На море в Поморие 2018

• 73 668
  • 680
  •   1
Отговори
# 390
  • Поморие
Аз виждам и много поморийци, на които първи и втори вълнолом са им по-близки и нарочно отиват на Софарма и надолу по малките вълноломи.  Може би от сантимент, може би, за да избягат от навалицата. Simple Smile

# 391
За мен навалицата не е фактор. Не ми пречи...дори предпочитам да е оживено и всичко да е на една ръка.

# 392
  • Поморие
Плажът на Софарма

# 393
  • Поморие
Плажът от втори вълнолом надолу. Държа да отбележа, че миналата година и тази морето изхвърли повече пясък и ивицата е по-широка

Къщичката на вълнолома, която се вижда е "Помпата", после насам идват "Колчетата",после е "Софарма", следва "Лахабана", трети вълнолом и втори вълнолом най-близо на снимката. Зад къщичката е големия плаж пред Балнеохотела и после бившия Централен плаж на Поморие "Чайка". Следва Военен санаториум и черния пясък пред бунгалата. ивицата е поне 2-3 километра дълга. Плажове да искате!!!

# 394
  • Русе
Ние сме на улица Ахелой. Плажът е супер близо и доста населен. Но все пак сме в пика на сезона. Включвам се да похваля бирария Козият рог. На улицата на 5те кюшета е. Всичко ни беше вкусно. Обстановката в двора е приятна. Преди 2 вечери седнахме на Омар и леко се разочаровах. Иначе все така се тълпят хората. Бавно обслужване, мидите бяха непочистени.

# 395
  • Сливен
Здравейте. Имам резервация за "Черно море 2" на ул "Крайбрежна" 69.Някакви отзиви да ми дадете

# 396
  • Поморие
Ние сме на улица Ахелой. Плажът е супер близо и доста населен. Но все пак сме в пика на сезона. Включвам се да похваля бирария Козият рог. На улицата на 5те кюшета е. Всичко ни беше вкусно. Обстановката в двора е приятна. Преди 2 вечери седнахме на Омар и леко се разочаровах. Иначе все така се тълпят хората. Бавно обслужване, мидите бяха непочистени.
Да и аз съм чувала добри отзиви за Козия рог. Срещу него е Свети Никола. Миналата седмица бях там и трябва да споделя, че всичко беше много вкусно.

# 397
  • София
Присъединявам се към похвалите за Козият рог-и ние останахме доволни.

# 398
Здравейте, някакви отзиви за времето и как е морето, чисто ли е. Миналата година беше много добре. От 16-ти август сме на Поморие, но времето някак си ме притеснява Sad

# 399
  • София
И на нас ни хареса в Козият рог. А в Омар на мъжа ми му донесоха прокиснала супа-шкембе.

# 400
Здравейте,
Направих резервация тук:
Private Studios in an Aparthotel
гр.Поморие,ул."Цар Иван Александър"№6

Никога не сме били в Поморие, все на северното черноморие сме били.
Не искам ол инклузив, искам да се храним на различни места.
Единствено държа на басейн за детето, а това място го предлага.
Притеснява ме местоположението, може ли някой да ме ориентира добро ли е или е много отдалечено от всичко?

# 401
  • Поморие
Здравейте,
Направих резервация тук:
Private Studios in an Aparthotel
гр.Поморие,ул."Цар Иван Александър"№6

Никога не сме били в Поморие, все на северното черноморие сме били.
Не искам ол инклузив, искам да се храним на различни места.
Единствено държа на басейн за детето, а това място го предлага.
Притеснява ме местоположението, може ли някой да ме ориентира добро ли е или е много отдалечено от всичко?

Така като го гледам на картата мястото е добро, близо до вчерашното питане на една дама. На 200-300 метра от плажа, на 400-500 от центъра. До сладкарница Захаро зад Общината. Изненадах се, че има басейн, но не знам какво има във вътрешните дворове на кооперациите. Локацията е добра.

П.П. Влизам с редакция. Това, което давате като име на квартирата ме изпраща в хотел Феста в новия град, а там улицата  е Княз Борис Първи. Това е хотел и наистина има басейн. Да не би да бъркате адреса и така да съм ви дала грешна информация? Ако е така, то ще бъдете в Новия град до самия Южен плаж. Центъра на града е на около 2-3 км.

# 402
  • Сливен
Здравейте. Имам резервация за "Черно море 2" на ул "Крайбрежна" 69.Някакви отзиви да ми дадете
.

Ето това е
https://www.booking.com/hotel/bg/cherno-more-2.bg.html?aid=35845 … total;ucfs=1&

# 403
Аз резервирах в Дом Узунови който се намира на ул. СОЛНА 61, НЯКОЙ има ли отзиви за там?

# 404
  • Велико Търново
.

Ето това е
https://www.booking.com/hotel/bg/cherno-more-2.bg.html?aid=35845 … total;ucfs=1&

Собственичката е страхотна.Отсядали сме в нейни къщи за гости,не е имало проблем с нищо.Ако нещо конкретно те интересува..

Общи условия

Активация на акаунт