На море в Поморие 2018

• 72 898
  • 680
  •   1
Отговори
# 90
Аз пак да питам - лятното кино работи ли?

# 91
В сайта на общината дали няма инфо за киното...или да се звънне там да се попита.
Миналата година нямаше кино.

# 92
И по-миналата нямаше кино, но наскоро ми попадна някаква статия, та се зачудих дали работи вече или отново са само празни приказки и надежди.
Та, ако може тези, които са в Поморие да споделят - има ли такова чудо като лятно кино в Поморие или е мираж.

# 93
Лятното кино още миналата година май трябваше да работи, но уви. Дано поне тази година да го отворят.

# 94
Никак не искам да влизам в спорове защото тук всички споделяме лични преживявания с цел да бъдем полезни. Поне за мен е така. Дразня се обаче от опитите на някои съфорумки на всяка цена да ни убедят, че ол инклузва винаги е по-добрият вариант. Не искам, а и нямам право да ви правя сметка на разходите, за вас сигурно е така. За мен категорично не е . Не разбирам защото така нападате teta75 и и броите левчетата. Темата наистина е за Поморие и тя споделя за своята почивка там, може пък да е полезно за някой.

Ами по-евтин е.
4 членно семейство (2+2) - 2-3 мастики/ракии, 0,5-0,7л вино, 5-6 сока, 2 салати, 1-2 предястия, основно даже не слагам в списъка и ОЛ излиза в пъти по-евтино.

# 95
  • софия
а дали в поморие има още такива нискобюджетни заведения за хранене, като това на ул.рибарска?
резервирах през букинг  х.пасианс на гр.игнатиев и солна и ми се вижда далечко за обяд например, а идеята за готвено и евтина храна е привлекателна. миналата година в същия хотел останахме много доволни, затова повтаряме и тази година - на крачки от централната улица, общината, голям супер и пържената рибка и на 6-7 мин.от плажа. 

# 96
  • София
Препоръчайте нещо за разглеждане като за хора без кола, моля.
Младежът замина вчера с баба си, но времето им е лошо и не става за море.

# 97
За Музея на солта се сещам само. Иначе да обикалят градчето, да разглеждат...

# 98
Паркчето при носа е приятно, старинните къщи пак в този район.
Историческият музей ни хареса много - при предишното ни посещение преди 5 години.
Мисля, че има и манастир, но май е в новия град.

# 99
  • Русе
а дали в поморие има още такива нискобюджетни заведения за хранене, като това на ул.рибарска?
резервирах през букинг  х.пасианс на гр.игнатиев и солна и ми се вижда далечко за обяд например, а идеята за готвено и евтина храна е привлекателна. миналата година в същия хотел останахме много доволни, затова повтаряме и тази година - на крачки от централната улица, общината, голям супер и пържената рибка и на 6-7 мин.от плажа. 
Е, щом ще сте до Общината, Петте кьошета е наблизо, на около 5 мин.

# 100
  • софия
"Е, щом ще сте до Общината, Петте кьошета е наблизо, на около 5 мин."
[/quote]
благодаря, daniela.qnkova - на картата разстоянието изглежда повечко, но ме успокоихте.

# 101
  • Габрово
Въпрос имам за пържената рибка, къде има? Ще бъдем близо до Гранд хотел Поморие и се интересувам наоколо има ли къде да се хапва готвено и още по-важно риба.

# 102
  • софия
"Въпрос имам за пържената рибка, къде има?"
миналата година хапвахме вкусна пържена рибка на маси пред павилионче до големия супермаркет зад общината. продава се  на тарелка, но прясна и евтина - на грамаж.

# 103
Рибка има и покрай морето в центъра....наредени много много дървени маси. На грамаж. Не знам колко е прясна обаче. Веднъж сме хапвали само там...заради чайките седнахме-детето ги хранеше.

Иначе във всяко заведение си има рибка...

# 104
Рибка има и покрай морето в центъра....наредени много много дървени маси. На грамаж. Не знам колко е прясна обаче. Веднъж сме хапвали само там...заради чайките седнахме-детето ги хранеше.

Иначе във всяко заведение си има рибка...
100 гр цаца 2.50лв/бяла риба 3лв/калмари 4лв/попчета 3.50лв. Много ги харесвам тези  2 заведения.Винаги е прясно.По навалицата се познават.

Общи условия

Активация на акаунт