "Крайбрежна" и околността са по 12-15 лв. Ние ползваме студио на брега на морето -  60 лв за четирима. Така че потвърждавам написаното от Тета.

# 83
Говорейки за цени, колко струват чадърите на плажа?
6лв чадър/6лв шизлонг /20лв чадър.шизлонг и масичка.Това на плажа пред станцията на Софарма

# 84
 danibor , ако си доволна от студиото може ли координати?

# 85
Когато си с малко дете, е неудобно в 12-13ч, прибирайки се от плаж, да седнеш на заведение и да чакаш половин час да ти сервират. Детето е гладно, ние също, отделно малките не се заседяват дълго време на едно място...
Този стол бе идеалното решение за нас по тази причина.
веднъж опитахме да обядваме на Крайбрежната в едно заведение - седнахме и 15 минути никой не дойде. За това време да сме се наобядвали в стола и да сме забравили.
Вечер се е случвало детето да каже в 21ч че е гладен. Слизаме долу и му поръчвам две кебапчета например -много удобно.

Втората година пак търсихме квартира на място, и то точно около въпросният стол, защото наистина ни беше супер удобно. Не исках изобщо да се отдалечавам от него .... пак бяхме в хотела над него, но в двойна стая /по-тясна от студиото на третия етаж-препоръчвам го/, но пак изкарахме.

Мястото е изключително удобно - като ол инклузив, защото всичко ти е под ръка - долу готвено за обяд, до ресторанта-закусвалня с над 50 вида закуски, бозички и др, а до закусвалнята - суперче, от което ММ си купуваше бирата...

# 86
Може ли да помоля да си водите спора на ЛС, че ми омръзна да получавам известия, а нищо конкретно по темата да не се пише? Благодаря! Grinning

# 87
чадърът -5лв към гръцката махала за шезлонг не зная ,минавайки не виждам киното да работи

# 88
Киното и ние не го видяхме да работи за двете години....

# 89
  • В.Търново
Таз годишният отзиви за бунгала Далас има ли?

Общи условия

Активация на акаунт