На море в Поморие 2018

• 73 634
  • 680
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да се похваля - аз намерих начин за придвижване, с автобусна фирма, отиване-връщане, с отстъпки за децата и пр., ще ни излезе по-евтино, отколкото с колата даже.
Може ли да споделиш коя е фирмата?
Също Етап ги нямало на автогарата в Поморие според моите познати. Откъде се купуват билети за тях? В нета виждам, че пътуват.
Юнион Ивкони. Опитах да купя билети онлайн даже два пъти, обаче явно системата не я бива. Накрая отидохме на Централната автогара София.

# 421
  • София
Ще си скъсате нервите с ЮИ.
По-добре изберете друг вариант.

# 422
Звъннете на автогарата в Поморие за най-сигурно...и попитайте.

# 423
  • София
Аз съм пътувала с Юнион и съм доволна, но не към Поморие, а към Созопол и Бургас. Чисти и нови автобуси. Широки седалки и почивки в определеното време.

# 424
  • София
Аз съм пътувала с Юнион и съм доволна, но не към Поморие, а към Созопол и Бургас. Чисти и нови автобуси. Широки седалки и почивки в определеното време.

Така е, и ние с тях до Китен без забележки, но на два пъти(един път от Поморие и един от Несебър) направо едвам издържахме до София.Без климатици, автобуса пълен до край, двигателя няма мощност,огромни закъснения.
Явно направлението към Сл.Бряг им куца на фирмата.

# 425
  • София
Ами купухме билети вече и утре сутрин заминаваме.

# 426
  • София

Така е, и ние с тях до Китен без забележки, но на два пъти(един път от Поморие и един от Несебър) направо едвам издържахме до София.Без климатици, автобуса пълен до край, двигателя няма мощност,огромни закъснения.
Явно направлението към Сл.Бряг им куца на фирмата.

Е, тва имам чувството, че е характерно за бг бизнес... един път услугата - без забележки, друг път - пълна скръб! Не знам как е възможно винаги да го правят.
Иначе за автобусен транспорт май само Биомед не са се дънили, но те са в Северна България.

# 427
  • София
В момента сме в Поморие, новата част. Може ли за нея да предложите до ри места за хапване ?

# 428
Момичета, вчера се прибрахме от Поморие. Уникално чиста вода и топла вода по плажовете нагоре от Гранд хотел Поморие, понеже миналия месец бяхме на почивка в Гърция, водата в Поморие беше по-чиста даже и оттам.
Такава е обаче само по тези плажове в стария град, в новия е обратното - мръсна вода, то там и плажовете са много зле, в Равда е същото положение - там е пълно с водорасли и мръсотия, като видях хората как газят в тази тиня направо ги съжалих....

# 429
  • някъде на юг
    И ние от вчера сме тук.От прочетеното тук решихме да ходихме днес на обяд „При Матьо„ в новия град.Препоръчва го обедно меню 4,50лв.основно много вкусно,супите също те 2.20.

# 430
  • София
Е, да не сме били в Поморие, та да ни заблуждавате за плажовете.В новия град плажа е много по- хубав от тези в стария.

# 431
Е, да не сме били в Поморие, та да ни заблуждавате за плажовете.В новия град плажа е много по- хубав от тези в стария.

Това изобщо не е вярно, говоря за плажа пред хотел Феста Резорт, и преди него има едно малко плажче - пълна трагедия са....

# 432
  • София

Това изобщо не е вярно, говоря за плажа пред хотел Феста Резорт, и преди него има едно малко плажче - пълна трагедия са....
Така е, но този пред Сънсет Ризорт( след Феста, посока Сарафово) е много хубав, дълъг и широк.
За водата не коментирам, всяка година е различна.Плаж и вода са различни неща.

# 433
  • София
Аз докладвам от плажа при Гранд хотела - чиста и топла вода.
Обаче много народ, много нещо.
То е почти все едно какъв е пясъка, като не можеш да го видиш от хора и шезлонги.

# 434
Free Agent, ако не ви мързи ходете на плажа към бунгалата  има достъп, може и да се минава през тях, освен при една много опърничава жена на първите пред Далас 1 не помня на кои бяха. Дори и след тях, ама там пак идва доста народ. Не беше нудиски плаж , не видяхме нудисти по наше време.
Ако сте с кола пък супер направо до края стигате и широко и просторно, на черен пясък се води , има много "диви места" - самостоятелно и спокойно , пълен релакс. Дори и пеша не е толкова далече, но зависи за на връщане си е проблем пеша обаче изморени. Морето там обаче става бързо по-дълбоко , не че е много , но все пак е малко по-изровено , или не знам точно как да го обясня. Но пък е спокойно, приятно и никой няма на метри от теб дори в пиков сезон. Просто огледайте има си път до там и за кола , разгледайте, ще намерите вашето местенце гарантирам и си заслужава. Това да се блъскаш сред хора ..мен ме изнервя. Пък и по-здравословно , няма черен пясък никъде в България , като там. Но си трябва с кола да сте май по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт